Skocz do zawartości

WC 10: półtora generacji->maximum penetracji

Featured Replies

Opublikowano

Dobrze, że multiplayer Infinite jest na psn do testów.. To (pipi)ane (pipi), nie ma startu do black ops 3. Grafiki tam praktycznie nie ma, a sama gry nie dość że powolna, to nie ma syndromu kolejnego meczu. Najgorsza odsłona coda..

Specjalnie s(pipi)ysyny wydali w tym samym czasie remastera, bo nikt normalny by nie kupił tego gówna Infiniti.

Zresztą, cena tego gówna, praktycznie kosztuje tyle co black ops 3. Tylko że black jest już trochę na rynku, a Infinite, jest dosyć świeże.

Edytowane przez czeskimaster

• Odpowiedzi 31,2 tys.
  • Wyświetleń 643,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Serdecznie zapraszam

• W sumie idealnie wpasowują się w markę xbox i posiadaczy tej konsoli. xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD   PS. Nie żebym coś sugerował, ale twarz Rayosa czy Mazze na tych screenach, to byłoby coś.

• https://www.youtube.com/watch?v=gaxgjT-D8G8   XD

Opublikowano

ja pie.rdole figaro jaki przegryw, lekka prowokacja mazzeo i ten juz ma bol dupy i wygarnia zycie osobiste uzytkownika gdzie mazzeo, siedzac w banku, zgarnia spoko hajs, jezdzi spoko autem (choc damskim) i ogrywa gierki na premiere (choc nie ma gustu growego)

Przecież obaj gracie w horizon czyli ficus przyznajesz, że obaj nie macie gustu?

Opublikowano

Ty tez grasz w horizon xd

Opublikowano

a ten warhawk xD

takie rzygi - chyba kiedyś było w plusie, grałem, na szczęście mało pamietam.

no ale chlebaczek słynął z podobnych niewypałów.

Wy(pipi)ana giera, tak samo sequel pograłbym w to :/

Opublikowano

Ty tez grasz w horizon xd

Bluber jest naczelnym męczennikiem tego forum, gra w te wszystkie asasyny, horajzony i inne ubisyfy, żeby nam mógł szczerze zrelacjonować jakie to (pipi) i oszczędzić nam zmarnowanego czasu, bohaterska postawa.

Figaro najgorszy użytkownik, którego boli dupa, że przez cały rok nie zarobi tyle co Mazzeo dostaje rocznej premii i dziewczyna musi mu kupować konsole xd

Edytowane przez Copper

Opublikowano

Pogralem trochę, pobiegalem za jakas zaginioną dzidą i wiecej do gry nie wrócę.

Opublikowano

to weź mi sprzedaj

Opublikowano

biedny be się wkopał jak ragus, trzeba bedzie teraz szybko przejsc do momentu wysłania gry.

Opublikowano

Weekendowi speedrunerzy.

Opublikowano

jeszcz zostaje opcja:

"nie sprzedaje bo pudełko jest fajne"

Opublikowano

biedny be się wkopał jak ragus, trzeba bedzie teraz szybko przejsc do momentu wysłania gry.

nie przeszedłem tlg i jestem z tego dumny. mod do uncharted z chu,jową kamerą i sterowaniem. po co to powstało xd

Edytowane przez ragus

Opublikowano

Bo pewnie steelbook.

Z logiem polonizacyjnym.

Opublikowano

jako ragus nie

xD

Opublikowano

to weź mi sprzedaj

Spoko, pm me.

Opublikowano

jako ragus nie

xD

1214265096127.gif

Edytowane przez ragus

Opublikowano

Tlg? Cudowna gra.

Opublikowano

lepszouczłowieczacz niczym mgs2

Opublikowano

to weź mi sprzedaj

Spoko, pm me.

najpierw oczyść skrzyneczkę 

Opublikowano

Dooma sobie wlacz, jest jeszcze smieszniej.

Opublikowano

Za kazdym razem jak rezygnujesz z premierowego pacza w Wiedzminie 3 narodowiec umiera.

Opublikowano

No ja tak odpaliłem hitmana bez łatki i mi kur.wa wyzwań w ogóle nie zliczało bez online. 

Opublikowano

Zawsze mam bekę z tego jak ktoś wspomina, że na PS4 nie trzeba instalować patchy. No bo wiadomo, że te kilkanaście Gb patchy do prawie każdej gry to tak dla jaj developerzy wrzucają na serwery. 

Opublikowano

Przykład Nioha powinien być wzorcem dla innych pod względem wielkości łatek.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.