Opublikowano sobota o 07:252 dni To już? Aż zerknę z ciekawości. Choć wszelakie odcinki "testów nowości" to nie dla mnie, wolę jak biorą starsze auta i mają w nich wyzwania.
Opublikowano sobota o 15:272 dni 8 hours ago, PiotrekP said:To już? Aż zerknę z ciekawości. Choć wszelakie odcinki "testów nowości" to nie dla mnie, wolę jak biorą starsze auta i mają w nich wyzwania.Pierwszy odcinek nowości, później już starsze.
Opublikowano sobota o 17:161 dzień Nie da oczywiście tego obejrzeć bez perspektywy na legendarne trio, ale calkiem spoko się oglada, na pewno lepsze niż wszystkie próby przywrócenia Top Geara. Widać, ze Willmann jest producentem, a podobno kolejnce odcinki są coraz lepsze.
Opublikowano sobota o 17:311 dzień 3 odcinki obejrzałem- kei car, Singapur i Angola. Brodacze ok, Francis mnie nie przekonuje. Widać że chłopaki jednak próbują naśladować trio, ale bez zbędnej sztuczności. Wiem, że byłoby to pójście po najmniejszej linii oporu, ale chętnie zobaczyłbym nowe wersje dawnych konstrukcyjnych wyzwań z TG- motorhomes, amfibie, ambulansy... Tamte uwielbiam, ale znam to już na pamięć.
Opublikowano 6 godzin temu6 godz. Ja daję okejkę, można się uśmiechnąć, są mega widoki i ujęcia. Nie potrzebne CGI ale to już się wcześniej pojawiało. Dla mnie jak najbardziej udany powrót.