YETI 10957 Posted December 7, 2015 Share Posted December 7, 2015 (edited) Powraca Amplitude, to REZ postanowił nie być gorszy . Z PS VR to będzie dobra jazda Edited December 7, 2015 by YETI Quote Link to comment
Figaro 8125 Posted December 7, 2015 Share Posted December 7, 2015 Gra będzie śmigać w 120 klatkach. Quote Link to comment
Paolo de Vesir 8997 Posted December 7, 2015 Share Posted December 7, 2015 Tylko w okularach VR. Quote Link to comment
REZOK 1017 Posted December 7, 2015 Share Posted December 7, 2015 Gra za(pipi)ista, ale wychodzi na to, że będzie już na kolejnej trzeciej już generacji konsol. Debiut na DC, konwersja na PS2, następnie remaster w postaci wersji HD na X360, a teraz remaster remastera na PS4? Smutne, że nie wzięli się za "dwójkę". Smutna branża. Quote Link to comment
rushman 4 Posted December 8, 2015 Share Posted December 8, 2015 (edited) Traktowałem VR raczej jako ciekawostkę... Do tego momentu! Rez to gra ponadczasowa. Niech wychodzi na każdą generację konsol! Już nie mogę się doczekać! NIe pamiętam kiedy ostatnio się tak śliniłem Edited December 8, 2015 by rushman Quote Link to comment
CoATI 1016 Posted December 8, 2015 Share Posted December 8, 2015 Gra za(pipi)ista, ale wychodzi na to, że będzie już na kolejnej trzeciej już generacji konsol. Debiut na DC, konwersja na PS2, następnie remaster w postaci wersji HD na X360, a teraz remaster remastera na PS4? Smutne, że nie wzięli się za "dwójkę". Smutna branża. jakby nie patrzec, to kontynuacją jest child of eden. Inna sprawa, że gierka nie jest powiązana fabularnie (tak, rez ma swoją historię ) jaram się. To jest jedna z tych gier którą warto kupic kilka razy Quote Link to comment
REZOK 1017 Posted December 8, 2015 Share Posted December 8, 2015 Child of eden to bardziej "duchowy spadkobierca" Quote Link to comment
_daras_ 721 Posted December 9, 2015 Share Posted December 9, 2015 Ja tez się jaram. Kochałem REZa na PS2 przechodząc i masteruąc setki razy, tak samo jak Child of Eden co świadczy o mojej platynie, której trudność oceniam 9/10. Oby tu też było trudno i wymagająco. Rzadko gram w tytuły ograne przeze mnie w poprzednich generacjach drugi raz w edycjach HD (vide FFVII nawet teraz nie tykam, czekając na remake), ale dla REZa zrobię totalny wyjątek! Quote Link to comment
Ins 5593 Posted December 9, 2015 Share Posted December 9, 2015 REZ jest jedną z moich ulubionych gier ever tak więc przyjmę każdą reedycję jaka tylko się pojawi Mogli by dorzucić w pakiecie jeszcze Child of Eden Quote Link to comment
YETI 10957 Posted August 24, 2016 Author Share Posted August 24, 2016 Taki zestawik za $75, premiera gry 13 października. Ciekawe czy REZ będzie na WGW. 1 Quote Link to comment
basbot11 177 Posted September 25, 2016 Share Posted September 25, 2016 (edited) Nikt nawet tu nie wspomniał, że dodano nowy poziom AreaX. W nowym levelu nie jedziemy po szynach, sami sterujemy gdzie lecimy, dziennikarze po pierwszych testach VR są pozytywnie zaskoczeni tym poziomem i podjarani. Wszystkie opinie są zlinkowane na Twitterze Enhance gemes: https://mobile.twitter.com/enhance_games Edited September 25, 2016 by basbot11 Quote Link to comment
basbot11 177 Posted October 12, 2016 Share Posted October 12, 2016 Rez zgarnia wysokie noty. Destructoid 95 I don't know how this series keeps holding on, but I'm glad it does. Initially debuting as a Sega exclusive, it jumped ship to Microsoft, and now, Sony. I don't really care who gets it next, I just want more Rez. Metro GameCentral 90 Timeless gameplay, visuals and music come together in one of the best shoot ‘em-ups of all time; with the new level and VR options only adding to the immersion. GameSpot 90 Despite it's short campaign--you can complete everything in a little more than an hour, if you're skilled--Rez Infinite is the game to buy a PSVR for. It's hypnotic and enveloping. And it's transformative, both within itself and in the wider scheme of the experiences made possible by VR. You don't want to sleep on Rez Infinite, because with the addition of more polished visual flair and the dreamy Area X, we have a new classic for the new generation on our hands. IGN 82 Even if you don’t have a PSVR, Rez Infinite is still the most complete version of an imaginative cult classic with deceptively nuanced gameplay, but if you do, it’s also an impressive glimpse into the transportive power of virtual reality. http://www.metacritic.com/game/playstation-4/rez-infinite/critic-reviews Quote Link to comment
Cedric 1313 Posted October 12, 2016 Share Posted October 12, 2016 Heh. Grałem w Rez w każdej wersji jaka wyszła. Zagram i w to. Bierzcie moje pieniążki Japońce. Quote Link to comment
REZOK 1017 Posted October 13, 2016 Share Posted October 13, 2016 Gdzie kupujecie gierkę? Widzę, że w amerykańskim sklepie wołają 20 dolców a w Polskim 120zł Quote Link to comment
basbot11 177 Posted October 13, 2016 Share Posted October 13, 2016 No niestety, Europa jak zwykle dopłaca. Jak masz konto na pss us, to kup to w tamtym sklepie. Spolszczenia Rez nie posiada. Quote Link to comment
CoATI 1016 Posted October 13, 2016 Share Posted October 13, 2016 bedzie wydanie pudełkowe w polsce czy trzeba ciągnąć z Uk? wie coś, ktoś? Quote Link to comment
Daffy 10465 Posted October 13, 2016 Share Posted October 13, 2016 nawet mi przez mysl przeszlo by kupic bo REZa kocham calym serduszkiem ale ta cena w psn to parodia xDDDD Quote Link to comment
CoATI 1016 Posted October 13, 2016 Share Posted October 13, 2016 no własnie dodałem do koszyka, ale po chwili dotarło do mnie, że chce pudełko ... tylko nie wiem gdzie kupić ostatecznie zabiore tu: http://store.iam8bit.co.uk/collections/rez-infinite/products/rezinfinite-ps4physicalgame bedzie to moja trzecia kopia tej gry^^ 1 Quote Link to comment
ogqozo 6500 Posted October 16, 2016 Share Posted October 16, 2016 (edited) Eurogamer: "15 lat po pierwszym doświadczeniu, wreszcie zagrałem we właściwy sposób w to arcydzieło. To więcej niż tekst reklamowy, że Mizuguchi zawsze wyobrażał sobie Reza w VR: ta gra wymaga VR, dając uczucie obecności i nieustannego ruchu jak nic innego. VR zaś potrzebował takiej gry jak Rez. Ten duet działa razem tak wybornie, że nie można się oprzeć. Granie w Reza w VR to jak oglądanie Odysei Kosmicznej na taśmie 70mm, kiedy wcześniej oglądaliśmy tylko w pociętej wersji 4:3 na starej, pełnej szumów kasecie VHS". Edited October 16, 2016 by ogqozo Quote Link to comment
basbot11 177 Posted October 16, 2016 Share Posted October 16, 2016 Po spędzeniu kilku godzin z nowym wydaniem Rez i psvr, mogę to potwierdzić. Grając w infinite, jesteś tam, jesteś w systemie. Vr zostało stworzone dla tej gry( albo odwrotnie), mam nadzieje że Tetsuya już dłubie przy następcy Reza, bo Area X to dla mnie tylko przystawka, bardzo fajna ale trochę zbyt krótka. Quote Link to comment
gmeru 297 Posted October 16, 2016 Share Posted October 16, 2016 W piątek na VR REZ pekł u mnie w kilka godzin. M A S A K R A. Najlepszy jest ten level specjalnie zrobiony pod VR > widać jednak różnicę względem 2001 roku ;-). Szkoda, że to takie krótkie ale wspomnienia z DC znowu wróciły. Masz VR, musisz mieć Reza... Quote Link to comment
basbot11 177 Posted December 2, 2016 Share Posted December 2, 2016 (edited) REZ zostal doceniny. Mnie to nie dziwi, bo vr jest bardzo dobrze zrobiony i nie powoduje mdlosci. Bym zapomnial, w US PSS rez jest w promocji za 23,99$. https://store.playstation.com/#!/en-us/games/rez-infinite/cid=UP0751-CUSA05868_00-REZINFINITE00000?CMP=pssocial:blog:game:psvrlaunchdaycoverage:10_13_16 Edited December 2, 2016 by basbot11 Quote Link to comment
Recommended Posts