Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Grillowanko :banderas:

Featured Replies

Opublikowano

Zakładam ten temat, bo tu takiego kurde brakuje. Przepisy, zdjęcia, dyskusje na temat tego przyrządu i tego co z niego schodzi.

zgqSc0g.jpg

Dziś zaczęliśmy sezon, pozdrawiam!

• Odpowiedzi 320
  • Wyświetleń 63,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Ostatnio mam fazę na grillowanie ryb na cedrowych deskach, drewno naprawdę dodaje duuuużo dobrego do smaku i aromatu. Są pyszne   

• U mnie majoweczka trwa nadal  szaszlyki i slaska juz sie znudzily takze ostatnio troche kombinuje. Biedronkowe rzeczy jakie polecam to karkowka w takiej czerwonej marynacie i boczek wasabi, a do tego

• Wlecialy dzisiaj przepyszne skurwysynki. Euro + bulki wlasnej roboty + grill= kon zwalony  

Opublikowano

paluch grubszy niż kiełbasa z grilla

Opublikowano

Juz jest temat polactwo.

Opublikowano

paluch grubszy niż kiełbasa z grilla

grubszy niż twój penis, KUR.WO

z resztą po co ja ci odpowiadam XDDD

Edytowane przez Rozi

Opublikowano

Trochę jednak bieda skoro same kiełbatrony.

U mnie najbliższy grill w niedzielę, Blubarowi powinno się spodobać bo w ekipie WEGAN.

Edytowane przez ping

Opublikowano

Klasyczne wejście z kiełbatronami Śląskimi, czyli sztosami. Polecam.

Opublikowano

Nie lubię śląsich, za tłuste, lepsza podwawelska, albo z piersi kurczaka.

Ale mi smaka narobiłeś. Ja chyba otwieram sezon w przyszły weekend.

Opublikowano

Piersi z kurczaka w super marynacie i do tego tzatziki :banderas:

Ale dzisiejsza kiełba, keczup, musztarda, świeża bułeczka, sałatka z pomidora, ogórka i piór cebuli, do tego słoneczko = coś pięknego. Aż się żyć chce.

Edytowane przez Rozi

Opublikowano

O browarze nawet wspominać nie trzeba

Opublikowano

Był był, Dębowe wchodziło jak złoto.

Takie jest najlepsze u mnie na wsi w sklepie xd

Opublikowano

U mnie jak znajoma robiła grilla, to nie było ch.uja e wsi - takie dobre żarcie serwowała.

Było tam wszystko: od bananów, po bakłażany, a na kiełbasie, czy piersiach kończąc :sorcerer:

Myślę, że w tym roku również mnie zaprosi.

Chociaż nie wiem, po tym co ostatnio odje.bałem (przyszedłem z łososiem) i sam zjadłem.

Tzn pytałem czy ktoś chce, ale niby nikt nie chciał, więc podzieliłem się z siorą. Za to jedna typiara, która miała widocznie na rybę ochotę, co chwila gadała: "a jak tam twój łosoś" "aj chyba już ci sie upiekł" "chyba juz gotowy" "zdejmij go".

Pisałem o tym chyba w Polactwie:)

Edytowane przez grzybiarz

Opublikowano

Też niedługo robię. Poproszę o jakiś pomysłowy przepis. 

Pieczarki grillowane z przyprawą i serem, oscypki grillowane, pierś w marynacie z oliwy, musztardy, czosnku, papryki czerwonej, szaszłyki z kurczaka, cebuli, papryki różnych kolorów, chlebki z masłem zmieszanym z czosnkiem, kiełbaski owinięte boczkiem, kiełbaski oblane piwem, karczek marynowany.

Opublikowano

Pieczarki grillowane z przyprawą i serem, oscypki grillowane, pierś w marynacie z oliwy, musztardy, czosnku, papryki czerwonej, szaszłyki z kurczaka, cebuli, papryki różnych kolorów, chlebki z masłem zmieszanym z czosnkiem, kiełbaski owinięte boczkiem, kiełbaski oblane piwem, karczek marynowany.

Patrze ktoś tu jest w swoim żywiole.

Opublikowano

AHAHAHHAHAHAH GRUBY O JEDZENIU MUWI XDDDDD ALE JAJA XDDXDDDDXDDXXDDDDDDXDXDXDXDXDDXDXDXDXDXDD alemu pocisnem o kur.wa xddddddddd

Opublikowano

my dziś chcialiśmy wyjść przed budynek w robocie i robić grilla ale szefostwo mogło by sie pogniewać więc ze smutkiem zaniechaliśmy, ale było blisko, w czw-pt nie ma kierownika może sie uda xDDD chociaż on to akurat by sam zjadł, ale dyrektor już bardziej poważny jest

no tak czy srak pogoda w końcu sie fajna zrobiła i nie moge sie doczekać grilla

Opublikowano

Fajnie mieszkać na wsi i mieć swoje tereny.

Opublikowano

Grill tylko z podwawelską i marynowanym miesęm. Cała reszta to polska B i polactwo w sandałach z grubymi skarpetami z froty.

Opublikowano

A mięso z Bizona?

Opublikowano

Za dużo je/bania z tym grillem, lepiej przygrzać w mikfrofali

Opublikowano

Ja dzisiaj kiełbaska z grilla + filet z kurczaka marynowany w ziołach. Do tego piweczka w liczbie 3. Kocham takie polactwo :banderas:

Opublikowano

AHAHAHHAHAHAH GRUBY O JEDZENIU MUWI XDDDDD ALE JAJA XDDXDDDDXDDXXDDDDDDXDXDXDXDXDDXDXDXDXDXDD alemu pocisnem o kur.wa xddddddddd

nie zadław się kiełbasą gruby 

Opublikowano

Grilla propsuje bardzo i zawsze. :banderas:

U mnie zawsze duży grill, 2 worki brykietu luzik, ziemniaki z folii alu z węgla wychodzą jak z ogniska, karkówka z marynaty tylko na alu tackach, kto smaży na ruszcie ten lewak. Kiełbasa z grilla? Kaszanka / biała dla mnie numery jeden - jak już brać kiełbę to drogą, żeby mięso miała bo śląska jest z całym szacunkiem dla impotentów smakowych. Zresztą dla samej kiełbasy szkoda ogień rozpalać.