Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Forza Horizon 3

Featured Replies

Opublikowano

watpie bo to chyba jedyny zglichowany i on ma juz z pol roku xD

• Odpowiedzi 3,1 tys.
  • Wyświetleń 223,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Moze by zrobili przerwe ? Prawda jest taka, ze od FM5 zadnych mocnych zmian nie ma. Ta seria sie stoczyla jak NFS. No, ale jak ludzie to lubia, to czemu nie.

• Moi mili. Tak to wygląda w pierwszej grze HDR na konsole. I pamiętajcie: zdjęcia są naprawdę tylko próbą oddania części tego co widać na ekranie. Recenzja tutaj a film poniżej. Ale film to tylko uzupe

• Gość DonSterydo
    Gość DonSterydo

Taki niepełnosprawny koń z naroślą kostną powyżej ujścia górnych dróg oddechowych.

Opublikowano

zawsze w ostatecznosci mozesz zaczac gre od nowa i szybko przeleciec te punkty widokowe, mapa sie odblokowuje dosc wczesnie w kampanii przecie :) 

a ja powoli, sukcesywnie czyszcze pozostałe mistrzostwa podstawki, ogarniam aczki z hooniganem, ciesze sie jak dziecko pomimo blisko setki godzin na liczniku i 2 lat od premiery :D potrebowałem tej przerwy od godrizona. skończę z podstawką i wycalakuje BM (muszę wszystkie mistrzostwa zrobić i parę innych pierdółek) a na koniec dokończyć kampanie HW i zcalakować. 

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Mam lekkiego wk.urwa.

dzis w końcu scalakowalem podstawkę godrizona i zrobiłem wszystko co się dało w Australii. I co? Po ponad setce godzin licznik mi się zatrzymał na 97.8%. Czy foty aut sie liczą do %?? Na domiar wszystkiego, dowiedziałem się, ze były jakieś ekskluzywne barn findy dla forzathonow, których oczywiście nie zrobiłem i mam 18/20 znalezionych wozów. Ja (pipi)ie, tak doskonała gra, perfekcyjny racer z otwartym światem ale z tym to playground z(pipi)al totalnie i straszliwie ://///

Opublikowano

barnfindy za forzathony i tak się powtórzyły. te fury pojawiły się chyba z aktualizacjami wraz z niektórymi paczkami aut. niedawno po prostu je powtórzyli. tym licznikiem % się nie przejmuj bo odkąd pamiętam był z nim problem. sam mając wszystko nie miałem 100% więc olej to.

Opublikowano

No już się nie będę przejmował, trudno, ważne, że wiem, że zrobiłem wsio co mogłem :lapka: jeszcze się oczytałem dziś sporo o tych problemach ze wskaźnikiem procentów, więc chyba faktyczni to oleje. Ale spróbuję jeszcze nabić sobie BP na jakimś radarze i strefie pomiarowej, podobno się glit(pipi)ą nawet jeśli wskazują poprawny wskaźnik zakończenia (BM glit(pipi)e te aktywności i trzeba zrobić PB na nich na glownej mapie, żeby naprawić wskaźniki) Trzeba jeszcze wyczyścić BM i HW :)

Opublikowano

Matriks jak coś to ja też bym się pisał. Kiedy Ci pasi? Bo ja z tego co patrze na pogodę to chyba weekend z konsolą mam. 

Opublikowano
W dniu 13.07.2018 o 16:29, Matriks_1111 napisał:

Jakbyś chciał pograć w HW to możemy pośmigać mistrzostwa,  bo chyba zostało ok 10 do zrobienia i nie mogę się do tego zmotywować :teehee:

Narazie cisnę mistrzostwa BM, HW nawet jeszcze kampanii nie skończyłem, więc mistrzostw jeszcze nie mam odblokowanych nawet :potter: 

Opublikowano

kazda wieksza wyprzedaz na xbox live ma dodatki od Forzy wiec dosc czesto, teraz pewnie znow beda z okazji summer sale

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

100% w BM zrobione :banderas:wszystkie aczki poza online też. Nie było tak złe jak rok temu narzekałem na ten dodatek, teraz przyjemnie się jeździło chociaż mistrzostwa na kingmakerze mocne, 2 okrążenia dookoła mapy i 5 okrążeń w dwóch innych wyścigach :obama:

also, ogarnalem licznik w podstawce. Faktycznie BM mi go zrabal, zrobiłem RŻ na pozostałych aktywnościach (strefa pomiarowa, strefa driftu i radar) w Australii i licznik z 97.8 skoczył mi do 99.9 :) także ostatni 0.1% sie nabije jak łaskawie rzuca znowu te 2 barn findy forzathonowe. Co teraz? 20 wyścigów online w BM i lecimy na HOT wheels kończyć kampanie i cisnąć ostatnią prostą do calaka :fsg: 

Opublikowano

Oczywiście nie oficjanie, ale fajnie się to prezentuje 

Opublikowano

Fun fact: radary, drifty, danger signy itd. itp. w Hot Wheels również psują statystyki podstawki na podobnej zasadzie co te z Blizzard Mountain :whistling: musze znowu ogarnać BP na nich w podstawce, żeby licznik wrócił do 99.9.

anyway, Porobić mistrzostwa w HW, przejechać 20 wyścigów online i CALAK :banderas: 

Opublikowano

Właśnie popatrzyłem po aczkach za forzathony i w listopadzie będą znowu do odblokowania oba barn findy :fsg:

Opublikowano

co jest gorsze od dziwki na acziki? atencyjna dziwka na acziki :) 

Opublikowano
51 minut temu, kermit napisał:

co jest gorsze od dziwki na acziki? atencyjna dziwka na acziki :) 

nie interesuja mnie te zerowe aczki za barn findy, interesuje mnie posiadanie 100% w statsach podstawki ;) 

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

To demo FH3 jest przystosowane do X-a? W sensie czy jest enhanced. Myślałem, że lepiej się będzie prezentować :/ 

Opublikowano
4 godziny temu, Malibu napisał:

To demo FH3 jest przystosowane do X-a? W sensie czy jest enhanced. Myślałem, że lepiej się będzie prezentować :/ 

Wg oznaczeń w store tylko pełna wersja posiada ulepszenie dla koxa :) 

Opublikowano

dokładnie

tak jak Matriks pisze

• 3 miesiące temu...
Opublikowano
1 minutę temu, Gumiś_JaGoDa napisał:

Jest ktoś chętny żeby pograć w trybie współpracy w dodatku HW? Zostały mi osiągnięcia za ukończenie mistrzostw i 20 wyścigów online. Przy okazji robienia tego drugiego pociągnę sobie pierwsze.

Ja mogę :lapka: pytanie kiedy Ci pasuje?