Skocz do zawartości

WC 10: półtora generacji->maximum penetracji

Featured Replies

Opublikowano

Spokojnie. Mendrek na pewno ma logiczne wytłumaczenie tego działania i to tak naprawdę jest dobra decyzja. 

• Odpowiedzi 31,2 tys.
  • Wyświetleń 646,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Serdecznie zapraszam

• W sumie idealnie wpasowują się w markę xbox i posiadaczy tej konsoli. xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD   PS. Nie żebym coś sugerował, ale twarz Rayosa czy Mazze na tych screenach, to byłoby coś.

• https://www.youtube.com/watch?v=gaxgjT-D8G8   XD

Opublikowano

ciekawe jak mendrek to wybroni i przeinaczy ze to wina microsoftu

Opublikowano

czekam aż do tego newsa ustosunkuje się Mendrek, który w pokrętnej logice wytłumaczy że Sony musiało to zrobić bo ma szpiegów w Microsofcie.

Na Yetiego nie licze bo ten uciekł na plaże 

Opublikowano

Ja juz swoje 3 grosze w temacie proboszcza napisalem, ale nie chce mi sie wierzyc ze byliby AZ TAK NIEDO(pipi)ANI UMYSLOWO.

Opublikowano

Pewnie będzie tak, że do starszych tytułów upgrade patchowy będzie dokupienia jako.. DLC czy coś, w nowych raczej juz będzie na płycie z grą. Nowy poziom orania.

Kocham tę branże.

Opublikowano

Upgrade do gier 3rd party będzie pewnie kosztował 10 dolanów, tak jak to było z upgradem do wersji ps4 jak się miało edycję ps3. 

Opublikowano

Spokojnie. Mendrek na pewno ma logiczne wytłumaczenie tego działania i to tak naprawdę jest dobra decyzja.

Na 100% jest to wina Microsoftu xD

Tylko Xbox, Tylko Scorpio

Edytowane przez kubson

Opublikowano

będzie gadka, że konwesja na 4k kosztuje i trzeba komuś zapłącić za prace xd

Opublikowano

Sony rakiem branży. A poważnie przydałby sie tu jakiś kryzys bo co tu sie zaczyna odpyerdalać to nawet ja nie ....

http://kotaku.com/when-asked-if-ps4-pro-patches-would-cost-money-sony-sa-1786426018

Patche na PSPro będą płatne. LOL !! 

To jest zbyt mocneXd Ta generacja jest tak żenująca,że aż szkoda gadać. Choć pewnie niektórym i płatne patche nie będą przeszkadzać,w końcu ich dupska już są tak przeorane przez te 3lata istnienia PS4,że nawet nie poczują,że znów ich ładują w cztery litery.

Jednak muszę przyznać,że M$ dobrze zrobił zaczynając projektować Scorpio. Wypuszczą za te 2lata czy ile tam nową konsolę będącą prawdziwym next-genem z dobrymi bebechami, a do tego czasu jeszcze parę gierek wypuszczą na tego dałna XboxOne by ludzie mieli w co grać do czasu premiery następcy.

Edytowane przez Paliodor

Opublikowano

rachunek musi sie zgadzac - stare gry sa do wyrwania za grosze, mozna kupic uzywke, a firmie musi sie zwrocic, ze na pare dni jakas czesc ekipy wroci do starego kodu juz dawno zakonczonego projektu by go dostosowac pod pro xDDDDDDDDDdd

Edytowane przez Ficuś

Opublikowano

Wydaje mi się że pierwsza firma która policzy sobie za płatny patch do już wydanej gry zostanie zlinczowana w internetach. 

Jeśli nie to (pipi) a nie gracze  :(

Edytowane przez Kyo

Opublikowano

Ja juz swoje 3 grosze w temacie proboszcza napisalem, ale nie chce mi sie wierzyc ze byliby AZ TAK NIEDO(pipi)ANI UMYSLOWO.

A mnie się wydaje, że Sony idzie tu na pewniaka jak z PS3. 

A wiec sony ma swój odpowiednik xboxowej prezentacji z 2013 roku xd

To już chyba 2gą po pamiętnej e3 z 2006.

Opublikowano

omg xDDDDD Czy Sony calkiem o(nene)ialo? 

Opublikowano

ja ide o zaklad, ze wielu by na forumku zaplacilo w podskokach za patch 60fps do bloodborne

Opublikowano

Swoją drogą Mendrek już odłożył te Rolo Kebsy i kupił ps4?

Płatne patche? HAHAHAHAHAHAHAH Sony po(pipi)ało jak w 2006

Opublikowano

giant enemy crab, nieustanny poklad beki od 10 lat  :banderas: 

Opublikowano

Takie dialogi:

-halo? rozmawiam z janem kowalskim?

-a o co chodzi?

-tu sony 5 lat temu pracował pan przy driveclubie, musi pan wydać pacza 4k na playstation pro

-przeciez mnie wy(pipi)aliscie z rok temu

-... obowiązuje nas umowa

-panie ja robie teraz w nieruchomościach

-już jedziemy po pana

Opublikowano

juz widze te rozkminy w dedykowanych tematach gierek na ps4 od listopada:

- ejjj a jak gierka chodzi na zwyklym ps4?

- tee a sa jakies ustawienia pod pro?

- a jak mam tv full hd to jest roznica?

- ile kosztuje patch do pro?

- podoba ci sie gierka, a na jakim ps4 ogrywasz?

Edytowane przez Ficuś

Opublikowano

Jak tam Boty? kupiliście gre na x360 i gracie w nią na bąku bo nie ma gier na xone??? beka z was zyeby.

na ps4 pro kupujecie gre na ps4 i musicie zapłacić za pacza z grafiką, nawet mi was nie żal.

juz widze te rozkminy w dedykowanych tematach gierek na ps4 od listopada:

- ejjj a jak gierka chodzi na zwyklym ps4?

- tee a sa jakies ustawienia pod pro?

- a jak mam tv full hd to jest roznica?

- ile kosztuje patch do pro?

- podoba ci sie gierka, a na jakim ps4 ogrywasz?

raczej, widze wysyp kont na allegro Z PACZAMI Z GRAFIKĄ XD

Witam sprzedam konto z grą wysyłka 24/7 automator sms gra zawiera pacz z grafiką XD

Seba skłądamy się na dwóch na grafike do uncharted XD

Edytowane przez Orzeszek

Opublikowano

To by miało sens. Gry te same, pudelka te same, Pro nie ma napędu UTD więc textur tam nie upchaja więc zostaje paczowanie do trybu neofanek.

Bansai, poprosze gifa.

Opublikowano

Bansai, poprosze gifa.

Ale ten: http://i.imgur.com/nC6V8LB.gif wciaz jest bardzo adekwatny do obecnej sytuacji :dunno:

Co najwyzej jakas rewizja (oczywiscie platna) z mina Kaza na dole strzalki albo cos xD

Jak tego kategorycznie nie zdementuja to juz nie moge sie doczekac tej (pipi)burzy na necie :fsg:

Opublikowano

O tego prosiłem. Dziękuję.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.