Skocz do zawartości

WC 10: półtora generacji->maximum penetracji

Featured Replies

Opublikowano

Coś o metodach kopiuj-wklej. 

Tworzenie list z profesorem YETI

to już nie jest refundowane

• Odpowiedzi 31,2 tys.
  • Wyświetleń 642,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Serdecznie zapraszam

• W sumie idealnie wpasowują się w markę xbox i posiadaczy tej konsoli. xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD   PS. Nie żebym coś sugerował, ale twarz Rayosa czy Mazze na tych screenach, to byłoby coś.

• https://www.youtube.com/watch?v=gaxgjT-D8G8   XD

Opublikowano

Lista gier na PS4 wg prof. Yeti, a zjawisko rozprzestrzeniania się zespołu Aspergera wśród użytkowników konsol Sony.

Ewentualnie:

Budowa domu sposobem kuracji autyzmu.

Edytowane przez Hum

Opublikowano

Prawda jest bolesna

Opublikowano

hum miales rukac a nie siedziec na forum

Opublikowano

Nie nie mi jak mam żyć spyerdolix

Opublikowano

Yeti jako przykład bogatego zasóbu słów typowego klapa. Ofi wiedzę na korki do niego chodzi. Jest potencjał na przyszłość.

Opublikowano

Ano, chłopak sie rozwija. Może w końcu zacznie pisać jakieś sensowne posty i własne opinie o grze a nie tylko wklei recenzje i sobie pójdzie.

Opublikowano

brawo, plus od jakiegos randoma z cw, rzeczywiscie zaszczyt

Jaki zazdrosny, że Hum uzyskał 40plusów.

A ty kim jesteś? S? S jak spyerdolix

ale czemu mnie obrażasz? ja cie nie obraziłem

Mikołaj ma daleko posunięte stadium autyzmi, dlatego obraża wszystkich dookoła. Ale to nieważne, ważne że  w jego świecie  właśnie zdeklasował Cię swoim intelektem

Edytowane przez asax

Opublikowano

proszę zminusuj jeszcze kilka postów, aby udowodnić nam jak bardzo zdystansowanym użytkownikiem jesteś Mikołaju :) 

Opublikowano

Dodaj jeszcze jeden uśmiech aby podkreślić swoje opanowanie i lekceważenie tutejszych postów XD

Jeszcze będzie płakał bo mu minusa dałem, mówisz masz i weź sie w garść nieważny nieznajomy ze strony internetowej xddd

Opublikowano

Expert staraj się, bo konkurencja do prestiżowego tytuły w tym roku jest mocna. :obama:

Opublikowano

Dodaj jeszcze jeden uśmiech aby podkreślić swoje opanowanie i lekceważenie tutejszych postów XD

Jeszcze będzie płakał bo mu minusa dałem, mówisz masz i weź sie w garść nieważny nieznajomy ze strony internetowej xddd

odpisz jeszcze na ten post :) 

Opublikowano

Scorpio nie ujrzał jeszcze światła dziennego a klap już po kątach porozstawiani  :frog:

Anihilacja nadeszła niespodziewanie...

Opublikowano

A podobno to klapy żyją w alternatywnym świecie :dynia:

Ostatnie dni w CW były magiczne, dwóch botów wytarło sobie Tobą buty, a Ty dalej swoje...  :pawel:

Expert Ty do końca roku z tego kąta nie wyjdziesz  :pawel:

Opublikowano

Dwoch botow wytarlo sobie buty Exactem, z Playstation jeszcze nigdy nie bylo tak zle. :/

Opublikowano

Bansai - może jeszcze powiedz, że da się czytać po raz enty "kocham drajwsrake"

Opublikowano

Plakat Hum'a pominą tylko Yetiego...on i tak się nie liczy, bo od roku pisze cały czas to samo. 

Edytowane przez Soul

Opublikowano

Na tym polega magia tego szlachetnego tematu, tu każdy myśli ze jego racja jest najracjejsza, mogę ja i ktos inny napisać ze jesteś idiota, a za dwa dni ze dwa klapy wytarły sobie Tobą buty i koło się zamyka.

Prawda jest jednak taka ze autyzm to ma ten kto bierze ten temat na poważnie i na jego podstawie ocenia ludzi czy nawet cała społeczność, ale z drugiej strony przecież o to chodzi w tym temacie i znów koło się zamyka.

Edytowane przez eX4cT_PL

Opublikowano

jego racja jest najracjejsza

co kur.wa

edit: a dobra, wygooglowałem i używa się czegoś takiego, już myślałem że znowu nowe słówko expert wymyśliłeś

Opublikowano

Ty się lepiej eXpert tym swoim dzieciakiem zajmij żeby jedynym wzorcem po tatusiu nie było nawalanie pierdyliarda postów w tematach na forum bo komuś się jakaś gierka nie podobała. Później będziesz małego łomem odrywał od ekranu.

Opublikowano

Myślisz ze marnuje swój prywatny czas na klepanie postów w tym temacie bedac w domu?

Człowieku, to moja rozrywka w pracy.

Klepie milion postów bo komuś się gierka nie podobała? Ty chyba tematu Horizona nie widziałeś jaki ból dupy maja osoby xD

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.