Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Forza Horizon 3

Featured Replies

Opublikowano

Przed obiadem już w garażu wylądował :P Fajna maszynka, parę modyfikacji wizualnych też ma.

• Odpowiedzi 3,1 tys.
  • Wyświetleń 224,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Moze by zrobili przerwe ? Prawda jest taka, ze od FM5 zadnych mocnych zmian nie ma. Ta seria sie stoczyla jak NFS. No, ale jak ludzie to lubia, to czemu nie.

• Moi mili. Tak to wygląda w pierwszej grze HDR na konsole. I pamiętajcie: zdjęcia są naprawdę tylko próbą oddania części tego co widać na ekranie. Recenzja tutaj a film poniżej. Ale film to tylko uzupe

• Gość DonSterydo
    Gość DonSterydo

Taki niepełnosprawny koń z naroślą kostną powyżej ujścia górnych dróg oddechowych.

Opublikowano

No i weszło wszystko, dobrze było kupić tego DB5 na promocjach ostatnio ;). Trochę mnie rozłączało przy grach online, ale to chyba dlatego, że Wieśka na PS4 ściągałem :D.

Opublikowano

Przez weekend i tak 30% promo na Astony więc dla spóźnionych w sam raz :)

Opublikowano

Kiedyś na kilkanaście losowań średnio wypadało co 4-5 losowań, teraz zrobiłem ponad 40 i pojawiły się może z 5 razy. Chociaż może to wynikać z tego, że mam je praktycznie wszystkie poza tymi z ostatniej aktualizacji, gdzie mam jedynie dwa - nadal poluję na Suprę :(

Opublikowano

Po ostatnim rzucie jednorożców faktycznie są rzadziej. Zdecydowanie mniej jest szans na wygraną HE. Suprę kupiłem za 2 miliony. Do tej pory chodzą drogo. W maju będzie Huracan HE w forzathonie jeśli komuś brakuje.

Opublikowano

Właśnie miałem jakieś kilka dni temu rzucić się na zakup Huracana, ale tknęło mnie żeby sprawdzić :D Inna sprawa, że spodziewam się, że pewnie Supra też się w końcu pojawi w Forzathonie, ew. w końcu ją trafię :D Jedyne samochody jaki dotąd kupiłem na aukcji to te, które już zniknęły z losowań i nie udało mi się ich trafić, a przydają się w grze jak np. GT-R czy Subaru BRZ ;) 

Opublikowano

Nowy forzathon, nowe, stare, Porsche do zgarnięcia. Wyścig online zalicza na parkingu, wygrany wyścig zalicza 1 na 1. 5 pokazówem to radar na lotnisku, nie trzeba 3* robić, tylko zaliczyć. 15 minut i z głowy :)

Opublikowano

oczywista oczywistość bejbe :) wpada bo drodze, nawet specjalnie starać się nie trzeba.

Opublikowano

:dunno: chcesz się zaprzyjaźnić? mam lego i cukierki w piwnicy :teehee: już dodałem jakby co

Opublikowano

porady zapisane, przydadzą się :lapka:

no nie cackam się przy wyprzedzaniu więc...sam się prosiłeś :D

Opublikowano

niska rozdzielczość + niewielka korekcja obrazu = fotorealizm 

Opublikowano

wszystkie grupy dot Xbox One na fb o tym dudnią, więc raczej działa bez płyty w napędzie

-sam mam digitala, więc nie potwierdzę...

Opublikowano

Może szykowali darmowy weekend z grą i ktoś za wcześnie puścił.