Skocz do zawartości

E3 2016 - open world cinematic experience z drzewkiem rozwoju postaci i zdobywaniem baz

Featured Replies

• Odpowiedzi 3,5 tys.
  • Wyświetleń 82,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• MaZZeo now available on Windows 10

• Ok, czas podsumowac E3:           NIESAMOWITY FACET

• Gość Soul
    Gość Soul

DżabaZZe przestań bronić tego pudła które jest pierwszą konsolą w historii która nie ma gier na wyłączność, czaisz nie ma już czegoś takiego, we wszystkie gry będziesz mógł zagrać na PC. I nie ma to n

Opublikowano

Snoop Dogg będzie twarzą marki. :kaz:

Opublikowano

Coming soon to X Box marketplace as exlusive. Dopal sobie gry!

Opublikowano

apka bedzie nosila nazwe powerOFdaCLOUD, sciagniesz chmure i w koncu zobaczysz ta dodatkowa moc xboxa

Opublikowano

wtedy już grafika nie będzie potrzebna sam sobie grafike na fazie dodasz . Raz widziałem jak kolega trzymał pada i patrzył na wyłączony tv. Zapytałem co robi a on że gra w Colina .  :D

Opublikowano

Ready at dawn to te wysmiewane studio przez botów od mega hitu The Order ?. A Supermassive Games dlaczego mialo by robic gry tylko dla Sony?.

Opublikowano

No bo ponoc z Sony wspolpracuje sie tak zaiebiscie...

Ale co prawda to prawda... popluczyn od tych studiow nie potrzeba. A teraz jakby poszli w multiplatforme to traca jedyne grono potencjalnych klientow... zaslepione klapki.

Opublikowano

jedynych klientow? 

zapomniales chyba o jedynych inteligentnych ex-klientach microsoftu, ktorzy czym predzej sprzedaja swoje xboxy i kupia konsole sony, byle miec NOWE IP - multiplatofrmy, w lepszej oprawie. 

Edytowane przez Najtmer

Opublikowano

Tokyo Mirrage chyba nie mesjasz bo więcej plusów w zakupach łapie n'ty doom. Teraz już nie wiem czy chcę odpalać  :reggie:   Rozumiem już jak czują się nintendofagi. Nie zrozumiali przez społeczeństwo. Nic dziwnego że figaro pękł a rayos jest na granicy. 

Opublikowano

Ja na granicy? Chłopcze, nie wiesz co mówisz, z każdym dniem umacniam swoją wiarę w Nintendo :cool:

Opublikowano

Moze pracuja nad wsparciem morfeusza i trybem neoturbo?

Opublikowano

BLant jaki atencjusz juz w 4 temacie czytam jaki to ma Underground owy styl i lubi (pipi)owe japońskie gry o zyebanych tytulach

Opublikowano

Gran Turismo to także tytuł na VR, wiec musi być stałe 60fps bo inaczej do ruchu nie dopuszczą

Opublikowano

Cicho nie chodź za mną to nie będzie tak dupa piekła

Głupio Ci

Opublikowano

To GT wygląda jak (pipi) rozmazane w porównaniu do DC. Nie dość, że sprzedadzą wybrakowany produkt, to jeszcze im przyklasną :yao:

Dobrze, że nie jestem fanem ścigałem, bo inaczej byłoby "Tylko xbox bitches".

Edytowane przez Starh