Opublikowano 12 maja 20168 l Z Mazzim mam tez problem od lat, ze jego felietony o nie-japonii sa (w wiekszosci) takie se, zeby nie napisac slabe, a z kolei te o japonii (a juz w szczegolnosci relacje z jakichs wyjazdow/wycieczek) sa mega zaje.biste.te drugie może i były ale przynajmniej mi sie przejadły. Grzyb Wardęga to inny koles. Tez robi hajs z yt, chyba nieporównywalnie wiekszy niz Warga ale do typa nic nie mam bo raz zie nie klnie jak debil co drugim slowie, dwa ze nie pcha sie do PE Edytowane 12 maja 20168 l przez Croc
Opublikowano 14 maja 20168 l Zetta to powiew świeżości w temacie KKW, tematem który mógłby prowadzić byłby "Woda , koks i dziwki po japońsku ".
Opublikowano 14 maja 20168 l Od Mazziego z cała sympatia wieje leśnym dziadkiem , tu trzeba troche degeneracji która moze Austin dostarczyć [emoji48]
Opublikowano 15 maja 20168 l Kiedys sam fakt pisania z Japonii dawał autorowi szacuneczek i prestiż, dzisiaj to juz żaden big deal. Mazzi osiadł na laurach, troche mu sie nie chce, w porownaniu do tego co pamietam sprzed kliku lat.
Opublikowano 20 maja 20168 l To coś ( nie nazwał bym tego artykułem ) o bijatykach 8 generacji było tak smutne i żałosne że wolał bym oglądać koncerty Michała Szpaka na żywo niż zobaczyć coś takiego raz jeszcze w prasie papierowej.
Opublikowano 20 maja 20168 l To coś ( nie nazwał bym tego artykułem ) o bijatykach 8 generacji było tak smutne i żałosne że wolał bym oglądać koncerty Michała Szpaka na żywo niż zobaczyć coś takiego raz jeszcze w prasie papierowej. Rozwiń myśl.
Opublikowano 22 maja 20168 l Miałem nadzieję na spoczko recke Trackmanii, a dostałem 1/3 strony opis gierki, który jak czytam to mam wrażenie jakbym jakąś reklamę lekarstw oglądał. Jak najwięcej informacji w jak najmniejszej ilości tekstu. A taka zapowiedz table Racing dostaje 2-3 razy więcej miejsca, włączam tę gierkę i sie okazuje że ta mini gierka jest (pipi) i gdzie tu jest sens i logika?
Opublikowano 30 września 20168 l No nudne, bo pisane przez starych koni, którzy wychowali sie na zx spectrum, commadore, którzy wyrośli z gier, ale zostali zebrani bo zbiórka i kasa musi sie zgadzać. Niektóre te felietony to mam wrażenie jakby Gamera pisał w 2016 roku, albo Aju, czy Norby. Rozumiecie aluzje? Niektórzy z gier juz wyrośli i nie powinni pisac o gierkach na siłę. Jakie wyrośli????? 42 lata na karku, a dalej "walczę" po nocach jak rodzinka mi śpi. Zresztą sobota to mój dzień konsolowy. Pozdrawiam. Gamera
Opublikowano 30 września 20168 l Najblizsze wyscigi to chyba Driveclub Vr, moze go nowy naczelny sciagnie.