Opublikowano 14 czerwca 20168 l Wow. mając 3 punkty doładowania następnym razem pomyśl nad hehe xD tematem dla własnego dobra Mejm wiadomo ale i tak beka że lecą na niego i nagle eeee, ale po co? btw nic o gran turismo? kogo obchodzi gran turismo po takim pokazie xD chyba nawet Sony wie ze nie ma sie co wychylac po pokazie FH3
Opublikowano 14 czerwca 20168 l Gra Pana Kojimy to wyglądało jak wielki wyciek ropy w oceanie, sztosy wielorybów i cała ziemia przesaknieta ropą. Wizja Pana Kojimy Ropą to Ci oczy zarosły o tej porze
Opublikowano 14 czerwca 20168 l Tak sie robi konferencje, praktycznie 0 (pipi)enia, GRA ZA GRA, praktycznie same exy, 0 indykow, samo miesko. Cala konfa zleciala migiem, ani razu nie ziewlem, nawet wylac sie nie mialem kiedy. PS. Not available on Windows 10 Demedż kontroru rano bedzie wyborny, nie moge sie doczekac
Opublikowano 14 czerwca 20168 l Zeratul przestań pajacować. Sony zrobiło świetną konfę z exami. Aż jestem w szoku, że nie było indorów.
Opublikowano 14 czerwca 20168 l Nikt nie przychodzil i nie opisywal co przed chwila bylo widoczne na trailerze. Nikt nie mial graczy za debili. Nikt na konfie sony.
Opublikowano 14 czerwca 20168 l To ile nowych IP zaprezentowano? Bo pogubilem sie w liczeniu. God of War to zupelnie nowe doswiadczenie, cos robionego od podstaw, wiec nawet go bym zaliczyl jako nowe IP.
Opublikowano 14 czerwca 20168 l Dzis w robocie bede tylko odswiezal ten temat i czytal jak don, mazzeo i daddy sie miotaja xd
Opublikowano 14 czerwca 20168 l crash bedzie zrobiony całkowicie, nie oszukujmy się, ta mechanika w nowej grafice byłaby smieszna
Opublikowano 14 czerwca 20168 l No ok, zyebałem i nie wstałem ogólnie spoko gierki ale znowu sony things poza TLG nic z tych gier w tym roku, i pewnie bedą je wydawać do 2025. gdzie deep down?
Opublikowano 14 czerwca 20168 l to uczucie gdy odpisujesz na posta bansaja a w tym czasie 7 innych napisanych i to o 4:25 rano. tylko forumek
Opublikowano 14 czerwca 20168 l Deep down juz dawno pewnie skasowane Edytowane 14 czerwca 20168 l przez Ma_niek