Opublikowano 14 czerwca 20168 l No i najwazniejsze jakiby hejt nie byl to ps4 jest nadal konsola a nie pc'em zamknietym w pudelku bez mozliwosci rozbudowy. I ma exy, a nie tylko multiplatformowe skarlone gorsze wersje pecetowych produkcji. nadal grać w gry>>> grać w zapowiedzi, a ponoć grafika sie nie liczy na konsolach panie hipokryto? O czym ty do mnie teraz? Gram sobie teraz w Uncharted 4, a ty co wypatrujesz Scorpiona bo może za półtora roku taką jakość grafiki dostaniesz? Kiedy na One jakiś eks ze średnią ponad 90 na MC? Bo na razie nawet zapowiedziany nie był.
Opublikowano 14 czerwca 20168 l Forza Horizon 3 Gears of War 4 Halo Wars 2 Scalebound Dead Rising 4 State of Decay 2 Sea of Thieves Inside ReCore Crackdown 3 VS God of War Horizon Zero Dawn Days Gone The Last Guardian Death Stranding Gran Turismo Sport Detroit: Become Human Spider-Man Resident Evil 7 Crash Bandicoot Cosmic Star Heroine Ta sikuelizacja u ms$ xD Numerki, numerki wszedzie.
Opublikowano 14 czerwca 20168 l Orzeszek ale jak to do mnie to zaraz to wypluj na temat grafy bo wlasnie gram w Evil Within i goty jak 2 chooje jak tam cinematic czarne pasy by konsole nie dostawały dałna? No i najwazniejsze jakiby hejt nie byl to ps4 jest nadal konsola a nie pc'em zamknietym w pudelku bez mozliwosci rozbudowy. I ma exy, a nie tylko multiplatformowe skarlone gorsze wersje pecetowych produkcji. nadal grać w gry>>> grać w zapowiedzi, a ponoć grafika sie nie liczy na konsolach panie hipokryto? O czym ty do mnie teraz? Gram sobie teraz w Uncharted 4, a ty co wypatrujesz Scorpiona bo może za półtora roku taką jakość grafiki dostaniesz? Kiedy na One jakiś eks ze średnią ponad 90 na MC? Bo na razie nawet zapowiedziany nie był. nie misiu kolorowy. ja mam ograne gry z one/pc wii u/ i większosć ps4 a ty jak tam sie kiszonko na jednej konsolce?
Opublikowano 14 czerwca 20168 l Forza Horizon 3 Gears of War 4 Halo Wars 2 Scalebound Dead Rising 4 State of Decay 2 Sea of Thieves Inside ReCore Crackdown 3 coś tam few VS God of War Horizon Zero Dawn Days Gone The Last Guardian Death Stranding Gran Turismo Sport Detroit: Become Human Spider-Man Resident Evil 7 Crash Bandicoot Cosmic Star Heroine Ta sikuelizacja u ms$ xD Numerki, numerki wszedzie. sklresliem dziadostwa
Opublikowano 14 czerwca 20168 l Forza Horizon 3 Gears of War 4 Halo Wars 2 Scalebound Dead Rising 4 State of Decay 2 Sea of Thieves Inside ReCore Crackdown 3 coś tam few VS God of War Horizon Zero Dawn Days Gone The Last Guardian Death Stranding Gran Turismo Sport Detroit: Become Human Spider-Man Resident Evil 7 Crash Bandicoot Cosmic Star Heroine Ta sikuelizacja u ms$ xD Numerki, numerki wszedzie. sklresliem dziadostwa fixed
Opublikowano 14 czerwca 20168 l sony nawet nie pochwaliło sie titanfallem 2, bo to już jest gra 2 swiezosci. A jest taki gravity rush ktory wyglada super, a byl migawka.
Opublikowano 14 czerwca 20168 l nie misiu kolorowy. ja mam ograne gry z one/pc wii u/ Fajnie że musisz grać na wii i blaszce bo na one nic nie wychodzi, ale nie odpowiedziałeś na pytanie - kiedy na One wyjdzie w końcu jakiś godny uwagi ex ze średnią powyzej 90 na MC?
Opublikowano 14 czerwca 20168 l sony nawet nie pochwaliło sie titanfallem 2, bo to już jest gra 2 swiezosci. A jest taki gravity rush ktory wyglada super, a byl migawka. Dobrze, że się Crashem pochwaliło bo to świeżość w Skylanders.
Opublikowano 14 czerwca 20168 l nie misiu kolorowy. ja mam ograne gry z one/pc wii u/ Fajnie że musisz grać na wii i blaszce bo na one nic nie wychodzi, ale nie odpowiedziałeś na pytanie - kiedy na One wyjdzie w końcu jakiś godny uwagi ex ze średnią powyzej 90 na MC? łał to te jedno u4 to taki dealbreaker? popatrz to tak jak exy na ps4 też nie wychodzą Edytowane 14 czerwca 20168 l przez Orzeszek
Opublikowano 14 czerwca 20168 l Dobra ide sie z tym przespac i za 5 godzin na kacu juz w robocie sprobuje to ogarnac co sie stalo na tej konferencji. Od czasow PS2 tego nie powiedzialem powiem to dzis dumny jestem z tego ze jestem graczem.
Opublikowano 14 czerwca 20168 l Mnie najbardziej urobił Spiderman <3 oraz Days Gone reszta jak dla mnie meh zostaje z zielona rodzina Mam takie pytanie kiedy te gry wszystkie wyjdą ? Gdzie daty premier ? xD
Opublikowano 14 czerwca 20168 l We wrzesniu FF XV, miesiac pozniej Last Guardian, wreszcie ogram gry dla ktorych kupilem ps3.
Opublikowano 14 czerwca 20168 l niepełnosprawny tak mocno du.psko pęknięte, że aż meksykanie nie będą mogli się teraz przedostac przez niego do us, taka wyrwa. jedyne co mu pozostaje w to przez kolejne pol roku odcinki swojego jakze obiektywnego Sr.akaSr.akaSr.aka emitować z czarną wstążką w rogu i mamrotać z jeszcze bardziej zyebaną miną. napisy dodaj przynajmniej, zeby bylo wiadomo, z czego beke toczyc. god of war resident evil pan kojima days gone miazga. o neo cisza, więc pewnie muskuły się robią żeby przywitać odpowiednio nowego peceta od mikrosoftu prawym sierpowym. wiadomo, forza horizon na ogromnym propsie, jestem fanem od zawsze. szkoda, ze konsola w której płynie niebieska krew, jest skazana na kazimierza i jego upośledzone gt sport. Edytowane 14 czerwca 20168 l przez Andżej
Opublikowano 14 czerwca 20168 l znowu żyję w alternatywnej rzeczywistości gdzie brak gier lub gry widma bez daty premiery są lepsze od gier, które wypuszczone będą w ciągu najbliższych miesięcy God of war bez daty gra kojimy bez daty days gone bez daty spiderman bez daty FF VII oczywiście już zapomniany, tak samo jak Shenmue III ale na jesień macie pół gran turismo i grę sprzed 7 lat aha no i VR xD tylko się utwierdziłem w przekonaniu że niebiescy to jakiś inny gatunek
Opublikowano 14 czerwca 20168 l zmazeo jaka polucja beznadziei z zielonego mikrosiusiaka. to tak jakby cię twoja gimnazjalistka zostawiła z pierwszym lepszym, a ty sobie wmawiasz, ze nie była ciebie warta xd mikrosiusiaki zaorane, zdeptane przez boskie buty sensei kojimy, jedyne co ich ratuje to wiara w te bajki o szesciu terawtopach xd Edytowane 14 czerwca 20168 l przez Andżej
Opublikowano 14 czerwca 20168 l Konfa Sony jak zwykle niszczy konkurencję grami widmo i chociaż Days Gone czy nowy God Of War wyglądają goty fhuj to trudno mi się nimi jarac jak we wrześniu dostaje Recore i FH3, w październiku Gearsy 4, a w listopadzie nowe Dead Rising Ale na początku 2017 wychodzi Horizon i znowi będę kochał Sony <3 Edytowane 14 czerwca 20168 l przez hav7n
Opublikowano 14 czerwca 20168 l Forza Horizon 3 Gears of War 4 Halo Wars 2 Scalebound Dead Rising 4 State of Decay 2 Sea of Thieves Inside ReCore Crackdown 3 VS God of War Horizon Zero Dawn Days Gone The Last Guardian Death Stranding Gran Turismo Sport Detroit: Become Human Spider-Man Resident Evil 7 Crash Bandicoot Cosmic Star Heroine Ta sikuelizacja u ms$ xD Numerki, numerki wszedzie. no tak, przy god of war i gran turismo nie ma numerka to o sequelizacji można zapomnieć xD zmazeo jaka polucja beznadziei z zielonego mikrosiusiaka. to tak jakby cię twoja gimnazjalistka zostawiła z pierwszym lepszym, a ty sobie wmawiasz, ze nie była ciebie warta xd mikrosiusiaki zaorane, zdeptane przez boskie buty sensei kojimy, jedyne co ich ratuje to wiara w te bajki o szesciu terawtopach xd w jakie gry Sony zagrasz w ciągu najbliższego pół roku?
Opublikowano 14 czerwca 20168 l Pokazali na tej konferencji jakąś fajną grę oprócz TLG i może Horizon? Bo ten God of War wygląda jak gów.no, Detroit to gra od Cage'a, a reszty gier nawet nie pamiętam. A, jest jeszcze Spider-Man kiedyś tam. Chuyowa konferencja.