Opublikowano 12 grudnia 20159 l Sam zaczales generalizowac piszac ze konsole sa dla gimbow i januszy, pomijajac fakt ze to wlasnie w docie czy lolu znajdziesz najwieksza baze gimberow jaka istnieje w internecie. Rzeczywiście może źle dobrałem słowa, chodziło mi głównie o to co oznacza obecnie ta sprzedaż konsol. Wejście naszego hobby do mainstreamu nie jest niczym dobry a konsole obecnie są tego idealnym przykładem. No bo chyba nie powiesz mi Bansai, że podoba ci się obecna sytuacja w branży gier? Robienie mało wymagających gier dla debili, sypanie 9, 9+ i 10 tytułom takim jak MGS V, Shadow of Mordor czy Fallout 4, gry robione taśmowo od kalki, dymanie graczy przez Sony, jakość ich płatnej usługi online, ceny konsolowych gier w cyfrowej dystrybucji i jej stosunek do jakości otrzymywanego contentu, 20 fpsów na bagnach xD, mała ilość wartych uwagi tytułów ekskluzywnych, dymanie na wstecznej kompatybilności itd itp Edit: o Kruk naprowadził dobrze na to o co chodzi w tym temacie Edytowane 12 grudnia 20159 l przez UberAdi
Opublikowano 12 grudnia 20159 l Raven, świetny post. Istne apogeum pecetowych graczy. Kąsolowce mogą się tylko ślinić i odpalać jedynie te swoje remejki, albo pisać statusy w stylu "działa wam psn?".
Opublikowano 12 grudnia 20159 l NO GURWA RAVEN ALE KOMPUTR TO MUSISZ WYMIENIAC CO ROK ZEBY POGRAC A KONSOLE KUPUJESZ RAZ NA 10 LAT
Opublikowano 12 grudnia 20159 l Milion gierek w kolekcji KUPOWANIE BUNDLI ZA DOLARA Z MILIONEM GIEREK :fsg: Zapomniales o kompatybilnosci wstecznej i innych niuansach, no ale rozumiem, nie chcemy odrazu niszczyc wszystkich psychicznie I miej sie na bacznosci! Edytowane 12 grudnia 20159 l przez Velius
Opublikowano 13 grudnia 20159 l https://youtu.be/5UYF4GSpURI?t=1m52s tak było wow, udało im się wyłączyć światełko w obsrajszoku 4
Opublikowano 14 grudnia 20159 l w ogole zauważyliscie, że ci konsolowcy to zazwyczaj strasznie brzydcy ludzie a pc master race ma takich przystojniaków jak raven_raven, dave czezky, paliodor i wielu innych
Opublikowano 14 grudnia 20159 l Wii U na chacie a w przyszlym roku porzadna graj-maszyna umozliwiajaca na 4K 120FPS. Plwam na inne opcje. PC+WII U true master race
Opublikowano 14 grudnia 20159 l Jak się wywala tyle kasy na bublowaty sprzęt jak w przypadku Sony i kilka razy kupuje trójnoga, płaci 240zł za gierki,online to nie dziwota,że na nic innego nie zostaje. Gdzie tu potem kasa na zadbanie o swój wizerunek króla życia PC+WII U true master race W obecnej sytuacji na rynku to niemal idealne combo. Na Ps4 też majaczy parę fajnych kąsków ale to są gry, w które ogra się za Xlat bo tyle one będą wychodzić. Edytowane 14 grudnia 20159 l przez Paliodor
Opublikowano 14 grudnia 20159 l Gdyby MS wydawał swoje gry również na PC wtedy mielibyśmy sytuację w której WiiU i PC są wszystkim co najlepsze gry mają do zaoferowania, a tak brakuje mi na PC tytułów jak Sunset Overdrive czy Forza Horizon.
Opublikowano 14 grudnia 20159 l Obędzie się xD WiiU i PC kurrrrrr,wy Edytowane 14 grudnia 20159 l przez ragus
Opublikowano 14 grudnia 20159 l a wiec blaszki same sobie bagno założyli. pięknie, CW wolne od brudu i plebsu
Opublikowano 14 grudnia 20159 l CW byłoby wolne od brudu i plebsu gdyby wszyscy sprzedali swoje konsole i przeszli na PC + Wii U Edytowane 14 grudnia 20159 l przez Velius
Opublikowano 14 grudnia 20159 l na wiiu nie ma zadnej gry dla kogos kto nie lubi ubierac sie w ciuchy siostry
Opublikowano 14 grudnia 20159 l Ktoś mi poda top 5 gierek exów na Wii U? Ale żeby było trudniej: bez "Mario" w tytule?
Opublikowano 14 grudnia 20159 l Ktoś mi poda top 5 gierek exów na Wii U? Ale żeby było trudniej: bez "Mario" w tytule? Ok: Super 3D World Kart 8 Super Maker Bayonetta 2 Super Smash Bros