Skocz do zawartości

XBOX ONE X @ Project Scorpio

Featured Replies

Opublikowano

pogadamy za rok, jak już Twój kox będzie miał tyle co nasz :P

• Odpowiedzi 2,8 tys.
  • Wyświetleń 178,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Sylvan Wielki
    Sylvan Wielki

No dobrze. Jako, że spędziłem z najnowszą maszyną od M$ odpowiednio dużo czasu, to wypada przedstawić swoją opinię. Wiadomo, kto miał kupić, ten kupił. Niebieskich i tak się nie przekona, ale być może

• Nie ma czegoś takiego jak "marka sony", wsadź sobie to fanbojskie pierdolenie do kieszeni   Jakoś w latach 2005-2008 nie miała znaczenia marka playstation, która przecież dominowała wtedy już 10 lat

• Także ten...

Opublikowano

Włączyłem i NIC nie słychać. Nawet ucho specjalnie pod konsole wziąłem. Grobowa cisza.
No to teraz wyczyść dobrze uszy bo widocznie zapomniałeś o najważniejszym i sprobój raz jeszcze!
Opublikowano

mój kox dziala tak cicho ze jedyna cewka jaka slysze w nocy to ta moczowa

Opublikowano

Mój przy rdr 2 był znaaacznie głośniejszy ale pomogło odsunięcie od tylnej ściany. Znaczy nadal był głośniejszy niż zwykle (czytaj nie był bezgłośny jak w innych grach) ale zdecydowanie ciszej. Myślę że tutaj 3 czynniki wpływają na nasze koksy :

- Fabrycznie niektóre sa już głośniejsze ja mam niestety taką sztukę

- ekploatacja - ja katuje koksa czasem po 4-5h dzienie czasem kilka dni w tygodniu i konsola jest zdecydowanie głośniejsza po roku niż była w okolicy zakupu

- to jak i gdzie jest konsola umieszczona - najważniejsze jest miejsce z tyłu konsoli!

Opublikowano

Ok dzięki za odpowiedź, dziś po robocie wyciągnę koksa postawię na krześle przed szafką i wtedy nastawię ucha..... 

Opublikowano
Tylko wyczyść uszy. Tak jak kolos powiedział.
To akurat do Ciebie było tylko hahahaha
Opublikowano

Zdrowy

Opublikowano

Ok sprawa się rozwiązała koks potrzebuje wolnej przestrzeni nie miał czym oddychać. Wyciągnięty z szafki i położony na krześle był cichy tzn hałasował w 4 K tak jak wczoraj był w dashu tj miły szum dla ucha a nie startujący samolot.... ech teraz trzeba jakoś prowadnice wymyślić,  żeby koks wyjeżdżał z szafki do grania bo żona powiedziała że na szafce to diabelstwo nie będzie stać :/

Opublikowano

U mnie ma idealną wentylację i tylko szumi. Potrafi szumieć mocniej, ale to nadal czysty szum bez brzęczenia lub wibracji. X nie jest bezgłośny, ale taki szum nie jest denerwujący i spokojnie zagłuszają go dźwięki z gry albo słuchawki. Chodzi bez porównania lepiej niż świerszcząca eska, która wróciła do sklepu po 5 minutach pod TV. Głośniej niż mój idealnie cichy fat, ale warto było zmienić.

Opublikowano

@olo_marcin

No widzisz. Nie musiałeś uszu czyścić. Ja już mam pięknie wymyte, zgodnie z zaleceniam doktora kolosa 28 i czekam na 2/3 w nocy żeby nasłuchiwać dźwięków wydobywających się z mojej bestii.

Edytowane przez sprite

Opublikowano

No to jak ziomek ma monitor 1080p to HDRu tym bardziej nie ma

Opublikowano
35 minut temu, orion50 napisał:

Mam monitor 1080P i chciałbym zamienić PS4 Slim na coś mocniejszego. One X pokaże pazur w tej rozdziałce czy nie warto się w to pchać ?

Pokazuje

• 2 miesiące temu...
Opublikowano

Chyba będę zmuszony postawić pionowo Scorpiona na szafce, obok TV i mam do was pytanie. Czy w takiej pozycji konsola chodzi głośniej? Oczywiście na oryginalnej podstawce. 

Opublikowano

Ja tak mam od kilku dobrych miesięcy i nie zauważyłem żadnej różnicy w kulturze pracy.

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Witam. Posiadam od polskiej premiery w 2014 xone fat. Właśnie się zastanawiam, czy nie zmienić na xbox one x. Podoba mi się wersja gold rush z Battlefield. Mam myśli,  czy jest sens, w momencie kiedy w niedalekiej przyszłości pojawi się "nowa generacja" od Microsoft. Telewizor oczywiście 4k (Sony seria xf75) 

Poradźcie coś panowie ;) Będę wdzięczny za każdą odpowiedź.