Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

WC 10: półtora generacji->maximum penetracji

Featured Replies

Opublikowano

Krol i tak bedzie tylko jeden - PC 2.

szrot z kickstartera xdddd

• Odpowiedzi 31,2 tys.
  • Wyświetleń 764,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Serdecznie zapraszam

• W sumie idealnie wpasowują się w markę xbox i posiadaczy tej konsoli. xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD   PS. Nie żebym coś sugerował, ale twarz Rayosa czy Mazze na tych screenach, to byłoby coś.

• https://www.youtube.com/watch?v=gaxgjT-D8G8   XD

Opublikowano

i 10 razy trudniejszy i lepszy niz te wszystkie pseudo symulatory jak Forza czy GT.

Opublikowano

Fm7 was zayebie  :lapka:  pozdrawiam 

Opublikowano

Bluber wypowiadajacy sie o sim racerach gdy jego jedyny kontakt z autem jest wtedy jak chlapie go przejezdzajacy samochod gdy jedzie swoim damskim rowerem

Opublikowano

teleportujacymi sie autami na torze online

Edytowane przez easye

Opublikowano

Bluber wypowiadajacy sie o sim racerach gdy jego jedyny kontakt z autem jest wtedy jak chlapie go przejezdzajacy samochod gdy jedzie swoim damskim rowerem

Kto w ogóle dał ci prawo się wypowiadać w temacie Horizon w takim razie? Ile robodinozaurów zaje,bałeś dzidą w swoim życiu?

A Zelda? Słucham ile bokoblinów w życiu spotkałeś.

Opublikowano

teleportujacymi sie autami na torze online

Ale za to z grafiką jak życie :banderas:

Opublikowano

a ty masz samochód? xD

Opublikowano

Oczywiscie ze mam

Raven glupszego porownania nie mogles dac, sim racing to model jazdy, skas ktos kto sekundy autem nigdy nie jechal moze o tym dyskutowac

Opublikowano

xDDDDDDDD

No a Zelda to model spuszczania wpier,dolu Bokoblinom, biłeś kiedyś jakiegoś? Nie? No właśnie.

Wniosek z twoich postów jest bardzo prosty: nie miałeś do czynienia z przedmiotem gry to zamknij mordę i beka z ciebie. Więc o ile nie pokażesz mi uśmiechniętej fotki przy truchle robodinozarła to nie masz moralnego prawa wypowiadać się o przygodach Aloy, pozdrawiam serdecznie.

Masz samochód? Ferrari Enzo? Bugatti Veyron? Chociaż Nissana 350Z? Wozi się k,urwa jakimś Golfem II czy co tam masz i wydaje ci się, że masz dużo więcej do powiedzenia niż człowiek na rowerze o sim _RACERACH_

Opublikowano

Bo zelda czy horizon , zmyslone gry o zmyslonych swiatach w zmyslonych zalozeniach gameplayu to symulatory xd

Chyba stary slaby przelew dal na wielkanoc ze taki bol duupy

Opublikowano

raven, gościu, który trzepał do Horizon przed premierą i kłaniał się przed Gorylami, teraz ma czelność co post szkalować grę choć jej dalej nie dotknął i jeszcze wytyka Ficusiowi to samo

XDDDD

Edytowane przez Figaro

Opublikowano

Nawet majac fiata 126p ma duzo wiecej do powiedzenia o modelu jazdy i realnosci sim racera niz ktos kto sekundy autem nie jezdzil bo w sim racerze chodzi o mozliwie jak najwierniejsze symulowanie jazdy realnej

Do tego sim racing to oczywiscie tez kierownica, tez taka posiadalem uprzedzajac pytania

Opublikowano

Oczywiscie ze mam

Dawaj fotke z kartką z napisem 'rozi ty ku,rwo' to uwierze

Opublikowano

raven, gościu, który trzepał do Horizon przed premierą i kłaniał się przed Gorylami, teraz ma czelność co post szkalować grę choć jej dalej nie dotknął i jeszcze wytyka Ficusiowi to samo

XDDDD

ale proszę nie projektować swoich problemów na innych, dobrze? O czym Ty chłopcze w ogóle mówisz?

Nawet majac fiata 126p ma duzo wiecej do powiedzenia o modelu jazdy i realnosci sim racera niz ktos kto sekundy autem nie jezdzil bo w sim racerze chodzi o mozliwie jak najwierniejsze symulowanie jazdy realnej

Do tego sim racing to oczywiscie tez kierownica, tez taka posiadalem uprzedzajac pytania

mając cokolwiek co jest w twoim zasięgu finansowym (i nie mówię tego kąśliwie, po prostu ludzie nie jeżdżą takimi samochodami jakie ścigają się na torach) masz niewiele większe pojęcie o samochodach z gier jak Project Cars czy Gran Turismo niż bluber na rowerze

Edytowane przez raven_raven

Opublikowano

aha to teraz trzeba coś przeżyć żeby sie wypowiadać o gierkach xD ehhh to będzie cięzko generalnie

Opublikowano

Chyba stary slaby przelew dal na wielkanoc ze taki bol duupy

oj szybciutko się argumenty w tej niezwykle pasjonującej dyskusji skończyły, że mi musisz ad personam wyjeżdżać od razu

no ale zaczęło się od tego, że bluber musi być kierowcą wyścigowym by się o gran turismo wypowiadać, więc nie wiem czego się spodziewać

Opublikowano
  • Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem.

ostatnio po grzybach skakalem po lesie w przebraniu kota szukajac monet z 2wś i musze powiedziec ze ten mario na 3dsie bardzo dobrze to oddaje

Opublikowano

auta jakie sa w gran turismo 1-5 czy w wielu innych racerach to przeciez kupisz za 10-15tys czasem wiec argument ze trzeba miec ferrari i byc profesjonalnym kierowcom wyscigowym sa z pupy

raven ty masz samochod? oczywiscie ze w jakims stopniu grajac w sim racera na kierownicy przechodza pewne zachowania z realnego swiata i mozna sie doszukac wielu analogii, a nie ze model jazdy wlacza sie dopiero przy predkosci 200-300km/h

raven nie musze dawac argumentow bo sam sie samozaorales wchodzeniem w dyskusje ze mna w tak oczywistej sprawie podparta idiotycznymi przykladami zeldy czy horizon

bluber niech sie wypowiada o czym chce, co zreszta czyni caly czas bo on ma zawsze najwiecej do powiedzenia i shejtowania w kazdym temacie

Opublikowano

bo sam sie samozaorales wchodzeniem w dyskusje ze mna

przyznaję 100% racji, straciłem właśnie bezpowrotnie parę minut swojego jedynego życia na odpisywanie na Twoje absurdy

Opublikowano

Wszyscy beke tocza a Ficus dalej na powaznie z argumentami XD

Zaraz mi napisze ze tez mam bol doopy XD

Opublikowano

Fast&Ficuś 8

Opublikowano

Oczywiscie ze mam

Dawaj fotke z kartką z napisem 'rozi ty ku,rwo' to uwierze

Ficuś czekam

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.