Skocz do zawartości

E3 2016 - open world cinematic experience z drzewkiem rozwoju postaci i zdobywaniem baz

Featured Replies

Opublikowano

Zielonegatki,gif

• Odpowiedzi 3,5 tys.
  • Wyświetleń 82,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• MaZZeo now available on Windows 10

• Ok, czas podsumowac E3:           NIESAMOWITY FACET

• Gość Soul
    Gość Soul

DżabaZZe przestań bronić tego pudła które jest pierwszą konsolą w historii która nie ma gier na wyłączność, czaisz nie ma już czegoś takiego, we wszystkie gry będziesz mógł zagrać na PC. I nie ma to n

Opublikowano

naczelny bolduper forumka, ktory czesto specjalnie pisze prowokacyjne lewackie posty w tematach na forum by wepchnac kij w mrowisko bedzie mi gadac gdzie mam pisac a gdzie nie i co xDDD

zelda zaliczyla downgorad - to napisalem w tym temacie i znajomosc wczesniejszych czesci nie jest mi potrzebna by to stwierdzic

mieli tez pretensje boty ze napisalem ze rozczarowal mnie gameplay recore i tej pirackiej gierki od rare, wybacz ze nie gralem w wczesniejsze czesci recore i sea of thieves i nie mam zgody reszty botow by pisac tak jak oni, ze ich to rozczarowalo

wprowadzmy moze zasady, ze raven z sutkiem nie moga pisac o gierkach, ktore sciagneli z neta, a ci co nie maja prawka (jak np ty) o grach wyscigowych, kto nigdy nie trenowal jakiegos sportu o grach sportowych, a najlepiej jakby powiazac kazdy temat z identyfikatorem w sieci by tylko osoby posiadajace gierke mogly sie w nim wypowiadac

Edytowane przez Ficuś

Opublikowano

Cytując klasyka

Niech on już zamknie mordę.

Edytowane przez hav7n

Opublikowano

Vita ma więcej dedykowanych gier niż 3DS. Na WiiU wyszły 3 gry AAA. PS3 dominowało w swojej generacji.

Pamiętamy!

Opublikowano

No ale Killzone panie!

Opublikowano

wprowadzmy moze zasady, ze raven z sutkiem nie moga pisac o gierkach, ktore sciagneli z neta

hahaha, widzę spadamy coraz niżej xD

Niestety, ale moje 1000+ gierek na STEM da się tylko z neta ściągnąć, co teraz :[?

Opublikowano

wprowadzmy moze zasady, ze raven z sutkiem nie moga pisac o gierkach, ktore sciagneli z neta

hahaha, widzę spadamy coraz niżej xD

Niestety, ale moje 1000+ gierek na STEM da się tylko z neta ściągnąć, co teraz :[?

Kasuj konto, nie ma innego wyjścia.

xD

Opublikowano

Chmurqab weź z nim coś z rób a ja się idę przejść po pokoju z żenady.

Daj spokój man, nie tracę już cennego zdrowia i czasu na dyskusje z osobami innymi niż KONESERZY GAMINGU.

Edytowane przez chmurqab

Opublikowano

W zapasowym padzie od ps4 zaczela pekac guma na analogu, prawie na nim (pipi)a nie gram, nie jest tez z pierwszego rzutu, bo biały. Ciekawy jestem czy to neo tez takie (pipi) budzetowe.

Opublikowano

Chmurqab weź z nim coś z rób a ja się idę przejść po pokoju z żenady.

Daj spokój man, nie tracę już cennego zdrowia i czasu na dyskusje z osobami innymi niż KONESERZY GAMINGU.

LxzRnNC.jpg

Opublikowano

W zapasowym padzie od ps4 zaczela pekac guma na analogu, prawie na nim (pipi) nie gram, nie jest tez z pierwszego rzutu, bo biały. Ciekawy jestem czy to neo tez takie (pipi) budzetowe.

Pozwól że zacytuję sam siebie.

Spotykam wczoraj starego cumpla ze szkoły, mówi do mnie ziomek wpadnij pogramy w PESika 2016, obalimy piwko, będzie klawo.

Na to ja sie pytam na jakiej konsoli będziemy grać. Niestety odpowiedź zawierała w trybie twierdzącym zwrot "PS4". No myślę sobie trudno, poświęcę się, jakoś przeżyję widok tego guwna obesranego dla niedoruchanych onanistów, mówie mu tylko nie puszczaj mi tej zje.banej gierki z kwadratowymi pomidorami. Spojrzał się na mnie dziwnie, ale obiecał tego nie robić.

Kilka godzin później, wygodnie się usadowiwszy, piwko otworzywszy kolega podaje mi do ręki to:

jLO95iV.jpg

wgCQWRc.jpg

gFBPglv.jpg

wybucham śmiechem, pluje mu na dywan i wychodzę.

Jakim trzeba być podczłowiekiem i robakiem, żeby kupować ten plebejski szmelc 4  :dynia:

:reggie: :reggie: :reggie:

Edytowane przez maciucha

Opublikowano

naczelny bolduper forumka, ktory czesto specjalnie pisze prowokacyjne lewackie posty w tematach na forum by wepchnac kij w mrowisko bedzie mi gadac gdzie mam pisac a gdzie nie i co xDDD

zelda zaliczyla downgorad - to napisalem w tym temacie i znajomosc wczesniejszych czesci nie jest mi potrzebna by to stwierdzic

mieli tez pretensje boty ze napisalem ze rozczarowal mnie gameplay recore i tej pirackiej gierki od rare, wybacz ze nie gralem w wczesniejsze czesci recore i sea of thieves i nie mam zgody reszty botow by pisac tak jak oni, ze ich to rozczarowalo

wprowadzmy moze zasady, ze raven z sutkiem nie moga pisac o gierkach, ktore sciagneli z neta, a ci co nie maja prawka (jak np ty) o grach wyscigowych, kto nigdy nie trenowal jakiegos sportu o grach sportowych, a najlepiej jakby powiazac kazdy temat z identyfikatorem w sieci by tylko osoby posiadajace gierke mogly sie w nim wypowiadac

Jak się spocił :obama: weź napisz jeszcze ze jem kalafiora :pawel:

Opublikowano

obejrzalem konfe sony - garniturki, kulturka, jakas epicka sala na ktorej moglby wystepowac luciano pavarotti, epicka orkiestra na żywo która robiła mega klimacik swoimi kompozycjami - no i wiadomo - te gry

a potem sobie przypomniałem to

XW8iM6r.jpg

i to

w9nMOzz.jpg

xDDDDDDDDDDD

czy oni się ogarną?

Opublikowano

Dobrze że opuściłeś w czas ten kabaret kermicie.

Opublikowano

No micro ze swoja konferencja jeszcze wieksze posmiewisko niz rok temu

Opublikowano

a sony ze swoja konferencja jeszcze bardziej mydli oczy niz rok temu 

Opublikowano

O czym mowisz? Byly gry na ten rok, poczatek przyszlego i na dalsza przyszlosc

Opublikowano

asetto corsa, gierka z kickstertera - podpisala deala z firma porshe na wylacznosc

no to sie pograło porshakami w forzie, w jednym osobno platnym dlc, ms to potrafi robić deale

Opublikowano

O czym mowisz? Byly gry na ten rok, poczatek przyszlego i na dalsza przyszlosc

no to chyba ogladalismy inne konferencje

bo gry na ten rok oraz poczatek przyszlego z datami byly na konfie MS, a u konkurencji jak zwykle 3 sekundowe trailerki bez dat wydania czy nawet roku xD

Opublikowano

xbox nie ma przyszlosci wiec trudno by bylo im gierki na ten okres pokazywac