Skocz do zawartości

E3 2016 - open world cinematic experience z drzewkiem rozwoju postaci i zdobywaniem baz

Featured Replies

Opublikowano

Do VR trzeba jeszcze bieżnie kupić, kolejny wydatek!

bie%C5%BCnie-elektryczne.jpg

• Odpowiedzi 3,5 tys.
  • Wyświetleń 82,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• MaZZeo now available on Windows 10

• Ok, czas podsumowac E3:           NIESAMOWITY FACET

• Gość Soul
    Gość Soul

DżabaZZe przestań bronić tego pudła które jest pierwszą konsolą w historii która nie ma gier na wyłączność, czaisz nie ma już czegoś takiego, we wszystkie gry będziesz mógł zagrać na PC. I nie ma to n

Opublikowano

Na (pipi) komu ten VR xD Będzie jak z kinecktem i movem tj. podjarka chwilowa i tyle. Te wszystkie google powinny się nazywać "DAJ NAM PANIE 400 dolców za puszkę plastiku".

Opublikowano

Sranie w banie skorpion zaora sam siebie portami PC .

Zaorać się portami, w które prawie nikt nie zagra? Niemożliwe :yao:

Opublikowano

lol - nikt nie zagra xD i pewnie dlatego MS szuka kasy wlasnie na rynku PC ? 300 mln uzytkownikow, niech nawet kupi ulamek procenta to zarobia wiecej niz ze wszytskich exow wydanych przez ostatnie 3 lata na Onie.

Edytowane przez easye

Opublikowano

300 mln uzytkownikow z czego 250 sluzy do odpalania worda. :pawel:

Opublikowano

lol - nikt nie zagra xD i pewnie dlatego MS szuka kasy wlasnie na rynku PC ? 300 mln uzytkownikow, niech nawet kupi ulamek procenta to zarobia wiecej niz ze wszytskich exow wydanych przez ostatnie 3 lata na Onie.

miliard użytkowników!

granie na PC to folklor, rozumiesz czy pięściami mam wytłumaczyć?

Opublikowano

Granie na pc to przyszłość. Ile razy mam powtarzać że xbox i playstation długo nie pociągną? Za kilka lat wszystko będzie usługą na pc:)

Opublikowano

300 mln uzytkownikow z czego 250 sluzy do odpalania worda. :pawel:

No sami uzytkownicy windows 10. Pewnie dlatego i nawet na stema chca wrzucac...

granie na PC to folklor, rozumiesz czy pięściami mam wytłumaczyć?

Chyba na Xie !

Edytowane przez easye

Opublikowano

Isis to ladny beton XD Gral na Xie to Halo najlepsze, gral na Ps4 to Uncharted najlepsze i BF w 900p za 500zl mlody kawalerze najlepsza konsolowa wersja!!! Teraz tylko PC i wszystko mu dziala nawet sklep Microsoftu i gry na ultra na gtx960 i jakims zyebanym athlonie XDDD

Blacharz z prockiem AMD XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

Po co to zyje, no po co?

Opublikowano

Nie zapędzajcie się peceprzegrywy 

informatyk-memytutajpl.jpg

Edytowane przez Pawcio

Opublikowano

Hav7n, co Ci nie dziala na Windows Storze? Powaznie, ciagle powtarzasz to samo, przeciez tam wchodzi sie na sec, klika kup i zapomina na najblizsze pol roku o nim.

Edytowane przez easye

Opublikowano

Tez dzisiaj w koncu zdecydowalem sie na zakup MSI GeForce GTX 1070 GAMING X, jako ze plyte i procesor bede upgradowal pozniej, bardzo jestem ciekaw jak bedzie chodzil na AMD'ku 8320 xD

XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

Opublikowano

no nie widzialem sensu wymieniac procka (w pudelku mam 8350, ale nawet nie chcialo mi sie go wymieniac) skoro i tak wszystkie gry chodza w 60 fpsach na wysokich ustawieniach a ja gram na telewizorze (do tego zaraz czeka mnie bedzie przesiadka na Intela). Sprzet przez charakter pracy i tak wymieniam co 3-6 miesiecy. Nawet przez chwile zastanawialem sie nad szybsza zmiana CPU, ale przeczytalem jak chodzi Quantum Fucking Break na komputerze Macka wartym 9 tys XD no z tego co pisal, to roznic miedzy zoltakiem 970 a jego 980TI na Intelu wiekszych nie bylo.

Co do pozostalych Twoich wypocin:

HALO - miliard godzin w tej grze spedzilem na wszystkich generacjach MS, nigdy zdania nie zmienilem - dla 5tki, ktora wszyscy szmaca w temacie chcialem nawet ostatnio po raz kolejny konsole kupic. Beton chcial kupic konsole dla 1 gry ! Uncharted nadal najlepsze, podobnie jak BF w 900p za 500 zl w wersji na PS4, bo nie mylisz przeciwnikow z drzewem i srednio ma 10 fpsow wiecej niz rozmazane g(pipi)wnie MS, sklepiku Win10 odkad zaczalem uzywac komputer do grania (czyli gdzies od 6 miesiecy) uzylem 3 razy (chyba tyle gier mam z Windows 10 na PC) - laczny czas korzystania 2 minuty - powaznie nie wiem co tam moze (pipi) nie dzialac, karty na stanie to GTX 960/970/1070! Cos jeszcze mam Ci po raz 155 wyjasnic by dupa nie pekala ?

Edytowane przez easye

Opublikowano

Ladnie sie rozpisales z jednego zdania ale i tak mam to w chuyu, tfu blacharzu XD

Edytowane przez hav7n

Opublikowano

ladnie chlop wyzywa od rana! Czuc ze nerwowy po BREXIT'cie xD

Edytowane przez easye

Opublikowano

ocho, konsolorze myślą, że płyną luksusowym jachtem do portu w monako, ale niestety, dziurawa tratwa na gangesie w rzeczywistości.