Opublikowano 15 czerwca 20168 l 4K w konsolach, odłóżcie mocarza plz xd Xbox Scorpio jest robiony tylko z mysla o 4k, takze ten Xbox Skarabeusz to pewnie bedzie 8k A Xbox Rak mysle ze namiesza na rynku 12k rządzi No to juz jest czyste zakrzywianie rzeczywistosci, gra zebrala fenomenalne oceny, pobila rekord w tytulach gry roku rozpierdalajac nawet tlou, zdobyla uznanie graczy, otrzymala 2 fenomenalne dodatki i sprzedala sie za(pipi)iscie. Nie, nie rzadzi, jest sredniakiem xddddd
Opublikowano 15 czerwca 20168 l Dobrze ze moj znajomy ma TV 4k, bede czul sie jak za najlepszych mlodych czasow ''HEJ FILIP MOGE PRZYJSC DO CIEBIE NA TELEWIZOR? ZONA POZWOLI?'' Dzieki ci MS za powrot do czsow mlodzienczych! Edytowane 15 czerwca 20168 l przez hav7n
Opublikowano 15 czerwca 20168 l 4K w konsolach, odłóżcie mocarza plz xd Przy okazji rukanie w dupe. 1070 od ukochanej Nvidii już zamówiony rojwenku?
Opublikowano 15 czerwca 20168 l Bedzie to wygladac tak: - posiadacze nowych konsol beda mieli normalna wersje gry w ledwo 30fpsach - posiadacze starych dostana trupa w 15fpsach i 720p, bo nikomu nie bedzie sie chcialo tego optymalizowac + wymusi zakup nowej wersji konsoli obstawiam raczej roznice jak przy mordorze na ps3 i ps4 normalna wersja i niegrywalna sraka Edytowane 15 czerwca 20168 l przez Shen
Opublikowano 15 czerwca 20168 l 4K w konsolach, odłóżcie mocarza plz xd Przy okazji rukanie w dupe. 1070 od ukochanej Nvidii już zamówiony rojwenku? Tata powiedział, że jak będzie świadectwo z paskiem, to w lipcu będzie ładny przelewik i kto wie, kto wie, może nowy smok wleci
Opublikowano 15 czerwca 20168 l Kolejna rzecz, po co oni się pchają w 4k, jak taki tv nawet za dwa lata będzie miało znacznie mniej ludzi niż standardowy full hd. Zwyczajowe pieprzenie przy wchodzeniu nowych technologii. Przecież za dwa lata mało kto będzie mieć odtwarzacz DVD Przecież za dwa lata mało kto będzie miał LCD FHD Przecież za dwa lata mało kto będzie miał Bluray Kto za dwa lata będzie pamiętać o czymś takim jak Java I tak dalej..
Opublikowano 15 czerwca 20168 l Bedzie mi kierwa gre zycia obrazal, trawojad pospolity :[ jak dobrze, ze moje gry zycia wyszly zanim banzaj sie urodzil
Opublikowano 15 czerwca 20168 l Bedzie mi kierwa gre zycia obrazal, trawojad pospolity :[ jak dobrze, ze moje gry zycia wyszly zanim banzaj sie urodzil Jestem dejw i jestem taki alternatywny, moje gry zycia powstaly w latach 80' kiedy mialem jeszcze wlosy
Opublikowano 15 czerwca 20168 l ale zesram sie z beki jak ms serio zamiast zrobic w koncu ladne gierki w 1080 cala moc tych 6 tflopow wpompuje w 4k i vr xddd
Opublikowano 15 czerwca 20168 l I znowu zaczyna sie obrazanie trojcy swietej ekstrimowskiej, ehhhh. ale zesram sie z beki jak ms serio zamiast zrobic w koncu ladne gierki w 1080 cala moc tych 6 tflopow wpompuje w 4k i vr xddd Z tego co powiedzial spencer to na to wlasnie wyglada, jesli nie masz tv 4k to scorpio nie bedzie mial zadnych benefitow dla ciebie, mocno ich pogielo. Chociaz nie zdziwie sie jak za 2 dni sie okaze ze jednak beda roznice, a potem sie okaze ze jednak nie, bo oni sami tam juz chyba nie wiedza nad czym tak dokladnie pracuja xD taki flood postów, że pewnie nikt nie zauważy. Sprzedam Opla PT poza PT, ban.
Opublikowano 15 czerwca 20168 l Wolalbym naprawde dostac gry w 1080p, ale wygladajace jak Wiedzmin 3 czy Watch Dogs na pierwszych pokazach. Jak kazda gra bedzie miala miec 4k to bedzie to zmarnowany potencjal.
Opublikowano 15 czerwca 20168 l http://xboxenthusiast.com/news/microsoft-xbox-is-no-longer-a-console-ecosystem/ Microsoft: “Xbox is No Longer a Console Ecosystem” Bardziej wprost się nie da. Boty, nie jesteście graczami konsolowymi, nawet MS to przyznał. Jesteście podblacharnią, wyznawcami karty graficznej z niższej półki. Robakami, którymi się karmi skorpiona. Edytowane 15 czerwca 20168 l przez Observer
Opublikowano 15 czerwca 20168 l Bluber, tylko wroce z roboty do domu to natrzaskam screenshotow na moim smoku i sie kur.wa skonczy smieszkowanie. WIEDZMIN. PAPIEŻ. PIŁSUDSKI. PILECKI.