Skocz do zawartości

State of Decay 2

Featured Replies

Opublikowano

zwalona aberracja chromatyczna i pixel shadery, nie biere ;d

• Odpowiedzi 700
  • Wyświetleń 100,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• ammo - amunicja base - baza zombie - zombi food - jedzenie   tu macie moje spolszczenie które wystarczy do skończenia gry

• Nie ma to jak wybrać się na questa w swoim najlepszym aucie na drugi koniec mapy w środku nocy. Auto naprawione, zatankowane i wjechałem na barierkę tak że samochód się zablokował  Trochę słabo bo z b

• Kolejny mindfuck serwują zieloni bracia!  Nie powiem, początek sprawiał wrażenie rozpoczęcia całkiem ciekawej przygody, po 10 minutach byłem w stanie dać ocenę 7 blantmanów w skali na 10! Przez chwile

Opublikowano
Gameplay teaser: 
Jutro pełny materiał

Premiera: 22 maja

Cena: 30 dolarów

Czyli jednak budżetowy  crap :kaz: 

Edytowane przez asax

Opublikowano

Mozna dac 50 jak ktoś woli za edycje Ultimate. No nie wiem coś za tanio.

Opublikowano

Ja poczekam spokojnie na porównanie Cycu1, jak będzie downogorad to nie kupuje 

Opublikowano

Pierwsze DLC będzie z dodatkową bronią i pojazdami, a drugie z nową mapą i trybem Hordy, więc można spokojnie kupić podstawkę i ewentualnie dokupić drugie DLC. Ale będzie grane :D

Opublikowano

Jedynkę robiło z 20-30 osób, więc oczywiste od zapowiedzi było że to nie jest gra AAA za 60$.

Wygląda bardzo fajnie na tych fragmentach, oby tylko animacja postaci i płynność dała radę, to była największa wada jedynki.

Opublikowano

marzec piraci i fc5

kwiecień gow

maj sod2 i xdetroit

:banderos:

Opublikowano
42 minuty temu, Daddy napisał:

Jedynkę robiło z 20-30 osób, więc oczywiste od zapowiedzi było że to nie jest gra AAA za 60$.

Wygląda bardzo fajnie na tych fragmentach, oby tylko animacja postaci i płynność dała radę, to była największa wada jedynki.

Przy pracach nad dwójką zatrudniono 4x więcej osób. Któryś z szefów studia powiedział to kilka miesięcy temu. A na tych fragmentach wygląda o niebo lepiej niż na E3. Szczególnie animacja postaci.

Opublikowano

Kurde pora ograć jedynkę i brać na premierę sod2. :)

Opublikowano

Graj, graj :fsg: 

Opublikowano

Zayebiscie to wygląda i co najważniejsze animacja fest poprawiona. Ale będzie grane w coopie :fsg:

Opublikowano

Obejrzałem własnie teaser, ale zaje.biscie to się prezentuje (oczywiscie w porównaniu do jedynki). Jedynka kosztowała 20$, dwójka 30$ to może przy następnej części dostaniemy 60$ price tag wtedy będzie mozna zagrać bez dyskomfortu

Opublikowano

no miód się wylewa, trzeba wy(pipi) te 50 dolcow

jak cos to kodziki na 50 $ sa w bdb promo na lowcach gier :ogor: (125zl)

Opublikowano
3 minuty temu, kermit napisał:

jak cos to kodziki na 50 $ sa w bdb promo na lowcach gier :ogor: (125zl)

A potem policja zapuka :ogor:

Opublikowano

mnie interesuje jedno

gram sam, mam baze, progres, postać, expa

dołączam do kolegów, co z progresem, czyja baza / questy ida na przod? czy rozwijam swoja postac / baze czy tylko blubera? to ważne, musimy to ustalić

Opublikowano

rozwijaj mi baze, paziu

Edytowane przez _Be_

Opublikowano

zapowiadany wczoraj gameplay :) 

Opublikowano

Będzie grane w co-op :D Dużo lepsza interakcja ze zgniłkami niż w jedynce. Zmiana kolorystyki na plus.

Opublikowano

Wizualnie to ciut podkręcona pierwsza część, ale ch,uj tam, funkcja coopu rekompensuje wszystko. GOTY.