Opublikowano 12 maja 20177 l Autor Uff, dobrze że tylko miesiąc. Z tego co pamiętam to z Alienation było podobnie.
Opublikowano 12 maja 20177 l Też dostałem i mam nadzieję, że to już ostateczna data. W treści niby jest, że obecna planowana, zobaczymy.
Opublikowano 19 maja 20177 l Autor już chyba oficjalnie 20 czerwiec ;) Edytowane 19 maja 20177 l przez Figuś
Opublikowano 20 maja 20177 l Tak, tylko szkoda, że w dniu premiery będzie dostępny tylko lokalny coop.
Opublikowano 23 maja 20177 l Zapisy do bety na PS4 https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSfLOE7Et9XYzzk7IlxsnIPwyGisJrcGVC3lGRCSSnuaKKTDyQ/viewform?c=0&w=1&usp=send_form
Opublikowano 23 maja 20177 l Housmarque narzeka na zarobki, prawdopodobnie pójdą ostro w multiplatformowość, na ps4 słabo im się gry sprzedają i liczą na pc. No i fajnie, gry powinny być dla wszystkich takie mniejsze, niech się grube ryby bawią w exy.
Opublikowano 23 maja 20177 l Zapisy do bety na PS4 https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSfLOE7Et9XYzzk7IlxsnIPwyGisJrcGVC3lGRCSSnuaKKTDyQ/viewform?c=0&w=1&usp=send_form Zapisałem się. Dziękuję!
Opublikowano 26 maja 20177 l No również dostałem ale nawet maila nie sprawdzałem...od kiedy do kiedy to?? Czyli od dzisiaj do 1 czerwca..szkoda że na weekendzie nie będzie czasu za dużo pograć :-( Edytowane 26 maja 20177 l przez Szymek_PL_
Opublikowano 26 maja 20177 l Coz moge powiedziec, Nex Machina bedzie chyba najlepszym kodem jaki wypuściło Housemarque. Jestem po jednej rundzie i Gra rozpier... Dynamic 4K i HDR include[emoji41] Zappwiada sie tez sporo contentu i mnóstwo godzin masterowania[emoji7] Muzyka tez jest genialna, nie wspominając o settingu[emoji7] Beta chyba do 01.06 Edytowane 26 maja 20177 l przez elvis004
Opublikowano 13 czerwca 20177 l Lista trofeów jest już dostępna https://psnprofiles.com/trophies/6254-nex-machina Platyna zapowiada się na cięższą niż w Resogun.
Opublikowano 20 czerwca 20177 l Autor Co jak co, ale ich gry to pewniaki Dzisiaj kończę (mam nadzieję) kupsztajna generacji i od jutra już tylko Nex Machina
Opublikowano 20 czerwca 20177 l Po świetnym Alienation będzie trzeba wypróbować tego sztosa, a jeszcze jedna gra też od nich czeka jakim jest Matterfall. No dostarczają bombowe gry.
Opublikowano 20 czerwca 20177 l A kiedyś nie dostarczyli? Pewnie nie, ale Resogun mnie trochę rozczarował, spodziewałem się czegoś lepszego.
Opublikowano 20 czerwca 20177 l Co za rok, tyle dobrych gier i wygląda na to że końca nie widać. Przy Resogun bawiłem się świetnie więc Nex Machina wezmę jak tylko skończę Crasha.
Opublikowano 20 czerwca 20177 l Autor A kiedyś nie dostarczyli? Pewnie nie, ale Resogun mnie trochę rozczarował, spodziewałem się czegoś lepszego. Ja tam w Resoguna gram do tej pory, ale się zgodzę że premierowa zawartość była słaba, ale po DLCkach gra cieszy do teraz
Opublikowano 20 czerwca 20177 l No Nex Machina po Rosegunie i Alienation jest obowiązkowym zakupem, będzie grane
Opublikowano 20 czerwca 20177 l Dawać, dawać! Chwilkę pograłem i jestem #26 na normalu i #33 na hard. Oby tylko rozbudowali tak jak Resogun i będzie miazga. Edytowane 20 czerwca 20177 l przez triboy
Opublikowano 21 czerwca 20177 l Dawać, dawać! Chwilkę pograłem i jestem #26 na normalu i #33 na hard. Oby tylko rozbudowali tak jak Resogun i będzie miazga. Chyba coś jest nie tak z rankingami na razie, bo nie wyświetla znajomych. Odpaliłem kampanie, dwa pierwsze światy na próbę i pokazywało mi, że jestem #3 i #9 w jednym i tym samym poziomie, pomimo, że wokół byli goście z dużo wyższymi wynikami :D Pierwsze wrażenie wydaje się, ze NM jest dużo bardziej skillowe od Resogun, ale zobaczymy z czasem. Jeżeli zapowiedzą SP to łykam z miejsca dla samej ścieżki dźwiękowej. Motyw za preorder nawet przyjemny wizualnie, tylko szkoda, że ma domyślne dźwięki.