Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

Opublikowano

kilka razy się nieźle zaorali w ataku. no i te ich kopnięcia troszkę beczka

• Odpowiedzi 248
  • Wyświetleń 56,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• El Loco Chocko
    El Loco Chocko

https://www.youtube.com/watch?t=47&v=UALBv9TZMlA   Hehe smiechlem mocno xD choc to tylko pokazuje patologie na boiskach pilki noznej.

• Wychodzi na to, że Polsat. U mnie będzie niewygodnie z godzinami ;/ https://programtv.naziemna.info/program/sportnazywo/p-rugby

Opublikowano

70986799_3103111123095523_74585219357191

Opublikowano

No, mało póki co takich meczów na tych mistrzostwach. Takich na styku do końca.

Opublikowano

Niestety mecz z Namibia slabo sie ogladalo. Taki do jednej bramki.

Opublikowano

Widzę, że Australia i Walia (25:29) dzisiaj dostarczyły widowisko.

Akurat, gdy nie oglądałem :reggie:

Opublikowano

Widzę, że Nowa Zelandia - Kanada to był zacięty pojedynek na noże.

Wszyscy cali?

Opublikowano

Tak samo mecz z Namibią, było przez chwilę nawet 10-9, ale potem wydarzyło się między innymi to:

72339911_10157918814712174_8806599796409

:banderas: :banderas: :banderas: 

Francuziki prawie przegrali z Tonga dziś; z taką grą zostaną rozjechani bezlitośnie w ćwierćfinale, szkoda, że Argentyna nie wyjdzie z grupy, mocno im kibicowałem. Teraz niech jeszcze Japonia wywalczy drugie (albo nawet pierwsze) miejsce i będzie sztosik. Bardzo podoba mi się ich szybka gra, a Kotaro Matsushima to jest jebaniutki kosior.

Opublikowano

Włączyłem sobie przypadkiem rugby ostatnio. Japonia grała z Samoa, kuhwa fajny sport :) Mega walka, sporo emocji. Może nawet na ligę polską się wybiorę. Tylko Budowlanie Lublin ostatnie miejsce w tabeli okupują. 

Opublikowano

Nowa Zelandia - Włochy i Anglia - Francja odwołane całkowicie, przyznane remisy. Powód? Tajfun. Oczywiście nikt nie pomyślał o innym mieście, innym terminie, tylko (pipi) - odwołamy. Niby mecze bez większej wagi, ale Anglia wychodzi z pierwszego, a Francja z drugiego, więc przeciwników na ćwierćfinał będą mieli na różnym poziomie trudności. Dla mnie to totalnie amatorska organizacja. Po co przyznawać w ogóle takim krajom prawo do organizacji, jeszcze w takim sezonie?

Opublikowano

Oglądałem wczoraj Fidżi-Walia. Nie mogłem się nadziwić jakie koniska biegają w drużynie z Oceanii.. jak przy takiej masie i górze mięśni utrzymać kondycję do biegania, przebijania się przez obronę przeciwników i czasami jeszcze dynamicznych wykopów piłki do przodu? Jestem naprawdę pod wrażeniem, poza tym samo rugby ogląda się wyśmienicie, zwłaszcza w pracy na kantynie gdy leci mecz z anglikami i wszyscy managerowie, kierowcy i robole kibicują swoim :)

Opublikowano
11 minut temu, SebaSan1981 napisał:

jak przy takiej masie i górze mięśni utrzymać kondycję do biegania, przebijania się przez obronę przeciwników i czasami jeszcze dynamicznych wykopów piłki do przodu?

Im akurat wystarczyło siły do 60 minuty, także xd Ale faktycznie, Fidżi ma praktycznie same byki w drużynie.

Opublikowano

Japonia jakie cracki :banderas:

Opublikowano

Anglia kosztem Australii pierwszym półfinalistą. Właśnie zaczął się drugi ćwierćfinał Nowa Zelandia - Irlandia. Może być rześko, zapraszam na Polsat Sport Extra HD NA ŻYWO.

Opublikowano

Na tych mistrzostwach to ktoś w ogóle ma jakieś szanse z tą mocarną Nową Zelandią?

Opublikowano

Nooo, nieźle weszli w mecz. I w odbyty Irlandczyków. Niech się ockną.

Opublikowano

:obama:

Co walcują chłopaki.

Opublikowano

Statystycznie przez caly mecz slabasz Walia odprawila Francuzow jednym punktem.

Nigdy nie pojme dlaczego druzyny mocniejsze, w przewadze zaczynaja grac na czas. Tylko raz w zyciu widzialem, ze ta taktyka sie udala i byla to Grecja w 2004r. Zabojady polegly na wlasne zyczenie.

Opublikowano

Japonia niezla pierwsza polowa, moglo byc sensacyjnie. No ale w drugiej spuchli i RPA w polfinalach.

Opublikowano
W dniu 20.10.2019 o 11:59, Mejm napisał:

Statystycznie przez caly mecz slabasz Walia odprawila Francuzow jednym punktem.

Nigdy nie pojme dlaczego druzyny mocniejsze, w przewadze zaczynaja grac na czas. Tylko raz w zyciu widzialem, ze ta taktyka sie udala i byla to Grecja w 2004r. Zabojady polegly na wlasne zyczenie.

Ale Francuzi nie grali w przewadze, tylko Walia. Vahaamahina to frajer i celowo osłabił drużynę.

Opublikowano
1 godzinę temu, Rozi napisał:

Ale Francuzi nie grali w przewadze, tylko Walia. Vahaamahina to frajer i celowo osłabił drużynę.

Nie widziałem sytuacji, ale co masz na myśli pisząc "celowo"? 

Opublikowano

Niefortunny dobór słowa, pardon.

Opublikowano

Pierwszy półfinał. Anglia - Nowa Zelandia.

Anglicy nieźle zaczęli. Dwie minuty i już przyłożenie z podwyższeniem. I cisną dalej.

Opublikowano

Myślałem, że Nowa Zelandia się przejedzie po wszystkich, a tu nieźle się męczą