Skocz do zawartości

WC 10: półtora generacji->maximum penetracji

Featured Replies

Opublikowano

chciałem napisać coś merytorycznego o tej wyliczance. No ale ten trolling Figaro jest tak słaby że nie zasługuje na poważną odpowiedź 

No ale gdzie tu trolling skoro w zasadzie wymieniłem same fakty? lol

• Odpowiedzi 31,2 tys.
  • Wyświetleń 645,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Serdecznie zapraszam

• W sumie idealnie wpasowują się w markę xbox i posiadaczy tej konsoli. xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD   PS. Nie żebym coś sugerował, ale twarz Rayosa czy Mazze na tych screenach, to byłoby coś.

• https://www.youtube.com/watch?v=gaxgjT-D8G8   XD

Opublikowano

Ok, jestem w stanie założyć się konto jeżeli w zbliżające wakacje FAKTYCZNIE ukaże się nowy Wipeout i Uncharted 5

Opublikowano

Uncharted Zaginione Dziewictwo to praktycznie nowa część, 10 godzin z największymi poziomami w historii serii. A Wipeout to kolekcja, jak tak Ci wadzi, to możesz ją usunąć z listy. Puenty mojego posta to nie zmieni, a brzmi ona - Xbox w kalesonach.

Opublikowano

zakładasz się o konto czy nie? 

Edytowane przez asax

Opublikowano

Wygląda na to, że cudowna passa PS4 nie zostanie zakończona na Personie 5. W zbliżające wakacje zagramy w takie sztosy jak Crash Bandicoot, Uncharted 5, Wipeout, Yakuza Kiwami i Nex Machina.

A na Xboxie do końca lata ostatnią produkcją dalej będzie Halo Wars 2. Przetrawcie tę informację :yao:

Szybko sony doszło do 5tej części, zaczęli generację później niż Halo, a są na tej samej części xDDDDDDDDDD ponoć MS żyje jedną serią :reggie:

Opublikowano

jedynka wygląda jakby była wypuszczona w połowie developingu

Na konsolach owszem.

Opublikowano

W sumie Lost Legacy można zaklasyfikować jako szóstą odsłonę, bo przecież było jeszcze Golden Abyss które ma wszystkie komponenty właściwe dla serii Uncharted 

Opublikowano

W sumie Lost Legacy można zaklasyfikować jako szóstą odsłonę, bo przecież było jeszcze Golden Abyss które ma wszystkie komponenty właściwe dla serii Uncharted 

Dodajmy Halo ODST, Halo Wars i Halo Wars 2.... Wychodzi nam że mamy osiem części o krasnalkach. Obrzydliwe.

Opublikowano

Asax a chcesz sie zalozyc o to ze xbox jest zyebany?

Opublikowano

rts (TY WIDZEWIE) kolejną częścią...fps'a

odważnie, odważnie

Opublikowano

rts (TY WIDZEWIE) kolejną częścią...fps'a

odważnie, odważnie

tu i tu robisz pif paf do kosmitów, a czy kliknięciem, czy spustem to bez znaczenia

Opublikowano

Dodajmy Halo ODST, Halo Wars i Halo Wars 2.... Wychodzi nam że mamy osiem części o krasnalkach. Obrzydliwe.

a co łączy Halo Wars i dowolną część głównej sagi? Przecież to zupełnie odmienne gry, rozgrywające się w tym samym uniwersum, reprezentujące inny gatunek, posiadające odrębnych bohaterów, mechanike i gameplay. Nie ma nic złego w tym, iż Xbox posiada tak olbrzymią markę z tak rozbudowanym uniwersum którą można rozwijać na wiele sposobów. Próżno szukać takiej serii na innych konsolach deal with it.

A mojego porównania trylogii Uncharted do Złotej Otchłani widze nie zrozumiałeś, pewnie nawet nie grałeś w te gry ale whatever chociaż spróbuje.

A więc przyjrzyjmy się temu bliżej,

Czy w obu przypadkach głównym protagonistą jest Nathan Drake? Tak

Czy w obu przypadkach mamy do czynienia z głupią pretensjonalną fabułą będącą nieudolną zrzynką z Indiany Jonesa? Tak

Czy gameplay w obu przypadkach gra to nudny corridor shooter przerywany skakaniem po półkach? Tak

Czy sterowanie w obu przypadkach jest identyczne? Tak

Asax a chcesz sie zalozyc o to ze xbox jest zyebany? 

a co ty możesz o tym wiedzieć? xD 

Edytowane przez asax

Opublikowano

no i zaraz on Ci napisze, że robi się pif paf..

na chvj tu się silić

edit:
a, no doyebał wyczerpującą odpowiedź xD
+1

Edytowane przez II Noxx II

Opublikowano

Gt4 prosze szanowac, ostatnia prawilna czesc serii

Jeszcze gt5prologue dawalo nadzieje ze full zarzadzi ale ostatecznie dostalismy w pelniaku dziwolaga

Opublikowano

Szanuję jak poje,bany, moja pierwsza gra na konsole ever i pierwsza gierka na PS2. Gały mi wychodziły na wierzch jak wtedy w to grałem.

Opublikowano

No dobra, tak naprawdę miałem za gówn,iarza jakiegoś Pegasusa co miał 9999 gier w sobie, ale no. Mówię o świadomym zakupie.

Opublikowano

Też się dostałem do bety GT7 chłopaki, jaranko :obama:

bfc7acbe314171a537a4c4275adccb74.jpg

czemu twoja dłoń wygląda jakby była napuchnięta? mam nadzieję, że to tylko takie ujęcie kolego :/

no i taki kolekcjoner i wydanie platynowe? halo policja 

Opublikowano

Też się dostałem do bety GT7 chłopaki, jaranko :obama:

bfc7acbe314171a537a4c4275adccb74.jpg

1d9f11b6a7ed0df4med.jpg

ja też! jarango <3 #irc #lenovo #kianostick

Opublikowano

"W GT 5 będzie z 1000aut, 200nowych, 200 bez wnętrza bo to z GT4, kilka z wnętrzem ale takim SD..... no i kilka z GT4- ale z wnętrzem HD. I nie dziwcie się, robimy grę już 5lat więc będzie płatne demo"
:kaz: 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.