Opublikowano 17 czerwca 20168 l oni sie obsraja z z NX, WiiU doczekala sie super gierek ale ile z nich to wielkie projekty nazywane potocznie aaa, z trzy? Zelda, Bayonetta i Xeno - dwie z nich robili za nich inni devi, a zelde plodza cala generacje i nie wyrobili sie praktycznie - caly jeden duzy projekt na cala generacje cala reszta gierek na wiiu od niny to produkcje praktycznie budzetowe, grywalne, z swietnymi ocenami, ale dalej budzetowe, do tego wychodzace w kilka w rok, a procz tego posucha, pustynia, sahara, otchlan zaraz wychodzi ich nowa konsola - na dzien dobry znowu z niedoborem mocy wiec sytuacja z multiplatformami to bedzie bis z wiiu i znowu zostana z swoimi gierkami - czyli znowu potworka z wiiu z jednym duzym projektem na cala generacje i moze jakims dealem z innym devem na exa lub w poczatkowej fazie na multiplatforme jaki to przynioslo sukces na wiiu kazdy widzi, a za chwile szykuje sie powtorka z rozrywki czyli kolejna konsola ktora kupia tylko praktycznie fanboje o (pipi) na wiiu wyszły 3 gry aaa, ficuś przemówił, można się pakować. 3 gierki, w sumie nie dziwię się że nie kupił. A MÓGŁ.
Opublikowano 17 czerwca 20168 l Ficek powinien miec bana na wypowiedzi o innych konsolach niz te od Sony.
Opublikowano 17 czerwca 20168 l aha czyli waszym zdaniem z niny wszystko ok, jeszcze nigdy z ich stacjonarkami nie bylo tak dobrze, ich sprzedaz i gierek na nich to blad matrixa, to ja jestem zly jednoplatformowiec, ok niech sie nie zmieniaja, bede miec beke jak skoncza za chwile jak sega
Opublikowano 17 czerwca 20168 l z Nintendo nie jest ok, ale z tobą chyba też nie, skoro twierdzisz, że wydali 3, a nie przepraszam 2 gry AAA, cokolwiek miałoby to znaczyć
Opublikowano 17 czerwca 20168 l Wiiu to porazka, nie widze sensu trzymania tej konsoli jak wychodza z 2 gry rocznie ktore mnie interesuja. Kupie jak zdechnie calkiem, ogram te 10 gier co sie nazbieralo i pojdzie do zyda. Czuje ze nx bedzie tez jakis przekombinowany. No ale robia mi dobrze przy pomocy 3ds.
Opublikowano 17 czerwca 20168 l z Nintendo nie jest ok, ale z tobą chyba też nie, skoro twierdzisz, że wydali 3, a nie przepraszam 2 gry AAA, cokolwiek miałoby to znaczyć Czekaj, to Ficek nie miał nigdy wii u? Myślałem, że kiedyś kupił. Ja ograłem zelde ww, mario 3DW,Karty i pare innych rzeczy i cóż wolałem opchnąć niż czekać (wtedy na xeno) kolejne x miesięcy.
Opublikowano 17 czerwca 20168 l ho ho papieza nintendo obrazaja, zaraz jehowy sie zbiegaja, oni sa za mali i zbyt archaiczni na obecne stacjonarki, co udowadniaja wiiu - jedna zelde plodza sto lat, star fox wyglada jak gierka z emulatora, metroida brak bo pewnie nie ma kto go robic, a reszte wszystkich swoich produkcji plodza w tempie 2 premier na rok tu nie chodzi o fajnosc czy grywalnosc tych gierek w mojej wypowiedzi bo tego tematu nawet slowem nie podjalem, tylko o to ze oni za chwile obsraja sie z nx tak samo jak z wiiu i wczesniej czy pozniej skoncza jak sega
Opublikowano 17 czerwca 20168 l Guernica, pisałeś o tym już jakieś 13 razy. Tak wiemy że jak zdechnie to kupisz. Mała podpowiedź - już zdechło. Co do Ficusia i jego "konsola którą kupią tylko fanboje" i całe te jego nastawienie hurr durr fanboje i święte krowy. Urocze. Przypominam że leci to z klawiatury typa, który gra tylko na plejaku, a adresatem jego słów często gęsto są ludzie, którzy mają pod ręką sprzęt na którym odpalą co najmniej 2 albo i 3 katalogi gier eksluzywnych. No bo jak można się kisić 3 generacje na jednej platformie. No jak xD? Wytłumacz mi ktoś, JAK. Przecież ja w ręku konsoli nintnedo od 2 miesięcy nie miałem tylko męczę na przemian PC i Ps4, a ten mi tu będzie miauczał i jechał od jehowych Edytowane 17 czerwca 20168 l przez ragus
Opublikowano 17 czerwca 20168 l oni sie obsraja z z NX, WiiU doczekala sie super gierek ale ile z nich to wielkie projekty nazywane potocznie aaa, z trzy? Zelda, Bayonetta i Xeno - dwie z nich robili za nich inni devi, a zelde plodza cala generacje i nie wyrobili sie praktycznie - caly jeden duzy projekt na cala generacje cala reszta gierek na wiiu od niny to produkcje praktycznie budzetowe, grywalne, z swietnymi ocenami, ale dalej budzetowe, do tego wychodzace w kilka w rok, a procz tego posucha, pustynia, sahara, otchlan zaraz wychodzi ich nowa konsola - na dzien dobry znowu z niedoborem mocy wiec sytuacja z multiplatformami to bedzie bis z wiiu i znowu zostana z swoimi gierkami - czyli znowu potworka z wiiu z jednym duzym projektem na cala generacje i moze jakims dealem z innym devem na exa lub w poczatkowej fazie na multiplatforme jaki to przynioslo sukces na wiiu kazdy widzi, a za chwile szykuje sie powtorka z rozrywki czyli kolejna konsola ktora kupia tylko praktycznie fanboje o (pipi) na wiiu wyszły 3 gry aaa, ficuś przemówił, można się pakować. 3 gierki, w sumie nie dziwię się że nie kupił. A MÓGŁ. ehhhh a ja kupiłem wiiu głównie dla super mario 3d world, ale ja głupi byłem, mogłem nie kupować :///
Opublikowano 17 czerwca 20168 l bo to najlepszy wybor w kazdej z tych trzech (tu cie prostuje bo czterech) generacjach? psx dominowalo, ps2 dominowalo, ps3 dominowalo, ps4 dominuje nie mam czasu/hajsu/ by specjalnie kupowac inny sprzet dla tej garstki gierek jakie sie uzbieraja bo sa dla mnie fajne i nie do ogrania na wymieniowych powyzej Edytowane 17 czerwca 20168 l przez Ficuś
Opublikowano 17 czerwca 20168 l Ja np. ogrywam Super Mario 3D World i wyrzucam Wii U na śmieci, nawet nie chce mi się tego wystawiać na allegro. I tak nikt nie kupi szrota z dwoma eksami. A nie czekaj jakoś PS4 bije rekordy popularności sprzedaży xD Edytowane 17 czerwca 20168 l przez raven_raven
Opublikowano 17 czerwca 20168 l Oczywiście chodziło mi o kondycję Wii U niech mi nikt nie mówi, że Rhythm Heaven Megamix to jest fajna gierka. Pomijając to już się powoli usprawiedliwiają, że nie będą walczyć na teraflopy. Spoko ale oni walczą już chyba tylko o łyk świeżego tlenu przed totalnym zatopieniem. Mogliby zaorać te teraflopy już teraz bez pokazywania konsoli. Kilka ujęć świetnie wyglądającego Mario, jakieś Metroidy i zapowiedzi kilku mocnych multiplatform z darmowym graniem online a ludzie źli na neo-scorpio całowali by ich po rękach.
Opublikowano 17 czerwca 20168 l dasio mi się wpier,dalasz ;/ Edytowane 17 czerwca 20168 l przez raven_raven
Opublikowano 17 czerwca 20168 l Ale na miauczenie w działach Xbox/Nintendo że by się w coś pograli to czas jest co? A w drugiej ręce odpalony killer AAAA Killzone Vita. że Rhythm Heaven Megamix to jest fajna gierka. Chmurqab weź z nim coś z rób a ja się idę przejść po pokoju z żenady. Edytowane 17 czerwca 20168 l przez ragus
Opublikowano 17 czerwca 20168 l N jest zaorane nawet w japonii gdzie jak juz graja to na zwyklym wii i w taiko no tatsujin.
Opublikowano 17 czerwca 20168 l bo to najlepszy wybor w kazdej z tych trzech (tu cie prostuje bo czterech) generacjach? psx dominowalo, ps2 dominowalo, ps3 dominowalo, ps4 dominuje nie mam czasu/hajsu/ by specjalnie kupowac inny sprzet dla tej garstki gierek jakie sie uzbieraja bo sa dla mnie fajne i nie do ogrania na wymieniowych powyzej Pod jakim względem PS3 dominowało?
Opublikowano 17 czerwca 20168 l Swoją drogą, jak tu nie kochać takiego forum. Ficuś pisze która konsola z poprzednich czterech (!) generacji dominuje i dlaczego Nintendo upada. Rozi lubi pouczać w kwestii patriotyzmu, zaradności i bycia męskim. Yano jak wiemy jest informatykiem i się zna na temacie. Brakuje tylko Tokara oceniającego szampony i moich postów w Spartakusie/wyrywaniu dup.
Opublikowano 17 czerwca 20168 l @KyoIlości dopłacania przez Sony do każdej sprzedanej sztuki (przez pierwsze 2 lata) xD
Opublikowano 17 czerwca 20168 l czy tu obrażajo nintendo? Aaaa, to tylko Ficuś ma wściekliznę macicy, to wracam do grania na X1, Wii U, Vicie i 3DSie
Opublikowano 17 czerwca 20168 l Ja wiem ze to smietnik ale serio w tematach dedykowanych tez robisz gnoj pisząc ze gra cie rozczarowała mimo że nawet w żadną odsłonę gry nie grałeś wiec do kur,wy jakie mogłeś mieć oczekiwania wobec zeldy skoro nie wiesz czego mogłeś się spodziewać?
Opublikowano 17 czerwca 20168 l Ja wiem ze to smietnik ale serio w tematach dedykowanych tez robisz gnoj... przeciez ty tez latasz po tematach o gierkach i robisz gnoj
Opublikowano 17 czerwca 20168 l Akurat jestem w temacie Zeldy, wiec pierwszy przyklad z brzegu: A te zachwyty nad watch_dogsem na wii u które były w punkgamerze? XDDDD Szkoda, że serwis offline to bym wkleił Tak jak miales kupować wii u dla watch dogs? xd No i po co to komu w temacie o zeldzie?