Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Wsteczna Kompatybilność- lista gier, pytania i odpowiedzi

Featured Replies

Opublikowano

Do calaka są potrzebne acziki w multi w którego zapewne już nikt nie gra, także powodzenia.

No teraz akurat multi na pewno odżyje. 

Rayos porównywanie calaka do platyny jest bez sensu. Platyna to tylko trofiki z podstawki, calak to wszystkie osiągnięcia, również za multiplayer, który ma dużo trudnych osiągnięć z dlcków. 

Edytowane przez suteq

• Odpowiedzi 2,9 tys.
  • Wyświetleń 349,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

Opublikowano

suteq, wiem, ale sporo też doświadczy po raz pierwszy. ja sobie odpuszczę raczej, zostawię te magiczne chwile i wspomnienia w spokoju :)

calak jest czasochłonny ale nie trudny, choć teraz może być ze względu na liczebność graczy.

niemal na wszystko idzie się ustawić, niektóre w zasadzie tylko na ustawce do ogarnięcia. kwestia jedynie w liczbie graczy a tych potrzeba 6 albo 8 do kości chociażby. resztę w 4 idzie pyknąć. XP da się farmić dość łatwo, później niemal co weekend było x2 więc pewnie teraz też będzie. kurna jak sobie przypomnę to chyba 4 legendę miałem wbitą.

Opublikowano

Do calaka są potrzebne acziki w multi w którego zapewne już nikt nie gra, także powodzenia.

No teraz akurat multi na pewno odżyje. 

Rayos porównywanie calaka do platyny jest bez sensu. Platyna to tylko trofiki z podstawki, calak to wszystkie osiągnięcia, również za multiplayer, który ma dużo trudnych osiągnięć z dlcków. 

No w sumie racja ;) 

Opublikowano

No więc właśnie to idealny moment Colin żeby sobie pobiegać po kanionach w gangu. W piątek Cie widze na live i bez dyskusji. :banderas: 

Opublikowano

U mnie córka to chyba pęknie z radości jak w piatek odpali xklocka a tam jej ukochana gierka :)

Ona dobrze jeszcze nie chodziła a już po prerii pomykała he he

Opublikowano

suciu, spotkamy się na polach buraków ścigając kangury. prerię zostawię w departamencie epickich wspomnień sprzed lat. są gry które kochasz ale nie chcesz do nich wracać po 6 latach żeby nie psuć sobie wspomnień i doznań, które już jakby nie patrzeć zostały ukształtowane przez nowe gry, nowy framerate itd. i to jest ta właśnie gierka. będzie w serduszku forever, ale w serduszku zakopana ;)

Opublikowano

Fajny m$ znalazł sposób na podreperowanie sprzedaży cyfrówek.

IMO lepszy niż remastery z podciągniętą rozdziałką sprzedawane w pełnej cenie.

Edytowane przez marbel007

Opublikowano

Promocje na xbl zawsze sa od wtorku do poniedziałku

Opublikowano

suciu, spotkamy się na polach buraków ścigając kangury. prerię zostawię w departamencie epickich wspomnień sprzed lat. są gry które kochasz ale nie chcesz do nich wracać po 6 latach żeby nie psuć sobie wspomnień i doznań, które już jakby nie patrzeć zostały ukształtowane przez nowe gry, nowy framerate itd. i to jest ta właśnie gierka. będzie w serduszku forever, ale w serduszku zakopana ;)

Nie wiem czy Ci wybaczę takie oplucie.  :cray:

Opublikowano

Nie tak dawno temu odpaliłem drugiego Wiedźmina i nie mogłem uwierzyć, jak bardzo postarzala się ta gra. RDR nawet nie ruszam, niech wciąż będzie GOTY 10/10 ze znakiem jakości PSX Extreme :P
Opublikowano

No spoko tylko Wiesiek 2 nawet na premierę był troszkę drewniany więc to logiczne, że się źle zestarzał chociaż grałem miesiąc temu i owszem początek był trudny, ale po godzinie-dwóch zapomniałem o niedogodnościach. W RDR grałem w 2013 roku i bawiłem się tak samo jak NA PREMIERĘ. Dobrze zaprojektowane gry się dobrze starzeją, a gry Rockstar zdecydowanie do takich należą. :) 

Opublikowano

Tak, Wiedźmin 2 był trochę drewniany w dniu premiery jeżeli chodzi o animacje w dniu premiery (come on, wszystkie RPGi były i są trochę drewniane, W3 też) ale do dzisiaj wygląda genialnie.

Ostatnio odpaliłem RDR na PS3 i jest trochę pustawo, ale technicznie dalej jest świetnie. Nie przesadzajcie z tym starzeniem się gier. Między PS3 a PS4 nie było takiego skoku jak między PS2 i PS3 więc gry starzeć będą się znacznie dłużej.

Opublikowano

zaje.biscie, RDR to jest przeciez gra generacji. to byl niesamowity sztos - w 2008 az zal bylo konczyc. do dzisiaj pamietam jak za gnoja na premiere typ mi wyjmowal odlozona wersje na ps3 w media markcie za 199 PLN i nie wierzylem ze zaraz bede mogl zagrac.

A 8 lat pozniej juz wielkiego chu.ja z tej gry pamietam wiec bedzie sie ogrywac rownie dobrze jak na premiere #wierze

Plus dodanie gry do BC musi oznaczac ze ogloszenie sequela przez Rockstar juz na pewno jutro :banderas:

Opublikowano

froncz ta gra miala premiere w 2010

Opublikowano

froncz ta gra miala premiere w 2010

Ale czuł tak jakby to było w 2008 ;)

Opublikowano

Dobra gra? O czym jest? To symulator kowboja? Czy raczej takie gta na dzikim zachodzie? Kupiłem.za 24zl bo 8 wchodzi a jak na gre, o której pierwszy raz słyszę mega hype.

Opublikowano

western, polany sosem GTA, GOTY zeszlej generacji, nie zawiedziesz się. Zazdroszczę, jeśli faktycznie będziesz grać pierwszy raz :obama: 

Edytowane przez Rayos

Opublikowano

Dla mnie RDR się nie postarzał ani trochę, może jestem zboczony/normalny (niepotrzebne skreślić), ale mało który starszy tytuł mnie odrzuca.

Opublikowano

Dobra gra? O czym jest? To symulator kowboja? Czy raczej takie gta na dzikim zachodzie? Kupiłem.za 24zl bo 8 wchodzi a jak na gre, o której pierwszy raz słyszę mega hype.

Masz 12 lat?
Opublikowano

Może wreszcie dokończę, na X360 jakoś za bardzo zajęło mnie jeżdżenie na koniu z jednego końca mapy na drugi :P

Opublikowano

undead też we wstecznej  :) RDR już dawno zaliczone i wracać nie chcę ale undead nigdy nie ruszyłem. Ile kosztuje dodatek  i czy można bez podstawki ?

Opublikowano

RDR uwielbiam, ale do tej pory nie moge pojąć fenomenu undead nightmare, o ile fajnie sie strzelało do zombiakow to misje były nudne i strasznie wydłużone właśnie z jeżdżenia końca mapy na drugi