Opublikowano 16 czerwca 20168 l Pierwsze E3 po którym nie odczuwam ani grama zajawki na gierki. Co sie odpie.rdala w tej branży to w ogóle szkoda strzępić ryja .
Opublikowano 16 czerwca 20168 l tymczasem u sony yoshida potwierdza, ze kazdy pokaz na konfie pochodzil z podstawowego ps4, a build gt sport przywieziony na targi wreszcie wyglada kozacko i juz nawet w takiej formie niszczy oprawa pozostale sim racery dostepne na konsolach (pozostaje tylko modlic sie by wreszcie ktos mu podmienil te piski opon i dzwieki z ery psx/ps2) aaaa, nie no jak potwierdza to trzeba mu wierzyc.
Opublikowano 16 czerwca 20168 l Pierwsze E3 po którym nie odczuwam ani grama zajawki na gierki. Co sie odpie.rdala w tej branży to w ogóle szkoda strzępić ryja . E no, na tym E3 pokazano masę fajnych gierek
Opublikowano 16 czerwca 20168 l Czemu? Przecież tyle fajnych gier wyjdzie. Ale nie na xboxa którego ten biedak posiada
Opublikowano 16 czerwca 20168 l licze na jakies fajne zestawienie cytatow spencera na przestrzeni ostatnich 3 lat Ja liczę na zestawienie cytatów naczelnych botów jakie to dobroci na targach Krul Spencer nie zapowie i zaora wreszcie niebieskie robactwo xD
Opublikowano 16 czerwca 20168 l (...) Ja chciałem, żebyśmy wrócili do pecetów. To wcześniej można jeszcze było zakładać, że to MS góra wywierała nacisk na spencera aby pchać gry z Xboxa na PC by zwiekszyć ich sprzedaż, a tu okazuje sie, że to był jego pomysł. Powtarzałem wcześniej jak w ogóle możecie przyklaskiwać temu typowi, TRUE XBOX KILLER
Opublikowano 16 czerwca 20168 l U Sony taka sama chu.jnia z grzybnią jak u Microsoftu. Żadnych ciekawych nowych IP, stare nie grzeją, Rockstar dalej du.pa cicho i robią online do GTA 5, który nikogo.
Opublikowano 16 czerwca 20168 l Czekanie na kolejną gierkę od R* jak studio skończyło robić dobre gry na PS2. No tak, jest na co czekac.
Opublikowano 16 czerwca 20168 l jeszcze nigdy avatar tak nie oddawał tresci postów. Terlikowski szanowany gracz przecież Czekanie na kolejną gierkę od R* jak studio skończyło robić dobre gry na PS2. No tak, jest na co czekac. ty sie chyba z chyba z własnym kutasem na łby zamieniłeś
Opublikowano 16 czerwca 20168 l ok to ja jak co roku zwyje z bulem w odbycie : GDZIE JEST SERIA BUZZ< DLACZEGO ONI TO ZARŻNELI, SONY WHY!?
Opublikowano 16 czerwca 20168 l beka to jest ale ze stulejarza i naczelnej chorągwi forum xd najwięcej spazmów dostają ludzie którzy nigdy xboxem zainteresowani nie byli w sumie racja, np taki haven i kermit nigdy nie byli zainteresowani Xboxem A co do ostatniego cytatu spencera, no to chlopak nie zawodzi, oby dostarczal jak najwiecej the beka must go on
Opublikowano 16 czerwca 20168 l >brak ciekawych nowych IP Horizon Nioh Spiderman, TLG pan Kodżima >stare nie grzeją Horizon 3 Zeldunia Person FF XV Dragon Quest VII Monster Hunter X Pokemonki lmao Z gejmingiem nigdy nie było tak dobrze
Opublikowano 16 czerwca 20168 l >brak ciekawych nowych IP Horizon Nioh Spiderman, TLG pan Kodżima >stare nie grzeją Horizon 3 Zeldunia Person FF XV Dragon Quest VII Monster Hunter X Pokemonki lmao Z gejmingiem nigdy nie było tak dobrze Horizon TLG Spiderman jako nowe IP :dynia: jakaś spyerdolina od Kodżimy, która wyjdzie 2022 Horizon 3 z chęcią ogram, ale reszta to chińskie guwna do zaorania natychmiast
Opublikowano 16 czerwca 20168 l Bansai wiesz dobrze o kim mowie wiec nie manipuluj znowu. Jak widzę post Milana ficusia albo maciomaniaka to mi się papa na dachu zwija ze śmiechu.
Opublikowano 16 czerwca 20168 l Maciuche kiedys sie szanowalo: Ale ostatnio styki w mozgu sie przepalily chyba
Opublikowano 16 czerwca 20168 l sony tak ładnie oczarowąło ze nawet kolofduti było super. a btw: ten batman arkham VR moze byc cichym hitem, pierwsze co pomyslalem to przenieienie komiksu arkham asylum w formie spacerku VR. no masa