Skocz do zawartości

WC 10: półtora generacji->maximum penetracji

Featured Replies

Opublikowano

Halo policja robodinozarły się nie podobajo, pewnie słowackiego też nie szanujo. Nic nie zrobisz raven, klapy to największe konsolowe betony bez szans na przetłumaczenie im czegokolwiek. To jest właśnie ta magia plejstejszyn.

• Odpowiedzi 31,2 tys.
  • Wyświetleń 643,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Serdecznie zapraszam

• W sumie idealnie wpasowują się w markę xbox i posiadaczy tej konsoli. xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD   PS. Nie żebym coś sugerował, ale twarz Rayosa czy Mazze na tych screenach, to byłoby coś.

• https://www.youtube.com/watch?v=gaxgjT-D8G8   XD

Opublikowano

Wejdz do ktoregokolwiek tematu po premierze jakiejs wielkiej gry , mersi napisal o innowacyjnosci zeldy to juz sie zlecialo stado bulduperow i zaminusowalo typa. No niestety tak to wyglada. Czy horizon czy zelda czy wyjdzie nowe halo.

Przysięgam, że w wieściach gminnych mniej pada "a za PO" niż w tym temacie "a w wątku o Zeldzie". Fantastyczny argument, doprawdy. Zdecydowanie daje prawo do robienia dokładnie tego samego (rzucanie się na każdego kto ma odmienną opinię) przez w/w Yakubu i Ciebie w tym temacie.

To jest takie trudne odpowiadać po prostu na argumenty i trzymać się dyskusji, że za każdym jednym razem wytłumaczeniem jest stare, dobre "a u was murzynów biją"?

Chociażby i tutaj, dalej chciałeś ciągnąć na siłę, ale Kabi już utemperował, bo wiadomo, że to już nie miało sensu ciągnąć dalej tematu. I to nie jest syf, bałagan wg Ciebie? 

Edytowane przez Faka

Opublikowano

To jest syf wg. Ciebie? Gdzie się pytam po ch,uj się wprowadza temat Zeldy do tematu o Horizon w odpowiedzi na opinie o grze?

No próbuj dalej.

Opublikowano

Syf robiły osoby, które nie mogły znieść, że ktoś krytykuje Horizon. Tyle. 

Opublikowano

Ty ale szeryf jest tylko jeden :shotgun: nie bądz jak on faka bo mu do pięt nie dorastasz 

Opublikowano

do poziomu grzecznie to ci moge na(pipi) do ryja to jeszcze tematowi horizon brakuje xD

Opublikowano

do poziomu grzecznie to ci moge na(pipi) do ryja to jeszcze tematowi horizon brakuje xD

kto użył takich słów rajos?

Opublikowano

majkelis xD

Opublikowano

Hipokryci, Horizon bronić nie można, DC bronić nie można, ale jak ktoś napisze ze Halo ssie, pudziany są dla gimbow a przy Forzie można usnąć to mało skrętu dupy nie dostaną xD

Opublikowano

Bronić DC xD przecież tam nie ma co bronić, Expert.

Jest jedna zasadnicza różnica, boty przynajmniej przetestowali na własnej skórze te hiciory z PS4, a klapy od bidy sprawdziły na YT jak gra się prezentuje.

Edytowane przez Soul

Opublikowano

Ja (pipi)e - a ten znowu o tym DC? :dynia:

Opublikowano

po jubileuszowych patchach 9+/10

Opublikowano

no jak nic innego nie ma to o czym ma gadać? xd

Opublikowano

Wychwalać horizon a nie zagrać w niera, nioha czy persone 5. O takie klapy nic nie robiłem :D

Opublikowano

no jak nic innego nie ma to o czym ma gadać? xd

Nie ma nic bardziej emocjonującego jaki jakaś (pipi)owa gierka sprzed kilku lat która ładnie wygląda bo deszcz w niej pada.
Opublikowano

Najśmieszniejsze że fabułe Horizona krytykują te same boty dla których Gearsy i Halo to wiekopomne dzieła xD

maxresdefault.jpg

Opublikowano

persona jest dla stulejarzy co wbijają 95h w 11 dni blanti 

Opublikowano

Przynajmniej gry na PS4 wzbudzają jakiekolwiek emocje. W dziale Xboxa nawet temat o nowej konsoli jakoś nie nakręca żadnego eksajtu i wrażeń.

Opublikowano

Słaby bait observer. Postaraj się następnym razem bardziej. 

Opublikowano

Gra scorpion wzbudza emocje

Opublikowano

Gra scorpion wzbudza emocje

konsola z duszą

Opublikowano

są tacy co w horizon 100 h w mniej dni zrobili :D

Opublikowano

serio? kto taki? xD

w ogóle co można robić w tej grze 100h? ja ją zrobiłem na 100% w niecałe 40, a jeszcze sobie kilka godzin biegałem bez celu 

Opublikowano

40h? ja dałem radę dwie xD

Edytowane przez Soul

Opublikowano

dobre czasy

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.