Skocz do zawartości

WC 10: półtora generacji->maximum penetracji

Featured Replies

• Odpowiedzi 31,2 tys.
  • Wyświetleń 648,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Serdecznie zapraszam

• W sumie idealnie wpasowują się w markę xbox i posiadaczy tej konsoli. xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD   PS. Nie żebym coś sugerował, ale twarz Rayosa czy Mazze na tych screenach, to byłoby coś.

• https://www.youtube.com/watch?v=gaxgjT-D8G8   XD

Opublikowano

XBOT:

1157e60d46254519121dc03d5519a61e.jpg

Edytowane przez hav7n

Opublikowano

tydzien do premiery mesjasza

52 miejsce na amazonie us i ciagle rosnie

czujecie ten hype?

Opublikowano

najlepsza gra w swojej kategorii

Opublikowano

Nie moge sie juz doczekac by roz(pipi)ac krasnala na milion kawaleczkow jednym kliknieciem myszy !

Edytowane przez easye

Opublikowano

a no tak halo wars 2  ....  kategoria strategii na konsoli ?  W sumie konkurencji nie ma 

Opublikowano

hype na gierke jest ogromny nawet w Polsce! 12 sztuk lacznie z pecetem - dostac swoja kopie moze byc trudniej niz z Niohem!

Edytowane przez easye

Opublikowano
  • Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem.

DEBIL

av-6275.jpg?_r=0

Opublikowano

xbot i debil bardzo podobni do siebie

Opublikowano

Uszanujmy Halo Wars 2 bo to ostatni ex na Xbone obok Halo 6, Forza 7 i DLC do Gearsów 4. A sorry xbox już nie ma exów bo te gry są też na Win10.

Opublikowano

Jeszcze DLC z czołgiem do ReCore.

Opublikowano

Co do hype na grę to ja się dziwię że taki hype ludzie mają na horizon od GG . Obejrzałem ze dwa filmiki i kompletnie nie wiem o co to całe halo :)    Rozumiem hype na nioha, yakuze czy przede wszystkim na persone 5 z exów sony albo na Tormenta i zelde. Niestety widzę że większość czeka tylko na Horizona. Smutna ta nasza branża . Gra robiona przez studio które dobrych gier nie potrafi robić i do tego robi generycznego sandboksa w stylu ubisoftu. Ubisoft rak jak coś wyda a tutaj mesjasz :D  

Opublikowano

No Horizon na zaprezentowanych materiałach wyglada jakies 12 razy bardziej interesująco niż nowa Zelda.

Opublikowano

Rozumie hype na klon soulsow albo pietnasta yakuze, a nie kuma czemu sie ludziom horizon podoba.

Opublikowano

rozumie hajp na zelde xdd kur.wa zielony krasnoludek na pustej mapie bije gluty dawac mi switcha

Opublikowano

no beka z zeldy, w marcu wyjdzie jedyny prawilny sandbox - HORIZON: ZERO DAWN :banderas: ale bedzie granie 

Opublikowano

(pipi)owo że wyjdzie, mogli zamknąć studio.

Opublikowano

zelda jeszcze nie wyszla a juz dlc zapowiedzieli. moze te pustkowia na mapie jakos zapelnia 

Opublikowano

No Horizon na zaprezentowanych materiałach wyglada jakies 12 razy bardziej interesująco niż nowa Zelda.

xDDDDDDDD janusz alert

Opublikowano

no ale wyglada, taka prawda

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.