Opublikowano 24 czerwca 20168 l Bedzie app na Windows 10 i X Box by kupic ziolo? XD http://www.latimes.com/business/la-fi-david-dinenberg-otr-20160621-snap-story.html
Opublikowano 24 czerwca 20168 l (pipi)a Microsoft RULES ! kuźwa akurat nie ma skąd brać a mi się skończyło.
Opublikowano 24 czerwca 20168 l apka bedzie nosila nazwe powerOFdaCLOUD, sciagniesz chmure i w koncu zobaczysz ta dodatkowa moc xboxa
Opublikowano 24 czerwca 20168 l wtedy już grafika nie będzie potrzebna sam sobie grafike na fazie dodasz . Raz widziałem jak kolega trzymał pada i patrzył na wyłączony tv. Zapytałem co robi a on że gra w Colina .
Opublikowano 24 czerwca 20168 l najpierw Ready at Dawn a teraz twórcy Until Dawn nie chcą już robić exów Sony i robią multiplatformę xD nie ma to jak dobry wujek SONY
Opublikowano 24 czerwca 20168 l Ready at dawn to te wysmiewane studio przez botów od mega hitu The Order ?. A Supermassive Games dlaczego mialo by robic gry tylko dla Sony?.
Opublikowano 24 czerwca 20168 l No bo ponoc z Sony wspolpracuje sie tak zaiebiscie... Ale co prawda to prawda... popluczyn od tych studiow nie potrzeba. A teraz jakby poszli w multiplatforme to traca jedyne grono potencjalnych klientow... zaslepione klapki.
Opublikowano 24 czerwca 20168 l jedynych klientow? zapomniales chyba o jedynych inteligentnych ex-klientach microsoftu, ktorzy czym predzej sprzedaja swoje xboxy i kupia konsole sony, byle miec NOWE IP - multiplatofrmy, w lepszej oprawie. Edytowane 24 czerwca 20168 l przez Najtmer
Opublikowano 24 czerwca 20168 l Tokyo Mirrage chyba nie mesjasz bo więcej plusów w zakupach łapie n'ty doom. Teraz już nie wiem czy chcę odpalać Rozumiem już jak czują się nintendofagi. Nie zrozumiali przez społeczeństwo. Nic dziwnego że figaro pękł a rayos jest na granicy.
Opublikowano 24 czerwca 20168 l Ja na granicy? Chłopcze, nie wiesz co mówisz, z każdym dniem umacniam swoją wiarę w Nintendo
Opublikowano 24 czerwca 20168 l BLant jaki atencjusz juz w 4 temacie czytam jaki to ma Underground owy styl i lubi (pipi)owe japońskie gry o zyebanych tytulach
Opublikowano 24 czerwca 20168 l Gran Turismo to także tytuł na VR, wiec musi być stałe 60fps bo inaczej do ruchu nie dopuszczą
Opublikowano 24 czerwca 20168 l To GT wygląda jak (pipi) rozmazane w porównaniu do DC. Nie dość, że sprzedadzą wybrakowany produkt, to jeszcze im przyklasną Dobrze, że nie jestem fanem ścigałem, bo inaczej byłoby "Tylko xbox bitches". Edytowane 24 czerwca 20168 l przez Starh