Skocz do zawartości

Elitystyczne tasowanko

Featured Replies

Opublikowano

Sam zaczales generalizowac piszac ze konsole sa dla gimbow i januszy, pomijajac fakt ze to wlasnie w docie czy lolu znajdziesz najwieksza baze gimberow jaka istnieje w internecie.

Rzeczywiście może źle dobrałem słowa, chodziło mi głównie o to co oznacza obecnie ta sprzedaż konsol. Wejście naszego hobby do mainstreamu nie jest niczym dobry a konsole obecnie są tego idealnym przykładem. No bo chyba nie powiesz mi Bansai, że podoba ci się obecna sytuacja w branży gier? Robienie mało wymagających gier dla debili, sypanie 9, 9+ i 10  tytułom takim jak MGS V, Shadow of Mordor czy Fallout 4, gry robione taśmowo od kalki, dymanie graczy przez Sony, jakość ich płatnej usługi online, ceny konsolowych gier w cyfrowej dystrybucji i jej stosunek do jakości otrzymywanego contentu, 20 fpsów na bagnach xD, mała ilość wartych uwagi tytułów ekskluzywnych, dymanie na wstecznej kompatybilności itd itp

Edit: o Kruk naprowadził dobrze na to o co chodzi w tym temacie  :dynia:

Edytowane przez UberAdi

• Odpowiedzi 160
  • Wyświetleń 4,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• raven_raven
    raven_raven

Milion gierek w kolekcji   KUPOWANIE BUNDLI ZA DOLARA Z MILIONEM GIEREK :fsg:     KOLEDZY Z FORUMKA ODDAJĄCY GIERKI ZA DARMO     DARMOWY HAJS OD GABENA NA KOLEJNE GIERKI     POS

• Ok: Super 3D World Kart 8 Super Maker Bayonetta 2 Super Smash Bros

• Konsole szanowałem za czasów Gran Turismo, Metal Gear Solid, Crasha, Tekkena, Resident Evil, Silent Hill. Teraz to meh

Opublikowano

Raven, świetny post. Istne apogeum pecetowych graczy.

Kąsolowce mogą się tylko ślinić i odpalać jedynie te swoje remejki, albo pisać statusy w stylu "działa wam psn?".

Opublikowano

NO GURWA RAVEN ALE KOMPUTR TO MUSISZ WYMIENIAC CO ROK ZEBY POGRAC A KONSOLE KUPUJESZ RAZ NA 10 LAT

1351333491_by_Messi123456789_500.jpg

Opublikowano

Ja tam lubię każdą konsolę.

Oczywiście nie licząc PS4 i XONE. xDDD

Opublikowano

Bardzo dobry temat

niech ktoś zmieni tytuł na beka z trójnoga 

Opublikowano

Milion gierek w kolekcji :banderas:

sjWZBaS.png

KUPOWANIE BUNDLI ZA DOLARA Z MILIONEM GIEREK :fsg: :fsg: :fsg:

Zapomniales o kompatybilnosci wstecznej i innych niuansach, no ale rozumiem, nie chcemy odrazu niszczyc wszystkich psychicznie :kaz:

I miej sie na bacznosci!

v6Fs49n.png

Edytowane przez Velius

Opublikowano
de164b22774fcd2d71d838c9fb9d8449.jpg
Opublikowano

No, raven nawrócił temat, boskie memy  sama prawda. :fsg::obama:

Opublikowano

w ogole zauważyliscie, że ci konsolowcy to zazwyczaj strasznie brzydcy ludzie a pc master race ma takich przystojniaków jak raven_raven, dave czezky, paliodor i wielu innych 

Opublikowano

Wii U na chacie a w przyszlym roku porzadna graj-maszyna umozliwiajaca na 4K 120FPS.

Plwam na inne opcje.

PC+WII U true master race

Opublikowano

Jak się wywala tyle kasy na bublowaty sprzęt jak w przypadku Sony i kilka razy kupuje trójnoga, płaci 240zł za gierki,online to nie dziwota,że na nic innego nie zostaje. Gdzie tu potem kasa na zadbanie o swój wizerunek króla życia :D

PC+WII U true master race

W obecnej sytuacji na rynku to niemal idealne combo. Na Ps4 też majaczy parę fajnych kąsków ale to są gry, w które ogra się za Xlat bo tyle one będą wychodzić.

Edytowane przez Paliodor

Opublikowano

Obędzie się xD

WiiU i PC kurrrrrr,wy

Edytowane przez ragus

Opublikowano

CW byłoby wolne od brudu i plebsu gdyby wszyscy sprzedali swoje konsole i przeszli na PC + Wii U :)

Edytowane przez Velius

Opublikowano

Ktoś mi poda top 5 gierek exów na Wii U?

Ale żeby było trudniej: bez "Mario" w tytule?

Opublikowano

Ktoś mi poda top 5 gierek exów na Wii U?

Ale żeby było trudniej: bez "Mario" w tytule?

Ok:

Super 3D World

Kart 8

Super Maker

Bayonetta 2

Super Smash Bros

Opublikowano

1. Splatoon
2. Bayonetta 2
3. Pikmin 3
4. nowy Xenoblade
5. Captain Toad