Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Nex Machina

Featured Replies

• Odpowiedzi 173
  • Wyświetleń 36,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• No i stało się, dołączyłem do skromnego grona osób, które ukończyły Nex na Master. Hero jest dużo trudniejszy na żywo niż mi się wydawało więc dość szybko padłem, ale satysfakcja gwarantowana  Będzie

• Coś w stylu Alienation?   edit: Chandler won!

• Zapowiada się świetne jak każdy tytuł od Housemarque.  

Opublikowano

Też dostałem i mam nadzieję, że to już ostateczna data. W treści niby jest, że obecna planowana, zobaczymy.

Opublikowano

Tak, tylko szkoda, że w dniu premiery będzie dostępny tylko lokalny coop.

Opublikowano

Housmarque narzeka na zarobki, prawdopodobnie pójdą ostro w multiplatformowość, na ps4 słabo im się gry sprzedają i liczą na pc. No i fajnie, gry powinny być dla wszystkich takie mniejsze, niech się grube ryby bawią w exy.

Opublikowano

No również dostałem ale nawet maila nie sprawdzałem...od kiedy do kiedy to??

Czyli od dzisiaj do 1 czerwca..szkoda że na weekendzie nie będzie czasu za dużo pograć :-(

Edytowane przez Szymek_PL_

Opublikowano

Coz moge powiedziec, Nex Machina bedzie chyba najlepszym kodem jaki wypuściło Housemarque. Jestem po jednej rundzie i Gra rozpier... Dynamic 4K i HDR include[emoji41] Zappwiada sie tez sporo contentu i mnóstwo godzin masterowania[emoji7]

Muzyka tez jest genialna, nie wspominając o settingu[emoji7]

Beta chyba do 01.06

Edytowane przez elvis004

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Znów dostarczyli 

F4dSqOw.png

Opublikowano
  • Autor

Co jak co, ale ich gry to pewniaki :cool: Dzisiaj kończę (mam nadzieję) kupsztajna generacji i od jutra już tylko Nex Machina

Opublikowano

Po świetnym Alienation będzie trzeba wypróbować tego sztosa, a jeszcze jedna gra też od nich czeka jakim jest Matterfall. No dostarczają bombowe gry.

Opublikowano

A kiedyś nie dostarczyli?  :oh_you:

Pewnie nie, ale Resogun mnie trochę rozczarował, spodziewałem się czegoś lepszego.

Opublikowano

Co za rok, tyle dobrych gier i wygląda na to że końca nie widać.

Przy Resogun bawiłem się świetnie więc Nex Machina wezmę jak tylko skończę Crasha.

Opublikowano
  • Autor

A kiedyś nie dostarczyli?  :oh_you:

Pewnie nie, ale Resogun mnie trochę rozczarował, spodziewałem się czegoś lepszego.

Ja tam w Resoguna gram do tej pory, ale się zgodzę że premierowa zawartość była słaba, ale po DLCkach gra cieszy do teraz

Opublikowano

Dawać, dawać! Chwilkę pograłem i jestem #26 na normalu i #33 na hard. Oby tylko rozbudowali tak jak Resogun i będzie miazga.

Edytowane przez triboy

Opublikowano

Dawać, dawać! Chwilkę pograłem i jestem #26 na normalu i #33 na hard. Oby tylko rozbudowali tak jak Resogun i będzie miazga.

Chyba coś jest nie tak z rankingami na razie, bo nie wyświetla znajomych. Odpaliłem kampanie, dwa pierwsze światy na próbę i pokazywało mi, że jestem #3 i #9 w jednym i tym samym poziomie, pomimo, że wokół byli goście z dużo wyższymi wynikami :D

Pierwsze wrażenie wydaje się, ze NM jest dużo bardziej skillowe od Resogun, ale zobaczymy z czasem. Jeżeli zapowiedzą SP to łykam z miejsca dla samej ścieżki dźwiękowej.

Motyw za preorder nawet przyjemny wizualnie, tylko szkoda, że ma domyślne dźwięki.