Opublikowano 13 stycznia 20169 l konsoleigry. taniej niż 149 nie znajdziesz. Edytowane 13 stycznia 20169 l przez Figaro
Opublikowano 13 stycznia 20169 l Gdzie najtaniej idzie wyrwać wersje bez amiibo? *I bez soundtracka http://konsoleigry.pl/gry-na-wiiu/6113-the-legend-of-zelda-twilight-princess-hd-wiiu-045496335465.html Figaro mnie uprzedził :[ Edytowane 13 stycznia 20169 l przez Lord Astmer
Opublikowano 13 stycznia 20169 l Ja zamówiłem wersje z amiibo, świetna sprawa ze będzie tez tam soundtrack
Opublikowano 13 stycznia 20169 l @Figaro Nie ma zamieszania. Ninny pokazało dzisiaj oficjalne okładki Zeldy TP. Pierwsza którą wstawiłeś to wersja EU i JAP, druga będzie tylko w US. Osobiście wolę Hamerykańską.....
Opublikowano 13 stycznia 20169 l jak patrze na amerykańską to mam ochotę rzygać bardzo dobrze, że dla nas jest bliższa oryginałowi
Opublikowano 13 stycznia 20169 l Czy jest potwierdzenie, że Amiibo będzie działać jako Link w innych grach? Przydałoby mi się w Mario Karcie czy Smashach.
Opublikowano 13 stycznia 20169 l Czy jest potwierdzenie, że Amiibo będzie działać jako Link w innych grach? Przydałoby mi się w Mario Karcie czy Smashach. O yebany, już się uczy korzystać z tych fajniejszych emotikon
Opublikowano 13 stycznia 20169 l Chyba sprzedam swoją kopie w folii z Wii i kupie na wii u. Chciałem przejść jeszcze raz i ta wersja kusi z powodu sterowania padem Edytowane 13 stycznia 20169 l przez blantman
Opublikowano 13 stycznia 20169 l Chyba sprzedam swoją kopie w folii z Wii i kupie na wii u. Chciałem przejść jeszcze raz i ta wersja kusi z powodu sterowania padem premierka czy classics? jesli premierka to odezwij się do mnie złoty przyjacielu
Opublikowano 13 stycznia 20169 l Jak kogoś nie jara sterowanie wiilotem to zdecydowanie lepiej poczekać to już potwierdzone że w remasterze go na pewno nie będzie?
Opublikowano 14 stycznia 20169 l Jak coś większego to przegięcie paly żeby zawartość gry zależała od jakieś zabawki...
Opublikowano 14 stycznia 20169 l Potwierdzam. Chociaż pewnie bez amiibo w ogóle by nie robili tej lokacji. Taka nagroda za kupno figurki. Ale i tak tego nie będę bronił.
Opublikowano 14 stycznia 20169 l Jak coś większego to przegięcie paly żeby zawartość gry zależała od jakieś zabawki... Tak, bo wcale nie jest tak w innych grach :facepalmz: amiibo to takie DLC w formie plastikowej zabawki, a to jak Nintendo je wykorzystuje to już jego sprawa. Też podejrzewam, że to będzie bardzeij 10-20 minutowy minidungeonik z jakąś pierdółką do zgarnięcia niż pełnoprawny dungeon, ale zobaczymy.
Opublikowano 14 stycznia 20169 l https://cdp.pl/the-legend-of-zeldatwilight-princess-hd-soundtrack-amiibo-pud-wiiu.html Kolejny preorder, tym razem z darmową wysyłką
Opublikowano 14 stycznia 20169 l Brał ktos stad, polecacie? Bo może się skuszę jednak na ta rakową edycję.
Opublikowano 14 stycznia 20169 l Brał ktos stad, polecacie? Bo może się skuszę jednak na ta rakową edycję. XM. Szanuję Cię i w ogóle super, że Wii U kupiłeś, ale trochę przesadzasz. Kolekcjonerki od Nintendo kosztują średnio 30 zł więcej niż podstawowa wersja a w tej cenie dostajesz najcześciej amiibo 2x warte (albo więcej, bo zdarza się, że dane amiibo nie jest dostepne w osobnej sprzedaży), albo tonę stuffu kolekcjonerskiego, a i tak całość kosztuje mniej niż zwykła edycja gierki na szrota bądź xboxa
Opublikowano 14 stycznia 20169 l No nic nie poradzę, że jestem wielkim przeciwnikiem dorzucania jakiś "bonusów" do gry w kolekcjonerkach - zabawki zabawkami czy ost ok, nic do tego nie mam, ale jednak czy to na Wii U czy na szrocie tak samo mnie to wkurza. Rozumiem, że Tobie to nie przeszkadza i git, ja mam inne podejście. Dobra, skusiłem się na tę edycję. Zobaczymy, pierwsza Zelda
Opublikowano 14 stycznia 20169 l Jak nigdy nie grałes w zelde to zastanów sie mocno nad Wind Waker lub A Link To The Past