Opublikowano 6 lutego 20169 l Co jest panowie, nikt nie odczuwa jaranka? Kiedyś w cd-a dali jakąś część i się zagrywałem, że głowa mała. Bierę na premierę pewnie, kochany Ubisofcik wydaje kolejnego sztosa. https://youtu.be/N2fCsw3R7xw Premiera 29.03.16
Opublikowano 6 lutego 20169 l Jedyna gra od Ubi, na którą czekam. Kwestia tego czy to tylko cyfra czy również pudełko. Pudełko za 150zł będę brał.
Opublikowano 6 lutego 20169 l Trackmania super, tylko jesli bedzie w 60fps+, dużo godzin wygrałem w ta grę ba PC
Opublikowano 8 lutego 20169 l Autor Jedyna gra od Ubi, na którą czekam. Kwestia tego czy to tylko cyfra czy również pudełko. Pudełko za 150zł będę brał. Pudełko będzie na 99%, ciekawe jak z ceną
Opublikowano 8 lutego 20169 l Jaram sie tym jak cholera. O cene nie musimy sie martwic bo Ubi na pewno nam dop.ierdoli z usmiechem na twarzy. Ale moze chociaz gierka bedzie konkretnie rozbudowana i straczy na dluugie letnei miesiace. WHOOOHAAAAA. Tak sobie zaczynam myslec, ze ta generacja konsol robi sie naprawde fajna.
Opublikowano 8 lutego 20169 l Ach! Trackmania. Taka piękna. Tyle wspomnień. Chyba najbardziej "konsolowa" ze wszystkich rdzennie pecetowych gier. Mogliby jeszcze dać tryb z ofensywnymi dopałkami i już nic mi więcej do szczęścia nie potrzeba.
Opublikowano 8 lutego 20169 l Na steamie cena wynosi 40 euro więc wychodzi ok. 160zł. Na konsolach mam nadzieję podobnie bo jak zażyczą sobie ponad 200zł to niech się yebią. Edytowane 8 lutego 20169 l przez suteq
Opublikowano 8 lutego 20169 l Autor Gdzieś tam wyczytałem, że na konsole ma być po tyle samo, ale traktuję to jako plotkę jedynie. Skoro wyjdzie w pudełku to do 220 mogę dać, bo i tak po jakimś czasie sprzedam i się trochę monet zwróci, więc tragedii nie ma imo. No a jak do(pipi)ą te 160 to ojezusiczku
Opublikowano 8 lutego 20169 l Jak do(pipi)ia przyzwoita ilosc tras, pojazdow i funu to spoko, niech sobie policza za to tak, zeby bylo dobrze ale nie koniecznie 70 ojro na wstepie jak to maja w zwyczaju ci wieksi gracze na rynku... gier. Cholernie nie moge sie doczekac
Opublikowano 23 lutego 20169 l Autor Na pss jest za 144zl Jeszcze tylko miesiąc i kilka dni, o ja yebe ale jaranko
Opublikowano 23 lutego 20169 l Na pss jest za 144zl Jeszcze tylko miesiąc i kilka dni, o ja yebe ale jaranko W sklepie konsoleigry.pl jest za 129 zł. Z wysyłką co prawda wychodzi na to samo, ale jak ktoś woli pudło, to oferta w sam raz.
Opublikowano 25 lutego 20169 l Autor Kody do bety rozdajo http://betacode.ubi.com/tmtps4 Ja już pobieram
Opublikowano 25 lutego 20169 l Ma ktoś moze zbędny kod na betę? Moze byc na ps4 albo na Xone. Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
Opublikowano 25 lutego 20169 l Bardzo fajna gra aż chyba kiedyś ogram a za samochodzikami nie przepadam za bardzo.
Opublikowano 26 lutego 20169 l jezusku jaka cena za taka zawartosc, jaka plynna rozgrywka i jeszcze zapomniany przez prawie wszystkich innych devow split screen ma byc biore day one, driveclub juz powoli sie wypala i czas na nowa scigalke
Opublikowano 26 lutego 20169 l Ja niestety o becie dowiedziałem się wczoraj więc mało pograłem ale na razie same pozytywy. Do tego dostaniemy edytor tras
Opublikowano 26 lutego 20169 l przy dwustu trasach w podstawce i edytorze to zabawy bedzie na dlugie godziny, szkoda ze tylko cztery srodowiska, brakuje mi np jakis snieznych klimatow, moze dojda w dlc. w kazdym badz razie sim racerow nie lubie, zawsze w sercu arcadowki, a tutaj jeszcze lokalny co-op
Opublikowano 26 lutego 20169 l Uwielbiałem trackmanie na peceta i wii, w tej cenie trzeba chyba będzie wziąć Ograł ktoś betę? jak wypada?
Opublikowano 26 lutego 20169 l Autor Mi sie grało kozacko, biorę na premierę na pewno. Skończyłem bodajże 12-13 eventow, które składały sie jedynie z kawałków poszczególnych torów, domyślam się, ze to jest tak skonstruowane zeby sie nauczyć tras na pamięć, wiec git. Trochę przeszkadzało, że nie można manewrować autem w powietrzu i że tym pierwszym autem trzeba pokonywać zakręty driftami za czym nie przepadam, za to buggim już trzeba bylo delikatniej pokonywać zakręty i gdzieniegdzie zwalniać, więc zapewne każdym pojazdem jeździ sie zupełnie inaczej, więc będzie zajobas. Szkoda, ze nie miałem możliwości zagrania w normalny wyścig, a jedynie w czasowki z duchami. Znaczy sie w sumie raz wpadłem na serwer z wyścigiem, ale to byla trasa stworzona przez jakiegoś gracza i nie dość, ze jechałem sam, to jak tylko wypadlem z trasy i chciałem sie zrestartować to mnie cofalo aż do startu xd slabo, mam nadzieję, ze da się jakies chociazby checkpointy wstawiać or sth I dużego minusa daje za brak mozliwosci pełnej personalizacji samochodów. No aż kusi zeby sobie samemu kolorki poustawiac i jakies wlepki pierdyknac, ale nie, jedyne co to możemy zmieniać z ustalonych juz malowan, dać do tego jedna wlepke i numerek z ustawionymi defaultowo kolorkami
Opublikowano 1 marca 20169 l Czy w tej grze ściga się z innymi pojazdami na torze i jeżeli tak to jaka jest max. ilość pojazdów na torze?
Opublikowano 10 marca 20169 l zwiastun trybow multi, jezu jaka ta gierka to będzie sztos wypelniony zawartoscia za 130zl https://www.youtube.com/watch?v=EOG-gAQmYbI
Opublikowano 11 marca 20169 l Autor Jedyne co mnie martwi to to, że może nie być najnormalniejszych w świecie wyścigów. W sensie, że nie będziemy duszkami jeździć tylko tak normalnie no nie