Skocz do zawartości

E3 2016 - open world cinematic experience z drzewkiem rozwoju postaci i zdobywaniem baz

Featured Replies

Opublikowano

no i nie będzie pretekstu by żreć po nocach :nvmnd:

• Odpowiedzi 3,5 tys.
  • Wyświetleń 82,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• MaZZeo now available on Windows 10

• Ok, czas podsumowac E3:           NIESAMOWITY FACET

• Gość Soul
    Gość Soul

DżabaZZe przestań bronić tego pudła które jest pierwszą konsolą w historii która nie ma gier na wyłączność, czaisz nie ma już czegoś takiego, we wszystkie gry będziesz mógł zagrać na PC. I nie ma to n

Opublikowano

no i nie będzie pretekstu by żreć po nocach :nvmnd:

Wytrzymaj do burakow 3, bedziemy obaj zrec po nocy i polowac na kangury.

Opublikowano

od razu inna gadka :lapka: jeszcze tylko 3 miechy...

Opublikowano

Czas na podsumowanko:

1. MS zrobił w końcu dokładnie to o czym trułem wielokrotnie czyli wydawanie wszystkiego na obie platformy z cross-buyem. Jednak mózg u nich pracuje. Skoro chcą pchać swój żenujący na chwilę obecną sklepik to nie było innego wyjścia.

2. Zainwestowanie 2 lata temu w mocnego PCta było dobrym posunięciem.

3. Sprzedanie szrota 4 po wyplatynowaniu U4 było zdecydowanie świetną decyzją

Opublikowano

wlasnie o to chodzi ze ja rozumiem powody z którego wolisz grac na PS4 tylko jakos tak się śmiesznie sklada ze dokladnie te same powody nie dotycza xboxa i klapy wszystko sprowadzaja do "po co grac na xboxie skoro mozna na pc".

Opublikowano

Pozostalo czekac az microsoft wyda swoje exy na konsole sony, bo wyda.

Dla nich liczy sie tylko zysk i krecenie kapuchy.

Opublikowano

No i nie miałbym nic przeciwko temu. Oczywiście pod warunkiem, ze nadal będzie jakaś konkurencja. Sony tylko czeka jak tu wydymać jeszcze bardziej Yetiego i spółkę.

Opublikowano

Zawsze mnie śmieszy jak konsolowym graczom którzy "Wola grać na konsolach" nie opłaca się kupić xboxa, postawić obok ps4, usiąść w fotelu dokładnie jak to robią przy grze na plejce i grać jak to na konsoli tylko pakują się w blacha aby zgarbieni grać na taboretach xd.

Chociaż zaraz się okaże że każdy klap ma Pc podpiętego do TV tylko nie wiem czy wtedy zarzuty "gracie w 4k ale na monitorach z 30cm :dynia: " będzie miał znaczenie.

Edytowane przez hav7n

Opublikowano

Mazzeo jak dzielnie walczy z Zeratulem o tytuł bota-bezbeka roku.

Opublikowano

Tak grasz xD wszystko w folii albo odpalone na 5 min

dJhyIXA.jpg

Ejj sorry ale musze troche sie za niego wstawic. Ostatnio zagladalem na swoja liste acziwow z PS4 i zbladlem bo brakuje mi przynajmniej polowy jak nei 2/3.

Moze to dlatego, ze nie chcialo mi sie aktualizowac systemu PS3 i gralem offline glownie( ale tez nie zawsze).

I tak np( nie jestem graczem ktory walczy o trofea) zaliczylem wszytskie 3 czesci Bioshocka a w statsach mam chyba 0.1% zdobytych trofeow. Ja sie pytam nawet jesli o nie nie walczylem to przechodzac grte zawsze ci cos tam wpadnie.

Tak samo z masa innych tytulow. Szkoda gadac.

Z malego " Ojej" na dzisiaj to chyba tyle, ze podobno Dead Rising 4 ma miec tylko czasowa wylacznosc dla Xa. LOL

Opublikowano

Chyba nie dostrzegam tej beki przy ktorej sie tak upierasz. Samozaoranie bo gram na PC jak nie moge na PS4 zagrac? O (pipi), ale touché skoorvysynu xD

PS. Nie ma juz czegos takiego jak gra ekskluzywna dla xboxa xD

po tym e3 to ps4 i pc najlepsze combo. Na blaszce masz exy z pc i te microsoftu. Xbone juz nic nie oferuje.
Opublikowano

Mazzeo to mój ulubiony bot obecnie   :wub:   bo już niewielu zostało 

Opublikowano

Brzydsze i z gorszym frameratem mi nie przeszkadza jesli non stop mam ludzi do grania i gadania, znajomi to glowny powod przez ktory wole PS4 [poza exami oczywiscie], niby moge miec ladniej na PC, no ale wtedy nie moglbym codziennie rozkoszowac sie np. autyzmem Yanusza, nie wiem co tak ciezko zrozumiec w tym podejsciu, ale ok, niech wyjdzie na twoje, obluda etc. :cool:

@Colin

Nah, ide zaraz spac, juz mnie ucho boli o metaluszkow Masorza na party :rayos:

Gadasz jakby koledzy na psn to sa jedyni jakich masz

Opublikowano

No i nie miałbym nic przeciwko temu. Oczywiście pod warunkiem, ze nadal będzie jakaś konkurencja. Sony tylko czeka jak tu wydymać jeszcze bardziej Yetiego i spółkę.

gry ms na ps4 i "konkurencja"

zagraj w dr4 na windows 10 ecosystem a dostaniesz skórki do karabinu i dostep do gry 24h wczesniej

only on windows 10 ecosystem

Opublikowano

Chyba warto?

Opublikowano

Czas na podsumowanko:

1. MS zrobił w końcu dokładnie to o czym trułem wielokrotnie czyli wydawanie wszystkiego na obie platformy z cross-buyem. Jednak mózg u nich pracuje. Skoro chcą pchać swój żenujący na chwilę obecną sklepik to nie było innego wyjścia.

2. Zainwestowanie 2 lata temu w mocnego PCta było dobrym posunięciem.

3. Sprzedanie szrota 4 po wyplatynowaniu U4 było zdecydowanie świetną decyzją

Tak tak - wiemy - najlepsze kombo gracza to Xbox One + PC :dynia:

Opublikowano

Nintendo rak branży, pamietacie to:

Opublikowano

za to dostana zelde z wielkim brzydkim pustym swiatem z setka identycznych dungeonow xDDD

Opublikowano

Wciąż lepsze niż tfu uncharted 4  :dunno:

Opublikowano

pawcio chcesz sie napierdalac?

Opublikowano

Ficuś, wystarczy miec mózg zamiast krupnioka w głowie, żeby ogarnac, że podczas prezentacji gameplayu dosłownie co chwila wspominali, że wycieli z dema wszystkich npc, miasta, itd itp zeby nie spoilerowac fabuly.

Poza tym, dobrze zaprojektowany, momentami pustawy swiat >>>> zyebane sandobxy krzyczace ze wszystkich stron "ZBIERZ FLAGE IDZ NA WIEZE SKOCZ NA SIANO URATUJ MOJEGO PIESKA, ZABIJ ZLODZIEJA, ZNAJDZ PIORKO, IDZ NA GORE" Dlatego Aonuma w ostatnim wywiadzie powiedział praktycznie dokładnie to samo, tylko milej 

Edytowane przez Rayos