Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

WC 10: półtora generacji->maximum penetracji

Featured Replies

Opublikowano

albo typ na ppe napisał caly artykuł, że scigałki są słabe na tej generacji, oczywiscie xboxa nie ma :yao:

To chyba ficek pisał, niby wielki fan arcade racerów a dwie ostatnie generacje spędził tylko z $ony xD

• Odpowiedzi 31,2 tys.
  • Wyświetleń 703,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Serdecznie zapraszam

• W sumie idealnie wpasowują się w markę xbox i posiadaczy tej konsoli. xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD   PS. Nie żebym coś sugerował, ale twarz Rayosa czy Mazze na tych screenach, to byłoby coś.

• https://www.youtube.com/watch?v=gaxgjT-D8G8   XD

Opublikowano

Nigdy nie ograł PGR czy forzy horizon , nic tylko współczuć a nie śmiać się. 

Edycja : Znalazłem coś Sony co działa dzisiaj w pracy . 20 lat i nadal dane dało sie odczytać

14102483_1259454384094433_89240674352425

Edytowane przez blantman

Opublikowano

cos mendrek sie zaszyl...po zakupie ps4 liczylem na dzienne piesni pochwalne jak to slabe rozpikselowane indory z plusa sa goty i sprawiaja ze ps4 to najlepsze miejsce dla gracza na swiecie a tu echo

Opublikowano

no jak 3 lata zbierał na ps4 i w pierwszej kolejności ogrywa gry z plusa to według mnie mógł dostać załamania nerwowego. Mendrek [']

Opublikowano

cos mendrek sie zaszyl...po zakupie ps4 liczylem na dzienne piesni pochwalne jak to slabe rozpikselowane indory z plusa sa goty i sprawiaja ze ps4 to najlepsze miejsce dla gracza na swiecie a tu echo

po prostu chlopak tak dobrze sie bawi ze nie ma czasu nawet swoich dyrdymalow pisac :sir:

Opublikowano

alez to jest oczywista oczywistosc ze tak napisze wszak ps4 kupil dla gierek z plusa i shadow of the mordor

Opublikowano

czyli wyzej niz wszystkie exy na loniaka

Opublikowano

widziałem go wczoraj jak wszedłem sciągnąc jedną gierke od sony, grał w Shadow of Mordor a ja musiałem się meczyć z ino resetowaniem hasła bo sony sobie tak wymyśliło a potem z wentylatorem podczas siedzenia w barze w Rebel Galaxy xD wróciłem jednak na ŁONO grać w cudownego Godrizona 2 :fsg: w ciszy.

Opublikowano

GTA V NA KONSOLACH 

pilch2-730x370.jpg

PC 4K

GTA-V-1.jpg

Opublikowano

Kurcze, nie sadzilem ze az tak spieprzyli port na Xbona.

Opublikowano

Nie no panowie Zaorane  teraz każdy Stefan na kompie z biedry odpali GTA V w 4K. Game Over Koniec konsolowego grania

Edytowane przez Heviro (Fanboy BDG)

Opublikowano

Mendrek wciąż nie może uwierzyć, że "nadkonsola" to plastikowe warczące gunwo z laptopowym GPU które nie ogarnia nawet launch titles w 1080p/60fps. Też bym siedział cicho w kącie.

Opublikowano

bluber jak prowokuje chociaż dobrze wie że 1 screen jest z pc xD

Opublikowano

widziałem go wczoraj jak wszedłem sciągnąc jedną gierke od sony, grał w Shadow of Mordor a ja musiałem się meczyć z ino resetowaniem hasła bo sony sobie tak wymyśliło a potem z wentylatorem podczas siedzenia w barze w Rebel Galaxy xD wróciłem jednak na ŁONO grać w cudownego Godrizona 2 :fsg: w ciszy.

Mi jakiś tydzień temu Sony wysłało 2 emaile o zmianę hasła. Czy to oznacza, że shakowali super serwery sony? 

Opublikowano

bluber jak prowokuje chociaż dobrze wie że 1 screen jest z pc xD

Ja? Nigdy nie prowokuje.

Opublikowano

Mendrek wciąż nie może uwierzyć, że "nadkonsola" to plastikowe warczące gunwo z laptopowym GPU które nie ogarnia nawet launch titles w 1080p/60fps. Też bym siedział cicho w kącie.

nie no mysle ze po prostu duzo gier z plusa do nadrobienia :kaz:

Opublikowano

jedyna konsole jaka warto kupic do gierek z plusa jest vita

Opublikowano

najlepsza konsola ever <3

jak najwybitniejsi w dziejach swiata zostanie doceniona dopiero po smierci

Opublikowano

Może Mendrek wkrótce zostanie redaktorem w PSX Extreme lub na PPE. Stąd ta cisza na forumku.

Opublikowano

najlepsza konsola ever <3

jak najwybitniejsi w dziejach swiata zostanie doceniona dopiero po smierci

W przypadku vity nawet i to nie. :kaz: 

Opublikowano

GTA V NA KONSOLACH 

pilch2-730x370.jpg

PC 4K

GTA-V-1.jpg

Grałęm na PS4, gram teraz na PC, Wszystko na MAX, niestety w FHD, ale gra naprawdę lepiej wygląda, i >50FPS robi swoje ;). W 4K spradzałem i powiem że jakiegoś szału nie ma ;). Wolę FHD i 60 klatek czy ileś tam. Nie patrze ile mam w sumie klatek ale jest płynnie więc około 50-60 jest na pewno ;).

Jeśli ktoś nie ma PC aby grę uciągnąć, oczywiście wersja na konsolach też jest OK, ale nie daje tyle możliwości ;)

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.