Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Mały bukmacher...;p

Featured Replies

Opublikowano

Mnie zostało 4- złote, może dziśaj coś wygram bo ostatnio kiepsko z wygranymi :angry:

• Odpowiedzi 593
  • Wyświetleń 100,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Hehe, pewniak w piłce nożnej   Pewniak                                           pewniak, hehe w piłce noznej

• Mecz Tottenhamu był wyrównany. Trafił się pod koniec karny. Jednak mecz mógł pójść w obie strony. Nadal warto było postawić. Nie ma co się plaskać w głowę, że postawiłem zakład przy kursie 25 i coś ni

• Może nie ten mecz obstawiali, bo nie ma takiego klubu jak Stuttgard, jest tylko Stuttgart.

Opublikowano

Moje typy na NBA:

was - chi 2

atl - min 1

mia - mem 1

nyk - orl 2

lac - bos 2

por - phi 1

phx - den, tego nie sprawdzałem i nie obstawiałem ale postawiłbym na phx, nie mają wyjścia, trzeba walczyc do konca mimo znaczących kontuzji.

Opublikowano

hmm, wieczor bez zadnej niespodzianki :> Kursy raczej marne, a 6-7 meczow, wszystkie dla faworytow to raczej sie rzadko zdarza, no ale taki urok nba

Edytowane przez johny07

Opublikowano

dzisiaj nie powinno byc niespodzianki ;). Zwyke, statystycznie wchodzi mi 20/21, więc teraz też powinno się udać :P

Nie byłem pewny Chicago, mieli w tym sezonie problemy z Washington i może NY coś ugra...

Edytowane przez Kame

Opublikowano

NY prawie wygrałoby, w tej kolejce phila coś ugrała, ale chyba intuicyjnie na to nie postawiłem, reszte postawiłem i wszystko weszło :)

Opublikowano

Macie!

nba:

tor-okc 2

orl-mil 1

phi-cha 1

atl-bos 1

cle-imn 1

nyk-noh 2?

njn-lal 2

sas-lac 1

dal-den 2

sac-mem 1?

Opublikowano

No jeśli tak postawiłeś to Philadelphia już ci przerypała, nie wspominając o Thunder, kilka innych raczej też nie wejdzie.

Opublikowano

Ile placili za cleveland dzisiaj? 1,04? Rozumiem ze to pewniak ale ja nie widze specjalnie sensu wrzucania tego do kuponu, podobnie jak orlando i san antonio

Opublikowano

Ja myślę, że większy jest sens wrzucać do kuponu pewniaki, niż niepewniaki.

Opublikowano

E tam, a ja wole niepewniaki, ale za mniejsza kwote ;)

Opublikowano

moje ostatnie zakłady, zwykle wole pewniaki za dużą kwotę, bo tylko tak się opłaca, tak tylko obstawiam w lokalnym bukmacherze, za te wszystkie nieuprzejmości, którymi obdarzyły mnie Panie za ladą, teraz patrzę na ich wystraszone twarze o stratę pracy, tam jeszcze jest phila, która weszła ;):

zakadyg.th.jpg

Opublikowano

zalezy jaka kolejka, czasem za 5 meczów jest do wygrania z 100 - 200zł, innym razem 600zł, myślę że grasz zbyt ryzykownie, wynik końcowy można łatwo przewidzieć, ale kto ile punktów zdobędzie itp, to jest loteria, są staty ale...

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

co mowicie na taki typ ???

Man. UTD - Porto - 1

Villareal- Arsenal - 1X

Barca- Bayern - 1

Liver. - Chelsea - 1X

Obliczylem ze jak obstawie to np, za 40zł to do odbioru byloby ze 140

Opublikowano

Ja tam byl postawil zylion zlotych na remis w meczu Liv - Che gdybym mial grac.

Opublikowano

No wlasnie raz mi sie wydaje ze bedzie remis raz ze Live..... u siebie wygra bez problemu, ostatnio jak grali u siebie z Realem obstawilem tylko ten mecz i 5 dyszek do przodu bylem ale teraz nie wiem jak dac :D

Opublikowano

Nie pamietam jaki odsetek ich pierwszych spotkan w LM w fazie pucharowej konczyl sie remisem, ale bylo to dosc czeste, to samo w lidze. Zreszta widac to na bwinie, bo wyjatkowo niski kurs na remis jest (3.05).

Opublikowano

W meczu The Reds - The Blues standardowym zagraniem jest Under 2,5 i dokładny wynik 1-1 lub 1-0,0-1. Nic innego do mnie nie przemawia. Jednak to jest piłka, także może się i 0-0 zdarzyć :D

Opublikowano
co mowicie na taki typ ???

Man. UTD - Porto - 1

Villareal- Arsenal - 1X

Barca- Bayern - 1

Liver. - Chelsea - 1X

Obliczylem ze jak obstawie to np, za 40zł to do odbioru byloby ze 140

Ja dałem tak:

ManUtd - Porto - 1

Villareal - Arsenal - X2

Barca - Bayern - 1

Liv'pool - Chelsea - 1 (mialo być 1X ale zapomniałem o X :/)

Dodatkowo można dorzucić mecze Celticu i Rangers bo mają łatwych przeciwników.

Opublikowano
W meczu The Reds - The Blues standardowym zagraniem jest Under 2,5 i dokładny wynik 1-1 lub 1-0,0-1. Nic innego do mnie nie przemawia. Jednak to jest piłka, także może się i 0-0 zdarzyć :D

No ale dlatego bukmacherzy nie daja opcji under 2,5 tylko 0,5.

Opublikowano

Szkoda gadac taki niby pewny kupon dalem i przez ManU 3 dychy do tylu, dzisiaj dam tylko na Barce, remis Lecha i Liverpoolu

Edytowane przez art57

Opublikowano

nastepnym razem wyslij smsow za zylion zlotych o tresci "pomagam" na numer tvnu! a nie hazardu sie zachcialo!

Opublikowano

nastepnym razem wyslij smsow za zylion zlotych o tresci "pomagam" na numer tvnu! a nie hazardu sie zachcialo!

cos w tym jest, tylko nie wiadomo czy kasa poszlaby na pomoc czy nowe autko prezesa fundacji :)

Opublikowano

No ale ja nie obstawiam meczow, bo to strata czasu.

• 5 tygodni później...
Opublikowano

no, postawilem 3 stowy na boston ide zmienic majtki

wczesneij wtopilem 700 zl na milanie, wiec jestem do przodu 140 zl.