Skocz do zawartości

Boski Wojownik z Krwi i Kosci

33 użytkowników zagłosowało

1. 1. turniej w?

Aby zagłosować w tej ankiecie, prosimy się zalogować lub zarejestrować.

Featured Replies

Opublikowano

Jak chcecie to rozwiazac logistycznie?

Jak bedzie gra typu TLOU to automatycznie tylko klapy moga brac udzial i bedzie bojkot

Jak Forza to to tylko boty beda mogly brac udzial i bedzie bojkot

Jak multiplatforma typu Worms to zaraz bedzie ze stefan A gra na PS4, stefan B na PC/xbox, nie ma cross multiplayera i jak wtedy 1v1 zrobicie?

Lepiej dobrze przemyslec sprawe odnosnie gry i platformy zeby jak najwiecej osob mialo szanse i zeby final byl realny :cool:

edit:

Rocket League spoko ale co na to ludzie z xboxami? :D

No i Bansai sie dorobi Wii U wtedy bo widze ze wymiatacz :cool:

Edytowane przez Velius

• Odpowiedzi 192
  • Wyświetleń 6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Chcialbym was zaprosic do turnieju z duza nagroda za pierwsze miejsce!!! W turnieju moga wziaść udział wszyscy zainteresowani ktorzy moga w tym miejscu pisac     W pierwszej kolejnosci prosze Admin

• po pierwsze  zawiodlem sie na was ;( tak mala frekfencja, CZTERY ZDJECIA po drugie musze przemyslec moje plany na DUZY giveaway po trzecie  co ze zwyciescami? OSWIADCZAM WSZEM I WOBEC ZE CALA CZ

• No to zaczynamy          Witam ponownie z okazji WOŚP rozdam dwa kody 1 ps+ i 1 xbl na rok w sumie 2 kody Zadanie z jakim musicie sie zmierzyc jest proste   Wyjdzcie z domu badz nie i zbier

Opublikowano

Ale są wymiatacze w pokera co grajo online wiec lipa :>

Opublikowano
  • Autor

nie da sie dogodzic kazdemu sorry juz probowalem, chce zeby kazdy mogl wziasc udzial

Opublikowano

Dobra nikomu sie nie dogodzi, to dApo moze wygram z urzedu juz i oszczedzimy wszystkim klopotu co? :cool::cebula:

Opublikowano
  • Autor

ja tez zagram  :joe:

ps 303 czesc i chwala bohaterom, dziekuje [;

Edytowane przez dApo

Opublikowano

Zagłosowałem na Rocket League, bo jest crossplay PS4 z PC.

I przypadkiem dużo w to grałeś :>

Tylko kilkaset meczów xdd

No ogólnie to square to już wyższy poziom wtajemniczenia w Rocket League z tego co mi wiadomo. Ale sam też zagłosuję na RL. I tak w nic nie wygram, a ta gierka przynajmniej może w takim turnieju dać mnóstwo emocji i zabawy, daję okejkę

Po dzisiejszym graniu to tylko 1742 mecze wg statystyk gry :)

Opublikowano

To moze cs 1.6? To można odpalić nawet na doniczce

Poker też może byc

Opublikowano

DELUXE SKI JUMP

Pójdzie na złomie, jest darmowe i trzeba skilla oraz trochę szczęścia. Pasi?

Ale jak już mają być karty to makao. Albo kakao. Kappa

Edytowane przez tomzacz

Opublikowano

ale ja małyszem

Opublikowano

DSJ i zrobić by tak kilka grup po 16 osób, to by było coś

Opublikowano

Ale tylko dwójka bo są polskie skocznie. 

Opublikowano

Raz widziałem sposób na zrobienie takich zawodów. Był losowy kod i dawałeś nick (tu piszesz cokolwiek)-(KOD). Potem wysyłało się dwie powtórki z skoku (sam mogłeś wybrać co wysyłasz), po jeden na rundę. Na końcu gdy czas na wysłanie powtórek mijał to były wyniki.

No to co, DSJ? ;)

Edytowane przez tomzacz

Opublikowano

W sumie też był sposób na wykrycie trainerów, ale pewny nie jestem. [emoji14]