Skocz do zawartości

WC 10: półtora generacji->maximum penetracji

Featured Replies

Opublikowano

:lapka:

tylko szrota musze sprzedac najpierw

• Odpowiedzi 31,2 tys.
  • Wyświetleń 645,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Serdecznie zapraszam

• W sumie idealnie wpasowują się w markę xbox i posiadaczy tej konsoli. xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD   PS. Nie żebym coś sugerował, ale twarz Rayosa czy Mazze na tych screenach, to byłoby coś.

• https://www.youtube.com/watch?v=gaxgjT-D8G8   XD

Opublikowano

jak bedzie tylko wiecej fps i p to nieobchodzimnieto

ale jak wincyj trawy w rdr remaster to sie potykam o palety

Opublikowano

no ja na tym obesrancu też nie mam zamiaru siedziec i kupuje neo

Opublikowano

ja zostawiam ps4 po (pipi) mam ponownie dawać sony zarobić. Kupie neo tylko jak mój szrot się spali. W dodatku na razie dla siebie widzę tylko 4 gry na ps4 to dla 4 nie będę nowej ps4 kupować. Stara pociągnie . Gry to Yakuza, nioh, Nier i persona 5. 

a i jeszcze zaraz w star ocean będę grał xD

Edytowane przez blantman

Opublikowano

nioh w 4k i 120fps a czezare dalej bedzie ruchac kolege by pograc 15 minut xddd

Opublikowano

wstępnie nie jestem zainteresowany. chyba, że będą jakieś gry co mnie zainteresują. Wali mnie to co gry lata w hd ready czy full hd czy 4k (napewno zobaczymy gry w 4k w konsoli za 2000zł xddddddd) gra ma działać day one bez cyrków. 

Opublikowano

jak rozwali mi sie moja ps4 to wtedy na pewno zakup neo zamiast slimki, ale wymiana dobrowolna na razie nie, zbyt malo gier i w zbyt odleglych terminach wydania by rzucac sie na neo tu i teraz

Opublikowano

Trzeba spisywac te twarde postanowienia i potem rzucac nimi w klapow co pobiegna po neo na premiere

Opublikowano

Przecież na Neo będą te same gry co na PS4, więc o jakich wy grach na Neo mówicie :P

Opublikowano

Oczywiście że nie kupie, mam jeszcze resztki godności.

Opublikowano

Zalezy od roznicy w grach

Opublikowano

przeciez raczej pewnym jest, ze za rok o tej porze ta sama gra w wersji na gole ps4 bedzie chrupala co chwile i wygladala jak s(pipi)ina, a na neo bedzie hulac jak milo - nie wierze, ze devom bedzie chcialo sie optymalizowac pod podstawowe ps4

wszystkie firmy tak robia z wersjami cross-genowymi obecnie, activision ostatnie cody na past geny to nawet specjalnie ucinal graficznie by byla jeszcze wieksza roznica na korzysc nextgenow

Opublikowano

No w codzie to nawet singla ucieli

Opublikowano

Nie kupię.

Pozdrawiam.

Opublikowano

Oczywiście że nie kupie, mam jeszcze resztki godności.

Z U4 też tak pisałeś, a wyszło jak zwykle. :pawel: 

Opublikowano

Nie kupiłem u4, nie wiem o co Ci chodzi.

Opublikowano

pokaza dzis u4 w wersji neo to znowu sie nawroci

Opublikowano

Suta jak boli ze mu starh nie pożyczył :pawel:

Opublikowano

Przecież ja wiedziałem, że on tego nie zrobi, śmierdziało to na kilometr. Na początku już robił takie wykręty, że to się nadaje do rodzynów. :rotfl: 

No ale wspaniałe sony myśli o mnie wydając neo. :banderas: 

Opublikowano

Kupienie Neo to tak naprawdę wspieranie Microsoftu w niszczeniu branży konsolowej (bo im nie wyszło z konsolą stacjonarną), na korzyść jakiś ch*jowych cyfrowych platform, a który zaczął ten cyrk ze swoim Scorpio, a Sony gupie małpuje na potęgę. Kupicie Neo - za 3 lata dostaniecie Neo 2, a inżynierowie przestaną się starać skoro wystarczy dołożyć ramu i ghz. Nie kupicie Neo, a będzie jedna konsola na generację i starający się inżynierowie by starczyła na jak najdłużej.

Lubię bardzo Sony, ale czasami trzeba im wskazać portfelem kierunek, bo oni się akurat umieją zreflektować i postarać, nie to co MS i "jak nie teraz cię wydymam, to za chwilę"...

Opublikowano

berlinek jak przeuroczy :D oczywiscie winnym tego, ze jest neo microsoft xDDD 

Opublikowano

No w codzie to nawet singla ucieli

I słusznie. CoD i tak multiplayerem stoi :oh_you:

Opublikowano

7 września początkiem nowej jakości gier wideo. pomnicie moje słowa

Nowa jakość niekoniecznie lepsza jakośc :frog: 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.