Opublikowano 2 lutego 20169 l Jak chcecie to rozwiazac logistycznie? Jak bedzie gra typu TLOU to automatycznie tylko klapy moga brac udzial i bedzie bojkot Jak Forza to to tylko boty beda mogly brac udzial i bedzie bojkot Jak multiplatforma typu Worms to zaraz bedzie ze stefan A gra na PS4, stefan B na PC/xbox, nie ma cross multiplayera i jak wtedy 1v1 zrobicie? Lepiej dobrze przemyslec sprawe odnosnie gry i platformy zeby jak najwiecej osob mialo szanse i zeby final byl realny edit: Rocket League spoko ale co na to ludzie z xboxami? No i Bansai sie dorobi Wii U wtedy bo widze ze wymiatacz Edytowane 2 lutego 20169 l przez Velius
Opublikowano 2 lutego 20169 l Autor nie da sie dogodzic kazdemu sorry juz probowalem, chce zeby kazdy mogl wziasc udzial
Opublikowano 2 lutego 20169 l Dobra nikomu sie nie dogodzi, to dApo moze wygram z urzedu juz i oszczedzimy wszystkim klopotu co?
Opublikowano 2 lutego 20169 l Autor ja tez zagram ps 303 czesc i chwala bohaterom, dziekuje [; Edytowane 2 lutego 20169 l przez dApo
Opublikowano 3 lutego 20169 l Zagłosowałem na Rocket League, bo jest crossplay PS4 z PC.I przypadkiem dużo w to grałeś :> Tylko kilkaset meczów xdd No ogólnie to square to już wyższy poziom wtajemniczenia w Rocket League z tego co mi wiadomo. Ale sam też zagłosuję na RL. I tak w nic nie wygram, a ta gierka przynajmniej może w takim turnieju dać mnóstwo emocji i zabawy, daję okejkę Po dzisiejszym graniu to tylko 1742 mecze wg statystyk gry
Opublikowano 3 lutego 20169 l DELUXE SKI JUMP Pójdzie na złomie, jest darmowe i trzeba skilla oraz trochę szczęścia. Pasi? Ale jak już mają być karty to makao. Albo kakao. Kappa Edytowane 3 lutego 20169 l przez tomzacz
Opublikowano 4 lutego 20169 l Saper na czas:) pracowałem kiedyś chwilę w urzędzie to i mistrzem zostane.
Opublikowano 4 lutego 20169 l Z tym Dsj to genialny pomysl pojdzie kazdemu plus chyba kazdy kiedys grał.
Opublikowano 4 lutego 20169 l Raz widziałem sposób na zrobienie takich zawodów. Był losowy kod i dawałeś nick (tu piszesz cokolwiek)-(KOD). Potem wysyłało się dwie powtórki z skoku (sam mogłeś wybrać co wysyłasz), po jeden na rundę. Na końcu gdy czas na wysłanie powtórek mijał to były wyniki. No to co, DSJ? Edytowane 4 lutego 20169 l przez tomzacz
Opublikowano 6 lutego 20169 l A czy do DSJ nie bylo pelno trainerow poprawiajacych warunki itp? Tak tylko pytam
Opublikowano 6 lutego 20169 l W sumie też był sposób na wykrycie trainerów, ale pewny nie jestem. [emoji14]
Opublikowano 6 lutego 20169 l No generalnie lepiej i tak grać z nim, aby każdy miał identyczne warunki