Opublikowano 28 kwietnia 20195 l No 3 odcinek już duuużo lepszy. Motyw z bananem i ta końcówka to Nie pamiętam kiedy tak się śmiałem podczas oglądania animca. Animacje podczas walki Garou z Tank Top Masterem też już wyższy poziom. Czekam mocno na nowy ep.
Opublikowano 1 maja 20195 l 4ty ep jezu co za sr.aka pod każdym względem. Ja dropuje, jeśli ma być jeden dobry ep na kilka, to po prostu szkoda czasu.
Opublikowano 1 maja 20195 l Czyli pierwszy season zdefinował na nowo jakość animków a drugi ją pogrzebał? Troche mi smutno
Opublikowano 1 maja 20195 l Pierwsze 3 całkiem spoko , nie jest żle. Postrzeganie ich jest wg mnie mocno zaburzone przez oczekiwania jakie mieli odbiorcy po zayebistym 1st sezonie.
Opublikowano 1 maja 20195 l 4 ep moim zdaniem przeciętny. Przegadany przez mało interesujące postacie, by na końcu dostać ewentualnie szanse, że 5 odcinek będzie dobry. Metal Bat fajna postać i jedynie on był ciekawy. Animacja nadal nie powala i szkoda, że za produkcje nie odpowiada np. Bones czy Ufotable
Opublikowano 6 maja 20195 l Ta animacja nie przeszkadza, ale to serio jest poziom git produkcji. Przecież tu ledwo co się rusza. Najlepiej w tym całym sezonie wyglądała ta stonoga z CGI. Szkoda - OPM jest na tyle fajny, że nie potrzebuje jakiejś wybitnej animacji, ale pierwszy sezon wysoko zawiesił poprzeczkę. Przecież sparing z Genosem czy walka z Borosem to jest w ogóle czołówka ostatniej dekady w anime. A tu takie gów.no.
Opublikowano 15 maja 20195 l Wczorajszy ep tym razem ok. Kilka walk Genosa(szkoda że takie krókie) + Saitama siedzący cały turniej na klozecie
Opublikowano 15 maja 20195 l Dociagnalem drugi sezon. Nie wiem co wy narzekacie. Formuła animka dalej się nie zmieniła, pare razy uśmiechnąłem sie pod wąsem, Saitama dalej bawi w swoich dzialaniach. Jezeli maja zrobić pare sezonow w dobrej jakosci merytorycznej kosztem fajerwerkow (dopakowania kreski jak w jedynce), to jestem za. Punch man dalej dostarcza, jego ciosy mają firmowe yebniecie i to widać. Jedynie reszta walk gorzej wypada, ale nie jest to na szczęście poziom db super gdzie w niektórych walkach to brakowalo nawet odpowiednich ksztaltow
Opublikowano 17 maja 20195 l http://www.wykop.pl/ramka/4955677/one-punch-man-mezczyzna-trenowal-jak-bohater-anime-oto-efekty-wideo/
Opublikowano 17 maja 20195 l 59 minut temu, Dud.ek napisał: http://www.wykop.pl/ramka/4955677/one-punch-man-mezczyzna-trenowal-jak-bohater-anime-oto-efekty-wideo/ Chyba sobie spróbuję to zrobić, tylko zejdę z 10 km na mniej zdecydowanie.
Opublikowano 17 maja 20195 l 10km to nie jest wyczyn jakiś. Tylko robić to systematycznie CODZIENNIE to już tak
Opublikowano 21 maja 20195 l 7 ep wjechał i całkiem spoko. Dobrze jest zobaczyć porządne (pipi)niecie Saitamy raz na jakiś czas no i animacja chyba zaliczyła progres.
Opublikowano 21 maja 20195 l No dzisiejszy ep bardzo ok jak na standard tego sezonu. Animacje odrobinę lepsze, ale i tak jest bez szału. Szkoda też, że ta akcja cały czas tak skacze. No ale motyw jak Saitama spierdzielał przed sędziami i trzymał galoty żeby mu nie spadły, rozwalił mnie całkowicie Ogólnie dużo beki w tym odcinku było. Za tydzień może być dobra walka Watchdog Man vs ten potwór w ost scenie
Opublikowano 27 maja 20195 l No wydawało mi się ze 29 premiera . Poprzednie epy na CDA w fhd tak jak pan bóg przykazał , a ostatni na YT z eng sub
Opublikowano 27 maja 20195 l cda, yt xddddd Weź sobie ściągnij raz odcinek 1080p z horriblesubs.info i zobaczysz na prawdę jak pan bóg przykazał.