Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

FIFA 16 Ultimate Team

Featured Replies

Opublikowano

dzisiaj w koncu udalo sie zaliczyc Draft - z tylu mialem cala lige angielska, z turami pokroju Company, Dembele, Ture, z przedu Lewego, Kagawe i Çalhanoğlu, czyli bez zbednych szalenstw !

Osiagniecie cieszy, ale nagrody to istny smiech na sali. Najelpszym zawodnikiem byl Lenon xD

• Odpowiedzi 134
  • Wyświetleń 50,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Tak sie gra noobki!

• Sprobuj odinstalowac I zainstalowac ponownie tez u mnie byly problemy z aplikacja na Lumi. Z tego co ludzie pisza na forum to problem jest znany wiec napewno to z czasem naprawia, w poprzedniej edycji

• Dla mnie FUT po raz pierwszy od bardzo dawna jest jeszcze lepszy niz sezony (glownie tez przez zmienione trempo w ostatniej aktualizacji). Wkrecilem sie jak pare lat temu i bez meczu w sezonie po pros

Opublikowano

Çalhanoğlu i jego rzuty wolne :obama: grając z bracholem mnie nim zaskoczył.

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Znacie może jakieś ukryte diamenty w tej odsłonie? Zawodników za małą kasę o dużym potencjale?

Kogo z tanich polecacie do BPL?

Opublikowano

Tydzień przerwy od FIFY, dzisiaj powrót i zdobyty drugi tytuł 1szej div z FUCie  :sir:

na szpicy srebrny Niang z Milanu  :sorcerer:  mordował wszystkich!

Opublikowano

Ja na tym filmiku widze c(pipi)y nie potrafiace w ogole grac w obronie.

Bolasie wchodzacy w pole karne przy 7 obroncach - no beka xD

A no i czesc filmow z gry lokalnej, bo nawet nick gracza online sie nie wyswietla...

Edytowane przez easye

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Polecam dziś odpalić Fifę bo 2 złote paczki w prezencie na święta.

Nawet się trochę wciągnąłem w FUT, powiedzcie mi jak najlepiej balansować zgranie z zawodnikami? Tzn. lepiej mieć lepsze zgranie i trochę gorszego zawodnika czy odwrotnie?

Opublikowano

Heh ciężko stwierdzić, dla spokoju sumienia mam tą chemię 100 ale widziałem już takie mecze, że koleś z chemia 40 mnie jechał a ja nie mogłem nawet podania celnego wykonać.

Opublikowano

Ale czy faktycznie wysokie zgranie odzwierciedla podania czy dośrodkowania na boisku? Obecnie mam 90.

Opublikowano

tak czasem mozna zauwazyc to przy krotkich podaniach, w paczkach bez szalu Cavani

Opublikowano

dostałem Isco, Boatenga, Sneidera, do składu mi nie pasują bo właśnie zgranie by ucierpiało, a sprzedać się chyba nie ma kart ze świątecznych paczek. No nic, może zbuduje sobie jakiś nowy skład.

Opublikowano

Dzisiaj kolejna paczka, trafiłem Douglasa Costę którego mam więc sobie mojego sprzedałem a z paczki zostawiłem  :sorcerer: 24k profitu.

Opublikowano

Ja dzis Biglia IF i Xabi Alonso wiec nie jest zle ale bez szalu.

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Znacie może jakieś ukryte diamenty w tej odsłonie? Zawodników za małą kasę o dużym potencjale?

Kogo z tanich polecacie do BPL?

chyba najtańszy kozak na ataku w BPL to Cameron Jerome, gość potrafi dużo więcej niż wskazywałaby karta, no i Pantilimon, potwór. 

Opublikowano

Co za zje.bana impreza, wygrasz drafta i ledwo się zwróci albo i nie, wejście do niego. 

Opublikowano

Chce zalogować się na konta EA i każą mi wpisać jakis kod z App Authenticator, tylko ze ja nie mam żadniej appki. Jak to ogarnać?

Opublikowano

A nie masz żadnego kodu na mejlu?

A nie masz żadnego kodu na mejlu?

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Kupiłem sobie paczkę za 50k i zamiast IF Suáreza dostałem Kościelnego i resztę z ratingiem 77, z tego połowa z ligi tureckiej, która grać nie będę. Fak ju EA!

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

kupilem w koncu fife 16 i bede gral glownie fut jak co roku

jaki kozacki sklad na poczatek polecicie?