Skocz do zawartości

Steamgifts - forumkowa grupa

Featured Replies

Opublikowano

Ode mnie poszły dwa kolejne giveawaye. :)

• Odpowiedzi 865
  • Wyświetleń 83,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• http://www.steamgifts.com/giveaway/cvEQQ/wolfenstein-the-new-order   ZAPRASZAM

• Ale dzis wygralem gierke na Steamgifts od lvl 4+...takie rzeczy tylko na PC Master Race. Lepiej dam w spojler bo ludzie zawalu dostana      

• Cave Story + Limbo Anomaly 2 Bastion Sid Meier's Civilization III Complete Resident Evil 4 Samorost 2   Zapisy do czwartku.

Opublikowano

Próbuje wysłać Talesy Widgetowi, ale steam wyrzuca jakiś błąd ;X

EDIT:

Poszło  :sorcerer:

Edytowane przez Starh

Opublikowano

Próbuje wysłać Talesy Widgetowi, ale steam wyrzuca jakiś błąd ;X

EDIT:

Poszło  :sorcerer:

Dzięki! Jestem mega happy :D:D:D:D

Opublikowano

Widzę, że nie wszystkie gry da się dodać do giveaway'a. Mam kilka tytułów, których zwyczajnie nie pozwala mi dodać, gdyż ich nie wyszukuje. Jakby ich nie było w bazie. Da się to jakoś obejść?

Edytowane przez Suavek

Opublikowano

Nie da rady. Najczęściej nie można dodać tytułów, które w przeszłości były do zgarnięcia za darmo (np. Metro 2033).

Opublikowano

Nie da rady. Najczęściej nie można dodać tytułów, które w przeszłości były do zgarnięcia za darmo (np. Metro 2033).

Ach, to by wyjaśniało brak tych gierek. Gugle mówią, że były rozdawane kiedyś za darmo.
Opublikowano
  • Autor

DALEJ NIE OTRZYMALEM MURDERED ;(

ZGŁASZAM DO PROKURATURY

Wchodzisz w wygrane i tam masz klucz ktory powinien byc widoczny. Jak wkepiesz to daj received

Opublikowano

jak puszczasz na fpe to wchodzo masowo :O

Opublikowano

Tak właśnie myślałem, że przez te linki tutaj wchodza, ale wydawało mi się, że trzeba należeć do grupy ...

Opublikowano
  • Autor

Mowilem ze nowelki daje na dzielone grupy i publike bo malo kto zainteresowany tym :dunno:

Opublikowano

Mowilem ze nowelki daje na dzielone grupy i publike bo malo kto zainteresowany tym :dunno:

Aaaa, ok :obama:

Opublikowano

O KUTWA! Wygrałem Company of Heroes 2! :fsg: Ślicznie dziękuję "dawcy". Niespodzianka na końcówkę dnia. :) Gryzie mnie sumienie, że na ten moment ja sam nie mam czego dać, ale może odegram się za jakiś czas.

Opublikowano

Ciekawe kto wygrał Wolfensteina :D

mi wpadło insurgency <3

Edytowane przez Lord Astmer

Opublikowano
  • Autor

Tez dzis wygralem dwie gry, jedna od Suavka a druga z publicznego GA.

Opublikowano

i jeszcze jedna gra :obama: 4 dziś wygrałem, ale żadnej tej którą naprawdę chciałem xD ale nie ma co narzekać, bo same zacne tytuły :obama:

Edytowane przez Lord Astmer

Opublikowano

Yebany :obama: skąd tych gridów tyle masz :notsure:

i co to za grupa notable? fajne gierki tam mają, mogę wbić? :cebula:

Opublikowano

Ciekawe kto wygrał Wolfensteina :D

mi wpadło insurgency <3

:lapka: nie ma tam klucza, jak to przypisac do konta?

Opublikowano

Jeśli klucza nie ma to wtedy jest to gift. Pewny jednak nie jestem.

Edytowane przez tomzacz