Opublikowano 13 czerwca 20168 l Ubisoft przemilczę. Mnie to zastanawia, dlaczego Ci dziennikarze od gierek nigdy nie zadają niewygodnych pytań. Np spytać się takiego managera marki albo innego dyrektora czemu wciskają ludziom kit na e3, a potem produkt finalny w formie oprawy graficznie i gameplayu to środkowy palec z obgryzionym paznokciem wobec klientów. Osoba udzielająca wywiadu lub firma/osoba, która zaaranżowała wywiad może zabronić dziennikarzowi zadawania pytań na dany temat.
Opublikowano 13 czerwca 20168 l I jak tam...niebieskie robactwo juz pochowane pod kamieniami przed konfą Zielonej Monarchii?
Opublikowano 13 czerwca 20168 l Wszystko pięknie dopóki się nie okaże że wszystko leciało na Pascalu, a na xboxie będzie 720p xd Edytowane 13 czerwca 20168 l przez hav7n
Opublikowano 13 czerwca 20168 l Trzeba bedzie zerknac na ta konfe msu zeby zobaczyc co bedzie do ogrania na PC
Opublikowano 13 czerwca 20168 l Po konfie wszystkie klapki będą udawać, że grają na piecach i do tego robią zakupy na tym wspaniałym Windows 10 Store
Opublikowano 13 czerwca 20168 l Dokładnie tak będzie, karaluchy wypełzną i beda smieszkowac ze wszystko do ogrania na laptopie xD tak bardzo gardzę, ale będzie za chwile pozamiatane I believe in Phil Spencer
Opublikowano 13 czerwca 20168 l Kurde no mnie akurat ciągnie do gier Bethesdy, no nic nie poradze ¯\_(ツ)_/¯ W Rakouta 4 grałem jak poje.bany, w Skyrima swego czasu troche też więc pewnie nie wytrzymie i kupie. Zwłaszcza że swego czasu w 2011 Skyrim jednak zrywał buty przy pierwszym włączeniu (potem czar pryskał). No nie powiem, drygnął mi jak na tym trailerku puścili main title. Ale i tak ch.uj im w odbyt że nie zremasterują Morrowinda. proszę więc nie nazywaj się graczem Każdy ma jakiegoś raka który go toczy - ja gierki od Bethesdy, inny CoDy, jeszcze inny Assasiny
Opublikowano 13 czerwca 20168 l Nie Xbone, a Xbox i nie 2.0 tylko całkiem nowa wizja konsoli by Phil Spencer. Edytowane 13 czerwca 20168 l przez hav7n
Opublikowano 13 czerwca 20168 l Sony robi pół-środek, co zresztą już potwierdzili. Co robi MS, czy pol-generacje czy nową, to jeszcze tajemnica.
Opublikowano 13 czerwca 20168 l Też racja. Te konsole to już zamknięte PC.... ciężko sobie to wszystko wyobrazić.
Opublikowano 13 czerwca 20168 l Ciekawe na której konfie będzie rdr. Kurczę byle nie na tej o 3:00, bo zasnę.