Opublikowano 24 czerwca 20168 l Na (pipi) komu ten VR xD Będzie jak z kinecktem i movem tj. podjarka chwilowa i tyle. Te wszystkie google powinny się nazywać "DAJ NAM PANIE 400 dolców za puszkę plastiku".
Opublikowano 25 czerwca 20168 l http://www.eurogamer.pl/articles/2016-06-24-ps4-neo-premiera-specyfikacja-cena-i-wszystko-co-wiemy Artykuł o tym jak bardzo Skorpion zaora Neobiedę
Opublikowano 25 czerwca 20168 l Sranie w banie skorpion zaora sam siebie portami PC . Zaorać się portami, w które prawie nikt nie zagra? Niemożliwe
Opublikowano 25 czerwca 20168 l lol - nikt nie zagra xD i pewnie dlatego MS szuka kasy wlasnie na rynku PC ? 300 mln uzytkownikow, niech nawet kupi ulamek procenta to zarobia wiecej niz ze wszytskich exow wydanych przez ostatnie 3 lata na Onie. Edytowane 25 czerwca 20168 l przez easye
Opublikowano 25 czerwca 20168 l lol - nikt nie zagra xD i pewnie dlatego MS szuka kasy wlasnie na rynku PC ? 300 mln uzytkownikow, niech nawet kupi ulamek procenta to zarobia wiecej niz ze wszytskich exow wydanych przez ostatnie 3 lata na Onie. miliard użytkowników! granie na PC to folklor, rozumiesz czy pięściami mam wytłumaczyć?
Opublikowano 25 czerwca 20168 l Granie na pc to przyszłość. Ile razy mam powtarzać że xbox i playstation długo nie pociągną? Za kilka lat wszystko będzie usługą na pc:)
Opublikowano 25 czerwca 20168 l 300 mln uzytkownikow z czego 250 sluzy do odpalania worda. No sami uzytkownicy windows 10. Pewnie dlatego i nawet na stema chca wrzucac... granie na PC to folklor, rozumiesz czy pięściami mam wytłumaczyć? Chyba na Xie ! Edytowane 25 czerwca 20168 l przez easye
Opublikowano 25 czerwca 20168 l w dobie miniaturyzacji i mobilności nikt nie będzie trzymał skrzynek ze świszczącymi wiatrakami xD prędzej chmura będzie dominować niż blacha
Opublikowano 25 czerwca 20168 l Isis to ladny beton XD Gral na Xie to Halo najlepsze, gral na Ps4 to Uncharted najlepsze i BF w 900p za 500zl mlody kawalerze najlepsza konsolowa wersja!!! Teraz tylko PC i wszystko mu dziala nawet sklep Microsoftu i gry na ultra na gtx960 i jakims zyebanym athlonie XDDD Blacharz z prockiem AMD XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD Po co to zyje, no po co?
Opublikowano 25 czerwca 20168 l Nie zapędzajcie się peceprzegrywy Edytowane 25 czerwca 20168 l przez Pawcio
Opublikowano 25 czerwca 20168 l easye ma athlona? xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD AMD było dobre, w 2006 roku xd
Opublikowano 25 czerwca 20168 l no właśnie, isis niby taki master rejs a w skrzynce ma te same bebechy co konsolowe peasanty
Opublikowano 25 czerwca 20168 l Hav7n, co Ci nie dziala na Windows Storze? Powaznie, ciagle powtarzasz to samo, przeciez tam wchodzi sie na sec, klika kup i zapomina na najblizsze pol roku o nim. Edytowane 25 czerwca 20168 l przez easye
Opublikowano 25 czerwca 20168 l Tez dzisiaj w koncu zdecydowalem sie na zakup MSI GeForce GTX 1070 GAMING X, jako ze plyte i procesor bede upgradowal pozniej, bardzo jestem ciekaw jak bedzie chodzil na AMD'ku 8320 xD XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
Opublikowano 25 czerwca 20168 l no nie widzialem sensu wymieniac procka (w pudelku mam 8350, ale nawet nie chcialo mi sie go wymieniac) skoro i tak wszystkie gry chodza w 60 fpsach na wysokich ustawieniach a ja gram na telewizorze (do tego zaraz czeka mnie bedzie przesiadka na Intela). Sprzet przez charakter pracy i tak wymieniam co 3-6 miesiecy. Nawet przez chwile zastanawialem sie nad szybsza zmiana CPU, ale przeczytalem jak chodzi Quantum Fucking Break na komputerze Macka wartym 9 tys XD no z tego co pisal, to roznic miedzy zoltakiem 970 a jego 980TI na Intelu wiekszych nie bylo. Co do pozostalych Twoich wypocin: HALO - miliard godzin w tej grze spedzilem na wszystkich generacjach MS, nigdy zdania nie zmienilem - dla 5tki, ktora wszyscy szmaca w temacie chcialem nawet ostatnio po raz kolejny konsole kupic. Beton chcial kupic konsole dla 1 gry ! Uncharted nadal najlepsze, podobnie jak BF w 900p za 500 zl w wersji na PS4, bo nie mylisz przeciwnikow z drzewem i srednio ma 10 fpsow wiecej niz rozmazane g(pipi)wnie MS, sklepiku Win10 odkad zaczalem uzywac komputer do grania (czyli gdzies od 6 miesiecy) uzylem 3 razy (chyba tyle gier mam z Windows 10 na PC) - laczny czas korzystania 2 minuty - powaznie nie wiem co tam moze (pipi) nie dzialac, karty na stanie to GTX 960/970/1070! Cos jeszcze mam Ci po raz 155 wyjasnic by dupa nie pekala ? Edytowane 25 czerwca 20168 l przez easye
Opublikowano 25 czerwca 20168 l Ladnie sie rozpisales z jednego zdania ale i tak mam to w chuyu, tfu blacharzu XD Edytowane 25 czerwca 20168 l przez hav7n
Opublikowano 25 czerwca 20168 l ladnie chlop wyzywa od rana! Czuc ze nerwowy po BREXIT'cie xD Edytowane 25 czerwca 20168 l przez easye
Opublikowano 25 czerwca 20168 l ocho, konsolorze myślą, że płyną luksusowym jachtem do portu w monako, ale niestety, dziurawa tratwa na gangesie w rzeczywistości.