Skocz do zawartości

State of Decay 2

Featured Replies

Opublikowano

UE to podstawowa gra + season pass na 2 przyszłe DLC (pierwsze to nowy sprzęt, a drugie to nowa mapa i nowy tryb Hordy).

• Odpowiedzi 700
  • Wyświetleń 100,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• ammo - amunicja base - baza zombie - zombi food - jedzenie   tu macie moje spolszczenie które wystarczy do skończenia gry

• Nie ma to jak wybrać się na questa w swoim najlepszym aucie na drugi koniec mapy w środku nocy. Auto naprawione, zatankowane i wjechałem na barierkę tak że samochód się zablokował  Trochę słabo bo z b

• Kolejny mindfuck serwują zieloni bracia!  Nie powiem, początek sprawiał wrażenie rozpoczęcia całkiem ciekawej przygody, po 10 minutach byłem w stanie dać ocenę 7 blantmanów w skali na 10! Przez chwile

Opublikowano
Godzinę temu, maciekww28 napisał:

Jakie bonusy są w UE? 

Wiem że można grać 2 dni wcześniej ale reszta? Coś konkretnego tam dają czy pierdoły typu skórki 

4 dni wczesniej :lapka: Urlop u Mustafy juz zaklepany.

Opublikowano

UE ma IMHO gorszą okładkę - żółtawy odcień i więcej badziewia na tej pięknej grafice. Biorę podstawkę za 100 zł i później dokupię SP albo drugie DLC z kumplem na spółkę :kaz:

Opublikowano
16 godzin temu, maciekww28 napisał:

Żadna okazja, można kupić taniej (jeśli mowa o cyfrze) 

To jest pudełko, plus darmowa wysyłka.

Opublikowano

Ruszyło PAX East - Undead Labs ma tam kilka stanowisk, więc na YT pojawią się nowe materiały:

29791950_609839522741565_271702424591689

Edytowane przez Pacquiao

Opublikowano

nowy trailer z PAXa

Opublikowano

ale bede naperdalal 18 maja :fsg: 

Opublikowano

Sporo materialow jest na internetach. Ja juz nie ogladam :P

Opublikowano

Jeżeli pierwszą grę przechodziłem za pierwszym razem ok. 30h, to ciekawe ile mi zejdzie na 3 takich mapach, gdzie jest więcej możliwości :P

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

A nie ma tego gdzieś w formie tekstu? Nie chce mi się ogladać 5min filmika ;/ 

Opublikowano

tez nie ogladalem :/

preview kopie poszly do redakcji, za jakis tydzien poznamy szczegóły

Opublikowano

Ja obejrzałem :P Mamy dwie opcje dołączenia do coopa - albo ktoś do nas i wtedy nasza baza zostaje albo my do kogoś i wtedy przenosimy się do jego bazy ale wszystkie zebrane surowce się zapisują. Jeżeli chodzi o progress fabuły to podobno składa się ona z dynamicznych eventów bazujących na naszym community więc nie wiadomo jak to będzie działało w praktyce.

Wiadomo tylko że będą w tą grę mocno naperdalal.

Opublikowano

Wygląda na to że maszyna preview rusza jutro :U