Opublikowano 3 marca 20169 l Moja paczuszka z LG przybędzie jutro (na szczęście wybrałem pocztę Polską ale kurierzy akurat w moim rejonie są ok bo i znam ich osobiście) i mimo iż ograłem lata temu wersje na GC i Wii tak jestem podjarany jak nastolatek widzący po raz pierwszy cycki na żywo xD
Opublikowano 4 marca 20169 l Poprawka, gra gubi klatki CAŁY czas, walka jest niegrywalna praktycznie, chodzi toto w 10 fpsach...
Opublikowano 4 marca 20169 l Na ogół chodzi dobrze, ale nawet podczas cutscenek potrafi zwolnić... Porażka
Opublikowano 4 marca 20169 l W twilight realm chyba nie doświadczyłem zwolnień, ale ogólnie gra lubi chrupnac tam gdzie absolutnie nie powinna, choćby w domu linka. Kuzwa, w domu linka!! W faron woods szkoda gadać co się dzieje. Jak mogli wydać tak działający tytuł to ja nie wiem chyba, że jakimś cudem tylko na padlecie tak muli, bo nie testowałem gry na tv xD
Opublikowano 4 marca 20169 l No ale szczerze wątpię że to przez to Ale wieczorem sprawdzę jeszcze, a do tego momentu już sami też ogarniecie
Opublikowano 4 marca 20169 l Popytałem ludzi i ewidentnie coś jest nie tak z moim Wii U/moją zeldą. Może się przegrzewa po prostu? Jak nie masz gwarancji to na twoim miejscu bym otworzył konsolę i odkurzył. Ale najpierw sprawdź inne gry. Edytowane 4 marca 20169 l przez _Shaman_
Opublikowano 4 marca 20169 l Popytałem ludzi i ewidentnie coś jest nie tak z moim Wii U/moją zeldą.Może się przegrzewa po prostu? Jak nie masz gwarancji to na twoim miejscu bymotworzył konsolę i odkurzył. Ale najpierw sprawdź inne gry. Dzień wcześniej grałem w Winder Wakera chwilę i hyrule warriors i wsio działało ok Mam jeszczcze na gwarancji, ale sprawdzę jeszcze konsolę dokładnie dziś po pracy
Opublikowano 4 marca 20169 l Nie zauwazylem zadnych zwolnien animacji / chrupniec - ale dalej siedze w Ordon Village.
Opublikowano 4 marca 20169 l Ciekawa sytuacja. Oby to była konsola Rayosa Gra Nintendo (i to jeszcze Zelda) nie może chrupać. Nie chce żeby toczyli bękę w CW.
Opublikowano 4 marca 20169 l Życzę ci jak najlepiej, ale wiesz. Tu się ważą losy marki Nintendo. Poważna sprawa.
Opublikowano 4 marca 20169 l Ale Nintendo to Ty Rayosku szanuj bo Reggie is ready! Przeczyść konsole sprężonym powietrzem, włóż płytkę czyszczącą aby Ci laser odkurzyło z paprochów i nie stękaj jak mała dziewczynka ;-] Boże listonoszu przybywaj!!!
Opublikowano 4 marca 20169 l Nie mam czasu grac, odpaliłem tylko by zobaczyć jak to sie rusza i bez spadków w domu brzydala także Rayos, oszukałeś mnie i masz wpier.dol.
Opublikowano 4 marca 20169 l Nie mam czasu grac, odpaliłem tylko by zobaczyć jak to sie rusza i bez spadków w domu brzydala także Rayos, oszukałeś mnie i masz wpier.dol. już ogarnąłem, że to wina mojego Wii U więc przepraszam wszystkich za wprowadzanie w błąd
Opublikowano 4 marca 20169 l Mialem nadzieje, ze Wii U sa niezniszczalne... Pierwsze spotkanie z Midna. Spodobala mi sie ta postac kiedy gralem w TP pierwszy raz teraz ja wprost uwielbiam. Edytowane 4 marca 20169 l przez decoyed
Opublikowano 4 marca 20169 l Mnie też tnie, w domu Linka to momentami pokaz slajdów (grałem na padlecie)
Opublikowano 4 marca 20169 l A jednak to wina padleta. Nie mojego Wii U. myslalem ze się przegrzewa, ale nie. Na padlecie gra faktycznie gubi klatki, na TV chodzi stabilnie cały czas
Opublikowano 4 marca 20169 l Jeśli spadki klatek występują u wszystkich, to może wypuszczą łatkę. Ja akurat lubię grać na padlecie w łóżeczku