Skocz do zawartości

WC 10: półtora generacji->maximum penetracji

Featured Replies

• Odpowiedzi 31,2 tys.
  • Wyświetleń 642,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Serdecznie zapraszam

• W sumie idealnie wpasowują się w markę xbox i posiadaczy tej konsoli. xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD   PS. Nie żebym coś sugerował, ale twarz Rayosa czy Mazze na tych screenach, to byłoby coś.

• https://www.youtube.com/watch?v=gaxgjT-D8G8   XD

Opublikowano

Wyświetla się lista patch'y do DC:

eXpert: Synu! Kiedyś TO wszystko będzie twoje!

Opublikowano

> kup najlepszą konsolę na rynku

> miej w zasięgu ręki największe eXXy generacji

> calakuj drajwsraka

OK.

Opublikowano

ponoć w dziale x one dają zdjęcia gołych bab

Opublikowano

Czyżby znowu wybiło zielone szambo? 

h7045_hot_wheels_20_car_gift_pack_-_styl

Bawiłem się tymi resorakami w wieku 6-ciu lat a teraz pelikany od spencera wpadły na genialny pomysł by zrobić DLC do SZROTRIZONA i jeździć nimi po serpentynach w powietrzu. 

Widać jakie community mają Xklacze. 

Sony z pełnymi kolanami? Mogło by być gdyby PGR jeszcze istniał.

Dajcie już tego Scorpio, bo widzę, że karuzela śmiechu szybko się nie zakończy w tym roku u zielonych :kaz:

Edytowane przez oFi

Opublikowano

Daj im się nacieszyć, przecież to prawie Trackamnia, prawie symulator, prawie fajna gra, z prawie kompletnie zerżniętym pomysłem z innej gry.

Opublikowano

Matko boska, a ci nadal ból o drajwsrake xD Fajnie, że jaracie się szrotem, ale nie wciągajcie innych w to bagno.

Edytowane przez Ins

Opublikowano

Jeśli resoraki to tylko w yakuzie

Opublikowano

Matko boska, a ci nadal ból o drajwsrake xD Fajnie, że jaracie się szrotem, ale nie wciągajcie innych w to bagno.

O czym mamy pisać?

O Halo w które gra tylko MaZZeo

O Gyrosach których już nikt nie pamięta?

O Sunsecie - który jest tak dobry jak infamous?

O QB o którym już nikt nie pamięta bo wyszedł od ludzi którzy zrobili wcześniejsza grę tylko do połowy dobrze?

O Forzie 6 która nie ma startu do PCars?

Nic nie poradze ze więcej gier na ta konsole nie wyszło.

Opublikowano

piekny bol d.upy klapow o nowe dlc dla najlepszego racera tej generacji,  gdy tymczasem nieudancznicy z Evolution zostali wyrzuceni  na bruk za wydanie tego crapa, co najlepiej swiadczy o poziomie tego "dziela".

jak to mozliwe ze gra, ktora zostala uznana za kompletna klape i ktora samo Sony pragnie zapomniec zyskala tyle wyznawcow? To chyba jakas choroba psychiczna 

no ale juz niedlugo premiera GT:Sport ktore moze zatrze zle wrazenie po DC i plejstejszyn dostanie w koncu przyzwoitego racera xD

Opublikowano

Daj im się nacieszyć, przecież to prawie Trackamnia, prawie symulator, prawie fajna gra, z prawie kompletnie zerżniętym pomysłem z innej gry.

to jak expert prawie ma mózg i prawie zna się na dobrych grach   ;)

Opublikowano

Dobra gra sama się broni. DriveKlap ma natomiast obrońcę z urzędu i to kiepskiego.

Opublikowano

Driveclub zjada forze, pod względem wizualnym oraz technicznym. Czuć tą prędkość, śnieg praktycznie wylewa nam się na głowę, a jak pada to trzeba z parasolką grać.

Opublikowano

Umówmy się od dzisiaj: wspomnienie w CW o Drajw(pipi)e - permanentny ban...

Opublikowano

Czeski, dasz radę wejść teraz na moj profil ? Jescze dziś Cię tam nie było :/

Edit:

Dobra, pisałem w ciemno

był o 6 rano

-pieknie pęknięta dupa xd

Edytowane przez II Noxx II

Opublikowano

Nie dam rady dziś, może jutro. Kiedyś o tym pisałem, forum, w zależności od danej sytuacji, przeglądam jedną ręką, więc zdarzy się że wejdę przez przypadek w profil na Tapatalku.

Opublikowano

przypadki chodzą po ludziach, jak to się mówi 

Opublikowano

Ktora konsola currentgen miala najlepsze pierwsze dwa miesiace zycia? I dlaczego jest to switch, dyskutujmy

Opublikowano

Przecież switch nie ma gier poza portami z 1984 roku

Opublikowano

Switch będzie fajną konsolą... kiedy w końcu wyjdą na niego gry których już nie mam ;)

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.