Opublikowano 19 czerwca 20168 l A jakie były wcześniej założenia graficzne co do Zeldy na Wii U? przecież dwuletni już trailer był w cellshadingu...
Opublikowano 19 czerwca 20168 l i tak się kupi NEO, będę cisnął bekę z Ficusia, że nie dość, żę jest ograniczonym kumpirem, to jeszcze gra jak plebs na gorszej wersji swojej ukochanej konsoli Przecież ty grasz na Xbonie, łapiesz, na xbonie, najgorsza wersja multiplatform i "exów". PS. Bloodborne2 w 1080p/60fps na ultra
Opublikowano 19 czerwca 20168 l i tak się kupi NEO, będę cisnął bekę z Ficusia, że nie dość, żę jest ograniczonym kumpirem, to jeszcze gra jak plebs na gorszej wersji swojej ukochanej konsoli Przecież ty grasz na Xbonie, łapiesz, na xbonie, najgorsza wersja multiplatform i "exów". PS. Bloodborne2 w 1080p/60fps na ultra jeszcze gram, masz rację, ale jak mówię, kupi się NEO i będę cisnąć bekę z posiadaczy gorszej wersji PS4
Opublikowano 19 czerwca 20168 l Mam bekę czytając opinie "nie fanów" o nowej Zeldzie. Zajrzałem w komentarze na różne PCLaby, Benchmarki i GOLe. Piszą że grafika paskudna, gra pusta i nudna. I wiecie co? I bardzo dobrze. Niech ta seria pozostanie w Polsce niszową marką dla smakoszy gamingu. Ja, Rayos, Godot, chrno-x i Maciomaniak (tak, on też) wiemy co dobre. Aha, i trzech kolegów z Nikogoforum też.
Opublikowano 19 czerwca 20168 l Z pamięci leciałem i nie wszystkich wymieniłem, to fakt. No to jeszcze ra(pipi), ogqozo, chmurqab, funditto, ireniq, XM., Bansai, Oldboy, Dahaka, Dobos. Mam nadzieję że wszyscy? bluber i raven_raven chyba też się jarają Edytowane 19 czerwca 20168 l przez Konsolowy
Opublikowano 19 czerwca 20168 l A jakie były wcześniej założenia graficzne co do Zeldy na Wii U? przecież dwuletni już trailer był w cellshadingu...
Opublikowano 19 czerwca 20168 l Wiedziałem, że wyciągniesz ten film. Przecież to było tylko tech demo pokazujące moc Wii U :facepalmz: Ma się do faktycznej Zeldy jak pięść do oka. Mam Ci pokazać tech demo Zeldy na GCN? Mam przypomnieć co dostaliśmy? Aux/Pan Tadeusz/Konsolowy postawił mnie na drugim, zaraz po sobie, miejscu w wyliczance, osiągnąłem sukces życiowy Edytowane 19 czerwca 20168 l przez Rayos
Opublikowano 19 czerwca 20168 l Aux/Pan Tadeusz/Konsolowy postawił mnie na drugim, zaraz po sobie, miejscu w wyliczance, osiągnąłem sukces życiowy Zaraz po mnie miał być Figaro, no ale wiesz jak jest. A tak w ogóle to przecież od dawna jesteś Nintendozboczkiem numerem 1.
Opublikowano 19 czerwca 20168 l Figaro to był fałszywy mesjasz jarajacy sie jedynie newsami z neogafa
Opublikowano 19 czerwca 20168 l Mam bekę czytając opinie "nie fanów" o nowej Zeldzie. Zajrzałem w komentarze na różne PCLaby, Benchmarki i GOLe. Piszą że grafika paskudna, gra pusta i nudna. I wiecie co? I bardzo dobrze. Niech ta seria pozostanie w Polsce niszową marką dla smakoszy gamingu. Ja, Rayos, Godot, chrno-x i Maciomaniak (tak, on też) wiemy co dobre. Aha, i trzech kolegów z Nikogoforum też. Tak bardzo gardzę takimi "koneserami" gejmingu. Edytowane 19 czerwca 20168 l przez kes
Opublikowano 19 czerwca 20168 l Nie wiem co ludziom nie podobało się w pokazie Scale. Jak na walkę z bossem to imo wyglądało to dobrze, różne stage, latanie na smoku itp. Lepsze to niż walenie w beton przez 15 min i czekanie az padnie. Edytowane 19 czerwca 20168 l przez hav7n
Opublikowano 19 czerwca 20168 l W takim razie powiedz jakich szanujesz. Nie rozumiem elitaryzmu jaki próbujesz stworzyć wokół jednej gry, której jak widać jesteś fanbojem.
Opublikowano 19 czerwca 20168 l Siedzimy w Betoniarni, nie bierz wszystkiego na poważnie. To fakt, jestem fanbojem Zeldy. A elitaryzmu nie muszę tworzyć, on sam się wytworzył. Polscy gracze odrzucili Nintendo.
Opublikowano 19 czerwca 20168 l i tak się kupi NEO, będę cisnął bekę z Ficusia, że nie dość, żę jest ograniczonym kumpirem, to jeszcze gra jak plebs na gorszej wersji swojej ukochanej konsoli Oj Gayos Gayos. 3DS'a za 400 zł nie kupi, X360 za 700 zł nie kupi, ale dzień po premierze Neo będzie "No żona mi dała w prezencie na urodziny/rocznicę/święta/jubileusz beatyfikacji JP2. No co zrobisz..." Edytowane 19 czerwca 20168 l przez DonSterydo
Opublikowano 19 czerwca 20168 l Proste. Też bym nie kupował konsol dla serii które tak mnie zawodzą, jakieś Zeldy, Gears of War, heh. Sony i ich gry np. Killzone za to nigdy nie zawiodło.
Opublikowano 19 czerwca 20168 l Uncharted 1 end 2już nie jest ex, bo można zagrać na telewizorze od samsunga. Zeratul wam wyjaśni w kilogramach mocarzy. Od 6 minuty i 30 sekundy. https://youtu.be/NrVb97LIDw8 Dopiero teraz na to wpadł.. Trzeba było to nagrać przed e3, jak pozycja Ms była jeszcze taka mocna
Opublikowano 19 czerwca 20168 l prawdopodobnie jestem jedynym z was, wy marne zenujace namiastki fanow nintendo, ktory ogrywal OOT na premiere, w czasach kultowego N64, gdy zdecydowana wiekszosc graczy, a nie tylko garstka niepewnych swojej seksualnosci lamerow z internetu, szanowala te firme, i jest to jedna z moich ulubionych gier. Mimo to potrafie przyznac, ze nowa zelda to duze rozczarowanie. To by bylo dobre 7-8 lat temu. I jeszcze stawiaja MACIOMANIAKA za wyznacznik dobrego smaku. No ja pyerdole. Edytowane 19 czerwca 20168 l przez Dave Czezky
Opublikowano 19 czerwca 20168 l dejw choragiewka jaki bol doopy, ze go nie wymienil Aux na liscie konserewow dobrego gejmingu xD wracaj do pcta ogrywać indyki