Skocz do zawartości

FIFA 16 Ultimate Team

Featured Replies

Opublikowano

dzisiaj w koncu udalo sie zaliczyc Draft - z tylu mialem cala lige angielska, z turami pokroju Company, Dembele, Ture, z przedu Lewego, Kagawe i Çalhanoğlu, czyli bez zbednych szalenstw !

Osiagniecie cieszy, ale nagrody to istny smiech na sali. Najelpszym zawodnikiem byl Lenon xD

• Odpowiedzi 134
  • Wyświetleń 49,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Tak sie gra noobki!

• Sprobuj odinstalowac I zainstalowac ponownie tez u mnie byly problemy z aplikacja na Lumi. Z tego co ludzie pisza na forum to problem jest znany wiec napewno to z czasem naprawia, w poprzedniej edycji

• Dla mnie FUT po raz pierwszy od bardzo dawna jest jeszcze lepszy niz sezony (glownie tez przez zmienione trempo w ostatniej aktualizacji). Wkrecilem sie jak pare lat temu i bez meczu w sezonie po pros

Opublikowano

Çalhanoğlu i jego rzuty wolne :obama: grając z bracholem mnie nim zaskoczył.

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Znacie może jakieś ukryte diamenty w tej odsłonie? Zawodników za małą kasę o dużym potencjale?

Kogo z tanich polecacie do BPL?

Opublikowano

Tydzień przerwy od FIFY, dzisiaj powrót i zdobyty drugi tytuł 1szej div z FUCie  :sir:

na szpicy srebrny Niang z Milanu  :sorcerer:  mordował wszystkich!

Opublikowano

Ja na tym filmiku widze c(pipi)y nie potrafiace w ogole grac w obronie.

Bolasie wchodzacy w pole karne przy 7 obroncach - no beka xD

A no i czesc filmow z gry lokalnej, bo nawet nick gracza online sie nie wyswietla...

Edytowane przez easye

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Polecam dziś odpalić Fifę bo 2 złote paczki w prezencie na święta.

Nawet się trochę wciągnąłem w FUT, powiedzcie mi jak najlepiej balansować zgranie z zawodnikami? Tzn. lepiej mieć lepsze zgranie i trochę gorszego zawodnika czy odwrotnie?

Opublikowano

Heh ciężko stwierdzić, dla spokoju sumienia mam tą chemię 100 ale widziałem już takie mecze, że koleś z chemia 40 mnie jechał a ja nie mogłem nawet podania celnego wykonać.

Opublikowano

Ale czy faktycznie wysokie zgranie odzwierciedla podania czy dośrodkowania na boisku? Obecnie mam 90.

Opublikowano

tak czasem mozna zauwazyc to przy krotkich podaniach, w paczkach bez szalu Cavani

Opublikowano

dostałem Isco, Boatenga, Sneidera, do składu mi nie pasują bo właśnie zgranie by ucierpiało, a sprzedać się chyba nie ma kart ze świątecznych paczek. No nic, może zbuduje sobie jakiś nowy skład.

Opublikowano

Dzisiaj kolejna paczka, trafiłem Douglasa Costę którego mam więc sobie mojego sprzedałem a z paczki zostawiłem  :sorcerer: 24k profitu.

Opublikowano

Ja dzis Biglia IF i Xabi Alonso wiec nie jest zle ale bez szalu.

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Znacie może jakieś ukryte diamenty w tej odsłonie? Zawodników za małą kasę o dużym potencjale?

Kogo z tanich polecacie do BPL?

chyba najtańszy kozak na ataku w BPL to Cameron Jerome, gość potrafi dużo więcej niż wskazywałaby karta, no i Pantilimon, potwór. 

Opublikowano

Co za zje.bana impreza, wygrasz drafta i ledwo się zwróci albo i nie, wejście do niego. 

Opublikowano

Chce zalogować się na konta EA i każą mi wpisać jakis kod z App Authenticator, tylko ze ja nie mam żadniej appki. Jak to ogarnać?

Opublikowano

A nie masz żadnego kodu na mejlu?

A nie masz żadnego kodu na mejlu?

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Kupiłem sobie paczkę za 50k i zamiast IF Suáreza dostałem Kościelnego i resztę z ratingiem 77, z tego połowa z ligi tureckiej, która grać nie będę. Fak ju EA!

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

kupilem w koncu fife 16 i bede gral glownie fut jak co roku

jaki kozacki sklad na poczatek polecicie?