Opublikowano 17 czerwca 20168 l naczelny bolduper forumka, ktory czesto specjalnie pisze prowokacyjne lewackie posty w tematach na forum by wepchnac kij w mrowisko bedzie mi gadac gdzie mam pisac a gdzie nie i co xDDD zelda zaliczyla downgorad - to napisalem w tym temacie i znajomosc wczesniejszych czesci nie jest mi potrzebna by to stwierdzic mieli tez pretensje boty ze napisalem ze rozczarowal mnie gameplay recore i tej pirackiej gierki od rare, wybacz ze nie gralem w wczesniejsze czesci recore i sea of thieves i nie mam zgody reszty botow by pisac tak jak oni, ze ich to rozczarowalo wprowadzmy moze zasady, ze raven z sutkiem nie moga pisac o gierkach, ktore sciagneli z neta, a ci co nie maja prawka (jak np ty) o grach wyscigowych, kto nigdy nie trenowal jakiegos sportu o grach sportowych, a najlepiej jakby powiazac kazdy temat z identyfikatorem w sieci by tylko osoby posiadajace gierke mogly sie w nim wypowiadac Edytowane 17 czerwca 20168 l przez Ficuś
Opublikowano 17 czerwca 20168 l Cytując klasyka Niech on już zamknie mordę. Edytowane 17 czerwca 20168 l przez hav7n
Opublikowano 17 czerwca 20168 l Vita ma więcej dedykowanych gier niż 3DS. Na WiiU wyszły 3 gry AAA. PS3 dominowało w swojej generacji. Pamiętamy!
Opublikowano 17 czerwca 20168 l wprowadzmy moze zasady, ze raven z sutkiem nie moga pisac o gierkach, ktore sciagneli z neta hahaha, widzę spadamy coraz niżej xD Niestety, ale moje 1000+ gierek na STEM da się tylko z neta ściągnąć, co teraz :[?
Opublikowano 17 czerwca 20168 l wprowadzmy moze zasady, ze raven z sutkiem nie moga pisac o gierkach, ktore sciagneli z neta hahaha, widzę spadamy coraz niżej xD Niestety, ale moje 1000+ gierek na STEM da się tylko z neta ściągnąć, co teraz :[? Kasuj konto, nie ma innego wyjścia. xD
Opublikowano 17 czerwca 20168 l Chmurqab weź z nim coś z rób a ja się idę przejść po pokoju z żenady. Daj spokój man, nie tracę już cennego zdrowia i czasu na dyskusje z osobami innymi niż KONESERZY GAMINGU. Edytowane 17 czerwca 20168 l przez chmurqab
Opublikowano 17 czerwca 20168 l W zapasowym padzie od ps4 zaczela pekac guma na analogu, prawie na nim (pipi)a nie gram, nie jest tez z pierwszego rzutu, bo biały. Ciekawy jestem czy to neo tez takie (pipi) budzetowe.
Opublikowano 17 czerwca 20168 l Chmurqab weź z nim coś z rób a ja się idę przejść po pokoju z żenady.Daj spokój man, nie tracę już cennego zdrowia i czasu na dyskusje z osobami innymi niż KONESERZY GAMINGU.
Opublikowano 17 czerwca 20168 l W zapasowym padzie od ps4 zaczela pekac guma na analogu, prawie na nim (pipi) nie gram, nie jest tez z pierwszego rzutu, bo biały. Ciekawy jestem czy to neo tez takie (pipi) budzetowe. Pozwól że zacytuję sam siebie. Spotykam wczoraj starego cumpla ze szkoły, mówi do mnie ziomek wpadnij pogramy w PESika 2016, obalimy piwko, będzie klawo. Na to ja sie pytam na jakiej konsoli będziemy grać. Niestety odpowiedź zawierała w trybie twierdzącym zwrot "PS4". No myślę sobie trudno, poświęcę się, jakoś przeżyję widok tego guwna obesranego dla niedoruchanych onanistów, mówie mu tylko nie puszczaj mi tej zje.banej gierki z kwadratowymi pomidorami. Spojrzał się na mnie dziwnie, ale obiecał tego nie robić. Kilka godzin później, wygodnie się usadowiwszy, piwko otworzywszy kolega podaje mi do ręki to: wybucham śmiechem, pluje mu na dywan i wychodzę. Jakim trzeba być podczłowiekiem i robakiem, żeby kupować ten plebejski szmelc 4 :reggie: Edytowane 17 czerwca 20168 l przez maciucha
Opublikowano 18 czerwca 20168 l naczelny bolduper forumka, ktory czesto specjalnie pisze prowokacyjne lewackie posty w tematach na forum by wepchnac kij w mrowisko bedzie mi gadac gdzie mam pisac a gdzie nie i co xDDD zelda zaliczyla downgorad - to napisalem w tym temacie i znajomosc wczesniejszych czesci nie jest mi potrzebna by to stwierdzic mieli tez pretensje boty ze napisalem ze rozczarowal mnie gameplay recore i tej pirackiej gierki od rare, wybacz ze nie gralem w wczesniejsze czesci recore i sea of thieves i nie mam zgody reszty botow by pisac tak jak oni, ze ich to rozczarowalo wprowadzmy moze zasady, ze raven z sutkiem nie moga pisac o gierkach, ktore sciagneli z neta, a ci co nie maja prawka (jak np ty) o grach wyscigowych, kto nigdy nie trenowal jakiegos sportu o grach sportowych, a najlepiej jakby powiazac kazdy temat z identyfikatorem w sieci by tylko osoby posiadajace gierke mogly sie w nim wypowiadac Jak się spocił weź napisz jeszcze ze jem kalafiora
Opublikowano 18 czerwca 20168 l obejrzalem konfe sony - garniturki, kulturka, jakas epicka sala na ktorej moglby wystepowac luciano pavarotti, epicka orkiestra na żywo która robiła mega klimacik swoimi kompozycjami - no i wiadomo - te gry a potem sobie przypomniałem to i to xDDDDDDDDDDD czy oni się ogarną?
Opublikowano 18 czerwca 20168 l zdecydowanie, przy konsoli jak u notariusza - tylko garnitur. Krótkie spodnie i tshirt nosi zielony plebz xxXXXD
Opublikowano 18 czerwca 20168 l No micro ze swoja konferencja jeszcze wieksze posmiewisko niz rok temu
Opublikowano 18 czerwca 20168 l O czym mowisz? Byly gry na ten rok, poczatek przyszlego i na dalsza przyszlosc
Opublikowano 18 czerwca 20168 l asetto corsa, gierka z kickstertera - podpisala deala z firma porshe na wylacznosc no to sie pograło porshakami w forzie, w jednym osobno platnym dlc, ms to potrafi robić deale
Opublikowano 18 czerwca 20168 l O czym mowisz? Byly gry na ten rok, poczatek przyszlego i na dalsza przyszlosc no to chyba ogladalismy inne konferencje bo gry na ten rok oraz poczatek przyszlego z datami byly na konfie MS, a u konkurencji jak zwykle 3 sekundowe trailerki bez dat wydania czy nawet roku xD
Opublikowano 18 czerwca 20168 l O czym mowisz? Byly gry na ten rok, poczatek przyszlego i na dalsza przyszlosc Była jedna gra na ten rok. Na przyszły też jedna. Za to na dalszą przyszłość multum.
Opublikowano 18 czerwca 20168 l xbox nie ma przyszlosci wiec trudno by bylo im gierki na ten okres pokazywac