Opublikowano 16 czerwca 20168 l no i nie będzie pretekstu by żreć po nocach Wytrzymaj do burakow 3, bedziemy obaj zrec po nocy i polowac na kangury.
Opublikowano 16 czerwca 20168 l Czas na podsumowanko: 1. MS zrobił w końcu dokładnie to o czym trułem wielokrotnie czyli wydawanie wszystkiego na obie platformy z cross-buyem. Jednak mózg u nich pracuje. Skoro chcą pchać swój żenujący na chwilę obecną sklepik to nie było innego wyjścia. 2. Zainwestowanie 2 lata temu w mocnego PCta było dobrym posunięciem. 3. Sprzedanie szrota 4 po wyplatynowaniu U4 było zdecydowanie świetną decyzją
Opublikowano 16 czerwca 20168 l wlasnie o to chodzi ze ja rozumiem powody z którego wolisz grac na PS4 tylko jakos tak się śmiesznie sklada ze dokladnie te same powody nie dotycza xboxa i klapy wszystko sprowadzaja do "po co grac na xboxie skoro mozna na pc".
Opublikowano 16 czerwca 20168 l Pozostalo czekac az microsoft wyda swoje exy na konsole sony, bo wyda. Dla nich liczy sie tylko zysk i krecenie kapuchy.
Opublikowano 17 czerwca 20168 l No i nie miałbym nic przeciwko temu. Oczywiście pod warunkiem, ze nadal będzie jakaś konkurencja. Sony tylko czeka jak tu wydymać jeszcze bardziej Yetiego i spółkę.
Opublikowano 17 czerwca 20168 l Zawsze mnie śmieszy jak konsolowym graczom którzy "Wola grać na konsolach" nie opłaca się kupić xboxa, postawić obok ps4, usiąść w fotelu dokładnie jak to robią przy grze na plejce i grać jak to na konsoli tylko pakują się w blacha aby zgarbieni grać na taboretach xd. Chociaż zaraz się okaże że każdy klap ma Pc podpiętego do TV tylko nie wiem czy wtedy zarzuty "gracie w 4k ale na monitorach z 30cm " będzie miał znaczenie. Edytowane 17 czerwca 20168 l przez hav7n
Opublikowano 17 czerwca 20168 l "bezbek", "bot", ale zbić argumentów oczywiście nie potraficie udowadnianie obłudy klaperskiej since 2007
Opublikowano 17 czerwca 20168 l Tak grasz xD wszystko w folii albo odpalone na 5 min Ejj sorry ale musze troche sie za niego wstawic. Ostatnio zagladalem na swoja liste acziwow z PS4 i zbladlem bo brakuje mi przynajmniej polowy jak nei 2/3. Moze to dlatego, ze nie chcialo mi sie aktualizowac systemu PS3 i gralem offline glownie( ale tez nie zawsze). I tak np( nie jestem graczem ktory walczy o trofea) zaliczylem wszytskie 3 czesci Bioshocka a w statsach mam chyba 0.1% zdobytych trofeow. Ja sie pytam nawet jesli o nie nie walczylem to przechodzac grte zawsze ci cos tam wpadnie. Tak samo z masa innych tytulow. Szkoda gadac. Z malego " Ojej" na dzisiaj to chyba tyle, ze podobno Dead Rising 4 ma miec tylko czasowa wylacznosc dla Xa. LOL
Opublikowano 17 czerwca 20168 l Chyba nie dostrzegam tej beki przy ktorej sie tak upierasz. Samozaoranie bo gram na PC jak nie moge na PS4 zagrac? O (pipi), ale touché skoorvysynu xD PS. Nie ma juz czegos takiego jak gra ekskluzywna dla xboxa xD po tym e3 to ps4 i pc najlepsze combo. Na blaszce masz exy z pc i te microsoftu. Xbone juz nic nie oferuje.
Opublikowano 17 czerwca 20168 l Brzydsze i z gorszym frameratem mi nie przeszkadza jesli non stop mam ludzi do grania i gadania, znajomi to glowny powod przez ktory wole PS4 [poza exami oczywiscie], niby moge miec ladniej na PC, no ale wtedy nie moglbym codziennie rozkoszowac sie np. autyzmem Yanusza, nie wiem co tak ciezko zrozumiec w tym podejsciu, ale ok, niech wyjdzie na twoje, obluda etc. @Colin Nah, ide zaraz spac, juz mnie ucho boli o metaluszkow Masorza na party Gadasz jakby koledzy na psn to sa jedyni jakich masz
Opublikowano 17 czerwca 20168 l No i nie miałbym nic przeciwko temu. Oczywiście pod warunkiem, ze nadal będzie jakaś konkurencja. Sony tylko czeka jak tu wydymać jeszcze bardziej Yetiego i spółkę. gry ms na ps4 i "konkurencja" zagraj w dr4 na windows 10 ecosystem a dostaniesz skórki do karabinu i dostep do gry 24h wczesniej only on windows 10 ecosystem
Opublikowano 17 czerwca 20168 l Czas na podsumowanko: 1. MS zrobił w końcu dokładnie to o czym trułem wielokrotnie czyli wydawanie wszystkiego na obie platformy z cross-buyem. Jednak mózg u nich pracuje. Skoro chcą pchać swój żenujący na chwilę obecną sklepik to nie było innego wyjścia. 2. Zainwestowanie 2 lata temu w mocnego PCta było dobrym posunięciem. 3. Sprzedanie szrota 4 po wyplatynowaniu U4 było zdecydowanie świetną decyzją Tak tak - wiemy - najlepsze kombo gracza to Xbox One + PC
Opublikowano 17 czerwca 20168 l za to dostana zelde z wielkim brzydkim pustym swiatem z setka identycznych dungeonow xDDD
Opublikowano 17 czerwca 20168 l Ficuś, wystarczy miec mózg zamiast krupnioka w głowie, żeby ogarnac, że podczas prezentacji gameplayu dosłownie co chwila wspominali, że wycieli z dema wszystkich npc, miasta, itd itp zeby nie spoilerowac fabuly. Poza tym, dobrze zaprojektowany, momentami pustawy swiat >>>> zyebane sandobxy krzyczace ze wszystkich stron "ZBIERZ FLAGE IDZ NA WIEZE SKOCZ NA SIANO URATUJ MOJEGO PIESKA, ZABIJ ZLODZIEJA, ZNAJDZ PIORKO, IDZ NA GORE" Dlatego Aonuma w ostatnim wywiadzie powiedział praktycznie dokładnie to samo, tylko milej Edytowane 17 czerwca 20168 l przez Rayos