Skocz do zawartości

E3 2016 - open world cinematic experience z drzewkiem rozwoju postaci i zdobywaniem baz

Featured Replies

Opublikowano

Ubisoft przemilczę. Mnie to zastanawia, dlaczego Ci dziennikarze od gierek nigdy nie zadają niewygodnych pytań. Np spytać się takiego managera marki albo innego dyrektora czemu wciskają ludziom kit na e3, a potem produkt finalny w formie oprawy graficznie i gameplayu  to środkowy palec z obgryzionym paznokciem wobec klientów.

Osoba udzielająca wywiadu lub firma/osoba, która zaaranżowała wywiad może zabronić dziennikarzowi zadawania pytań na dany temat.

• Odpowiedzi 3,5 tys.
  • Wyświetleń 82,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• MaZZeo now available on Windows 10

• Ok, czas podsumowac E3:           NIESAMOWITY FACET

• Gość Soul
    Gość Soul

DżabaZZe przestań bronić tego pudła które jest pierwszą konsolą w historii która nie ma gier na wyłączność, czaisz nie ma już czegoś takiego, we wszystkie gry będziesz mógł zagrać na PC. I nie ma to n

Opublikowano

Ponoć pokażą 3 "duże" eksy przy czym eks = Xbon i Win10  :reggie:

Opublikowano

Halo, Forza, Gearsy?

Edytowane przez hav7n

Opublikowano

Nie. 3 ex ktore jeszcze nie wyciekly i 1 multiplatforma

Opublikowano

Microsoft na E3 ;)

lQv721M.gif

Opublikowano

ZIELONA MASZYNA NIKT TEJ SILY JUZ NIE ZATRZYMA!!!!!

Opublikowano

I jak tam...niebieskie robactwo juz pochowane pod kamieniami przed konfą Zielonej Monarchii?

Opublikowano

Wszystko pięknie dopóki się nie okaże że wszystko leciało na Pascalu, a na xboxie będzie 720p xd

Edytowane przez hav7n

Opublikowano

Trzeba bedzie zerknac na ta konfe msu zeby zobaczyc co bedzie do ogrania na PC

Opublikowano

Wyjdzie scorpion i bedzie 1080p60fps*

*W wybranych grach

Opublikowano

Po konfie wszystkie klapki będą udawać, że grają na piecach i do tego robią zakupy na tym wspaniałym Windows 10 Store  :reggie:

Opublikowano

Dokładnie tak będzie, karaluchy wypełzną i beda smieszkowac ze wszystko do ogrania na laptopie xD tak bardzo gardzę, ale będzie za chwile pozamiatane

I believe in Phil Spencer

Opublikowano

Kurde no mnie akurat ciągnie do gier Bethesdy, no nic nie poradze ¯\_(ツ)_/¯ W Rakouta 4 grałem jak poje.bany, w Skyrima swego czasu troche też więc pewnie nie wytrzymie i kupie. Zwłaszcza że swego czasu w 2011 Skyrim jednak zrywał buty przy pierwszym włączeniu (potem czar pryskał). No nie powiem, drygnął mi jak na tym trailerku puścili main title. 

Ale i tak ch.uj im w odbyt że nie zremasterują Morrowinda. 

proszę więc nie nazywaj się graczem

Każdy ma jakiegoś raka który go toczy - ja gierki od Bethesdy, inny CoDy, jeszcze inny Assasiny  :cool:

Opublikowano

Mam nadzieje,ze scorpion to jednak 2016 ewentualnie q1 2017.

Opublikowano

To przeciez nie nowa generacja tylko Xbone 2.0

Opublikowano

Nie Xbone, a Xbox i nie 2.0 tylko całkiem nowa wizja konsoli by Phil Spencer.

Edytowane przez hav7n

Opublikowano

A czy Pascal albo Polaris to nowa generacja na Pc?

Opublikowano

Ciekawe na której konfie będzie rdr. 

Opublikowano

Ciekawe podczas której konfy r* wrzuci trailer rdr na youtube

fixd

Opublikowano

Ciekawe na której konfie będzie rdr.

Kurczę byle nie na tej o 3:00, bo zasnę.