Skocz do zawartości

Prison Break [FOX] 2016

Featured Replies

• Odpowiedzi 100
  • Wyświetleń 11,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• No to Panowie, zaczynamy nowy sezon    Prison.Break.S05E01.REPACK.720p.HDTV.x264-AVS[rartv]     edit: Mi tam się podobało. Czuć feeling prison breaka.

• Ciekawe co tam odjebią za fikoły xD  

• mnie kate denerwowała póki nie zobaczyłem tego:

Opublikowano

xD

Opublikowano

cos mu sie tatuaz rozmazal xd

Opublikowano

jezuuuuuuuuuuuuuu xd

Opublikowano

Ile to już lat od premiery pierwszego, przegenialnego sezonu? Ile to już lat od premiery czwartego, beznadziejnego? Powinni skończyć z tym serialem. PB szanuję mocno, zwłaszcza 1 i 2 sezon, ale ile można to ciągnąć,

umarł to umarł, równie wiarygodny motyw z przeżyciem Michaela co Sarah po dekapitacji :/

ale i tak się jaram :dunno:

Opublikowano

Przecież on usunął tatuaż w kilka godzin w sezonie 4

Opublikowano

nie dotrwalem do 4 sezonu

Opublikowano

bez kitu do zaorania, serial skonczyl sie po pierwszym sezonie tak jak inny swiety graal tego okresu czyli losty

Opublikowano

razem z lostem dwa najbardziej przehypowane gówna nowożytnych seriali, ostatnie sezony z bieganiem po mieście przypominały produkcje zf skurcz

Opublikowano

O kur/wa mesjasz powraca xDDDD Ja nawet nie pamiętam jak to się skończyło i nie wiem czemu mam być zszokowany, że majkel żyje. Tam chyba był jakiś odcinek specjalny wyemitowany rok po zakończeniu ostatniej serii. Szkoda tylko, że nie pamiętam też czy w ogóle dobrnąłem do końca, a jeśli nie to kiedy odpadłem  :dunno:

Opublikowano

Byl odcinek specjalny na koniec sezonu. Ale raczej słaby. I ta typiara co gra Sare to chyba jedyna aktorka na ktora nie moge totalnie patrzec, W(pipi)iała mnie w kazdym filmie w którym grała .

Opublikowano

jak sciagalem pierwsze  2 sezony to łykałem je jak poyebany,

Opublikowano

Byl odcinek specjalny na koniec sezonu. Ale raczej słaby. I ta typiara co gra Sare to chyba jedyna aktorka na ktora nie moge totalnie patrzec, W(pipi)iała mnie w kazdym filmie w którym grała .

Mnie też ona wkurwia, podobnie jak Kate z Lostów. No tępe dzidy. 

Opublikowano

W końcowej scenie to ten synek już miał chyba kilka lat(4-5), a dodać do tego 2 lata i wszystko się mniej-więcej zgadza. Raka przecież mu operowali, było oczywiście pod koniec pokazane, że jednak krwotoki z nosa wróciły, ale nic nie było powiedziane dosadnie. 

Opublikowano

Przynajmniej będzie to, z czego jest serial znany czyli więzienie. Niech tylko ograniczą dramę. Bracia co by nie mówić razem dają radę.