Skocz do zawartości

WC 10: półtora generacji->maximum penetracji

Featured Replies

Opublikowano

sutek to jeszcze w tabelkę tego gifa wpier,dol

• Odpowiedzi 31,2 tys.
  • Wyświetleń 646 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Serdecznie zapraszam

• W sumie idealnie wpasowują się w markę xbox i posiadaczy tej konsoli. xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD   PS. Nie żebym coś sugerował, ale twarz Rayosa czy Mazze na tych screenach, to byłoby coś.

• https://www.youtube.com/watch?v=gaxgjT-D8G8   XD

Opublikowano

a po kiego chuya, to nie mój gif

ty ch.uju xd

Edytowane przez suteq

Opublikowano

szrot4 i prostak bez gier zaorane   :obama:

Cieszy mnie ten hejt i kręcenie beki nawet na takich sonowskich stronach jak ppe.pl wszyscy leją na prostaka, zaorać to niebieskie rakowe szambo!

Edytowane przez Daddy

Opublikowano

ktory gif?

Ten z yetim.

Opublikowano

Zaorac to cala branze tak niebieska jak zielona. O niebieskich sie jeszcze mowi i narzeka, zieloni to jak przeszlosc.

Opublikowano

szrot4 i prostak bez gier zaorane   :obama:

Cieszy mnie ten hejt i kręcenie beki nawet na takich sonowskich stronach jak ppe.pl wszyscy leją na prostaka, zaorać to niebieskie rakowe szambo!

Nie mogę doczekać się momentu, kiedy Scorpion zarżnie to PROsię :banderas:

Będzie dominacja jak za czasów X360 :fsg:

Opublikowano

na tych nowych wersjach konsol cos czuje znowu najwiecej zyska blacha, oczywiscie dla kumatych, ameby co widac po amazonie bralyby nowe guwna co miesiac

Opublikowano

Prawda jest tak że na zachodzi przy zarobkach w euro czy dolcach kupno nowej wersji konsoli co 2-3 lata to nie problem. Dla większości polaków już tak. Niektórzy na ps4 3 lata zbierają w końcu kupują i wychodzi pro neo coś.  Na którym w dodatku ich ukochana gra shadow of mordor chodzi ładniej.... 

No jak żyć ?! 

Tak serio cw mode off. Ps4 pro to dla mnie taki sam sens zakupowy jak xbox one s . Mimo że mam tv do hdr to wolę poczekać 1-2 lata na naprawdę dobry sprzęt mogący to udźwignąć. Nie stać mnie też na kupno zabawek co roku. Wolę na gry wydać kase. 

Opublikowano

Pro będzie produktem dla osób które nie kupiły jeszcze ps4 lub padł im fat. nie rozumiem tylko pomysłu wydania slimki, posiadacz fata nie przerzuci się na slimke, bo prędzej kupił by Pro, a jako osoba nie posiadająca konsoli ps4 to bym sie zastanawiał nad tańszym fatem a droższym pro. rozumiem ze Slim pozostanie na półkach a powoli fat będzie wycofywany ze sprzedaży, ale 3 rózne modele konsol w tym samym okresie sprzedaży to dla mnie niezrozumienie. no i brak odtwarzacza UHD to dla mnie nieporozumienie, ps3 było najtańszym odtwarzaczem blu ray na rynku przez długi czas i ludzie kupowali ps3 nie dla gierek a jako odtwarzacz filmów, teraz tym kombajnem jest xone s. nie wiem o co chodzi. teraz sony popełnia gafy mickrosoftu, a ms ma szanse sie odbić na sprzedaży konsol.

Edytowane przez Orzeszek

Opublikowano

No gdyby tylko dobrze to zareklamować to ms ladnie moze pocisnac

Opublikowano

no to w takim razie ktora wersje ps4 jest sens kupowac bo wychdoziu na to ze zadnej :kaz: 

Opublikowano

jeśli scorpio rzeczywiście będzie miało takie bebechy jak zapowiadał ms na e3 2016, ta moc będzie miała przełożenie na osiągi w gierkach czyli FHD/60fps i gry 3rd party będą tak śmigać, plus cena +/- 50$/euro wzdlędem ps4 pro to xbox ma szanse zaorać pro, sony przyzwyczaiło do bombardowania w marketingu cyferkami co było skuteczne w sprzedazy ps4, odbiją piłeczkę i zaatakują tabelkami z cyferkami to nie będzie co zbierać. Ludzie kupią tv z 4k przy okazji ps pro, to wejdą gładko w ten segment. Teraz sony ma problem bo do konsoli trzeba bedzie dokupić tv 4k, za ten rok już teoretycznie powinna liczba tv 4k w domach wzrośnie wiec ludzie nie bedą kręcić nosem "na czym ja to odpale"

Edytowane przez Orzeszek

Opublikowano

60fps nigdy nie będzie standardem na konsoli

Opublikowano

60fps nigdy nie będzie standardem na konsoli

Opublikowano

Jeśli Skorpio będzie miało takie bebechy jak zapowiedzieli to obawiam się że nie ma szans na cenę +/- 50 Euro względem Pro.

Opublikowano

ale moze poczekajmy na pierwsze porownania gier, bo na papierze to jednak Pro ma 3 razy większa moc obliczeniowa... Jezeli juz wiemy ze w natywne 4K nie wystarczy, to w cos beda musieli ta moc upchnac. Wystarczy ze zaczna pokazywac gry pokroju BF1, ktory w koncu bedzie plynny, a w 1080p nie bedzie za bardzo odstawal od ustawien wysokich, TR na premiere zrobia w 60 fpsach, a nie plywajacych 45 i duzo osob po ta konsole poleci.

Edytowane przez easye

Opublikowano

no ja sie spodziewałem że pro będzie 450 euro/ 500 euro

Opublikowano

Neo może i by się nadawało do odpalanie gier fullhd w 60fps albo na ultra ale Sony tego tak nie zareklamuja jak od początku tej generacji razem z df nam wciskali że jak jest magiczne 1080p to równa się to graficez najlepsza wersja, Xbox chuy bo (pipi) rozmazane. Sony jakby powiedziało że Lara wygląda najlepiej na ustawieniach 1080p30fps z do(pipi)ana grafa to Janusze by pomyśleli "ale ja już to mam, co za różnica, zostaje przy facie" to Sony musi iść w custom 4k, upscale i HDR XD żeby podświadomości Januszy podpowiedziala im że tam jest lepiej. Przykre to.

Opublikowano

Easye pro ma być w grach upscale do 4k a nie natywne

Opublikowano

Cena jest ustalona na 399 dolarów / 399 Euro. Skorpio za 449 Euro?

Opublikowano

Natywne to będziesz miał elder scrollsach online xs

Cena jest ustalona na 399 dolarów / 399 Euro. Skorpio za 449 Euro?

Daj spokój nie ma szans na taka cene Scorpio zwłaszcza z jakoscia wykonania jak u One. 600 na luzie obstawiam

Opublikowano

No ja wiem że nie ma szans. Odpowiadałem Orzeszkowi.

Opublikowano

Easye pro ma być w grach upscale do 4k a nie natywne

Wiem, tymbardziej ta moc w cos moga upchnac. Sprzet na papierze zdecydowanie wystarczy do plynnych gier w 1080p, maja pole do popisu z tymi 60 klatkami - to, ze TR narazie plywal nie oznacza, ze na premiere beda spadki. 60 fpsow w takiej grze jak Tomb Raider z ustawieniami na High ? BF 1 w koncu plynny z lepsza grafika i juz widze tych malkontentow stojacych w kolejce po nowa konsolke Sony.

Edytowane przez easye

Opublikowano

no liczyłem że za pro policzą sobie minimum 449 dolców. jak by scorpion kosztował teraz 500/600 dolców/euro bez żadnych cudowiaków pokroju kinect 3.0 czy elite pro kontroler tylko same mocne bebechy to why not?

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.