Skocz do zawartości

WC 10: półtora generacji->maximum penetracji

Featured Replies

Opublikowano

Prawie jak undead nightmare :pawel:

• Odpowiedzi 31,2 tys.
  • Wyświetleń 646,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Serdecznie zapraszam

• W sumie idealnie wpasowują się w markę xbox i posiadaczy tej konsoli. xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD   PS. Nie żebym coś sugerował, ale twarz Rayosa czy Mazze na tych screenach, to byłoby coś.

• https://www.youtube.com/watch?v=gaxgjT-D8G8   XD

Opublikowano

ja grałem w bodajże year of the snake i kur.wa żałuję, że wydałem na to 1,24 euro, co za crap

Opublikowano

Pawcio no na tym sie wzorowali. Bansai to nie wiem w menu mam tylko te dwa dlc.

Haha klatwa yetiego nadal zywa, the last guardian to bedzie crap na 7 bo yeti hajpje

Opublikowano

Bansai to nie wiem w menu mam tylko te dwa dlc.

Szybko przygooglowalem i:

They will appear as you progress through the main story. Teng will phone you fairly early on in the game about an illegal fight tournament on an island off Hong Kong. The Wheels of Terror DLC is unlocked about halfway through the storyline as is Shaolin Showdown along with Triad Highway. Death by a Thousand Knives unlocks very early on.

Year of the Snake and Nightmare in Northpoint are accessible through the main menu, but you probably know that already.

Trzeba je w grze odblokowac, dobrze wiedziec bo pewnie sam bym sie zdziwil xD

Opublikowano
xDDDD

Wzieli pod uwage aktualizacje softu co 15 minut i bezustanne bledy, gdy na konsoli chcesz zalogowac 2 profil?

I co z tego, że jest grałeś?

Wy się grami na 6 podniecacie (Order 1886) przypominam dla Yetiego to 8/10 xD

Kolejny crap na 7 to SFV którego Yeti cały czas postuje xD

Tylko, że to ty ten tytuł przywołałeś teraz. Nikt nigdzie nie wtrynia nic o '86 czy sfV bo wiadomo, że kupsztale.
Prawilnie przypominam, ze Soulik wystawil ocene 7/10 w CW, czyli prawie jak Quantum Fucking Break xD

Edytowane przez easye

Opublikowano

[Z] ps4 na xbox one - pw

Opublikowano

po konferencji sprzedaż X'ow pójdzie zdecydowanie w gore!

Opublikowano

xDDDD

Wzieli pod uwage aktualizacje softu co 15 minut i bezustanne bledy, gdy na konsoli chcesz zalogowac 2 profil?

Ktoś Ci płaci za pisanie bzdur czy ty tak sam z siebie ? Mógłbyś chociaż napisać, że w pierwszym przypadku chodzi o ludzi, którzy z własnej woli zgłosili się do testowania właśnie takich apdejtów, a w drugim że masz info z prosto z tyłka (często mam dwa profile zalogowane i używane jednocześnie).

Edytowane przez Ins

Opublikowano

Nie kojarzę aby był hejt za zbroję. Raczej bekę z tego większość robiła.

Najpierw byl smiech a teraz, kiedy widac co z tej zbroi ewoluowalo, jest smiech przez lzy.

A patche od poczatku ps3 byly przeciez platne. Dla developerow. Chcieli poprawke do gry rzucic - dawej pienazek zoltemu ludzikowi. Wiec juz od dekady placicie/placimy za pacze bo przeciez te koszta sa gdzies tam w cenie gierki. Teraz pytanie czy to pojdzie level wyzej i w ps store pojawi sie oplata za pacza z czego czesc pojdzie do deva a czesc do $ony.

Opublikowano

No dokladnie od czasow PS3 bajzel sie zaczal i

moja totalna zmiana pogladu co do gamingu konsolowego

b9a7d5621c388dcefec0bfa4bfaa122f.jpg

czyli wracasz na chate (pipi) na sofe naciskasz 1 guzik i grasz.

A teraz po kolejnych dobrych dla konsumenta nowinkach z pro to ja mam takie odczucia.

c6c22dc467cf535c0e37625e03bd6db9.jpg

Korporacje to sie powinno (pipi)ac bo one nie pracuja juz dla konsumenta by sprostac jego oczekiwaniom, tylko konsument dla nich placac to coraz to nowsze bzdury ktore pare lat wczesniej byly nawet nie do przewidzenia dla najbardziej wybujalych fantazyjnie uzytkownikow.

To co sie teraz dzieje to jest jawny gwalt na konsumenta tuszowany praniem mozgu.

Edytowane przez Zetta

Opublikowano

Odeszliśmy od tematu. Ad rem...

1zlpt8w.jpg

Boże, jakie to prawdziwe 

Opublikowano

tak, sony najlepsze, wszystko co robi jest dla graczy ! co za wspaniala firma !

Opublikowano

Gry też crashują. Np. takie No Man's Sky (ONLY ON PLEJSTEJSZON). Ja bym zakazał ich w ogóle, wtedy będziesz miał konsolę wolną od problemów.

Opublikowano

Ktoś Ci płaci za pisanie bzdur czy ty tak sam z siebie ? Mógłbyś chociaż napisać, że w pierwszym przypadku chodzi o ludzi, którzy z własnej woli zgłosili się do testowania właśnie takich apdejtów, a w drugim że masz info z prosto z tyłka (często mam dwa profile zalogowane i używane jednocześnie).

Ocho - napisal gosc ktorem MCC dzialal idealnie, gdy firmy jeszcze pol roku po premierze turnieje odwolywali. xD

Akurat blad logowania do Xbox Live 0x800... jest powszechnie znany, pól biedy jak wpisuje profil kumpla 10 razy by załapało, moj znajomy z wlasnym profil czesto ma problemy - do tego nadal grupy widze dzialaja jak na poczatku, a to kogos wyrzuci, a to kogos rozlaczy i nie slychac co mowi - ta usluga nie rozni sie niczym od PSN - NICZYM! 

I jeszcze ten sklepik - naprawde trzeba Boga w sercu nie miec, by hejtowac sklep Windows 10 uzywajac przy okazji tego co zapodał nam MS na Xbox One...

Edytowane przez easye

Opublikowano

xDDDDDDD

Opublikowano

Zamaist rozowego 3dsa lepiej byscie zrobili zrzutke na psychotropy dla isis.

Opublikowano

No o wilku mowa - w koncu chlop, co mu sklepik Windowsa nigdy nie dziala i jest "z(pipi)any" xDD

Dobrze, ze ten na Onie dziala - czlowiek odpala i ma wrazenie, ze jest tam 5 tytulow na krzyz, konsola podczas przegladania dlawi sie jakby miala za malo ramu by obsluzyc kafelki, jak juz czlowiek uzyje wyszukowania (bo przeciez w tych kafelkach to nic nie idzie znalezc) to lapie freezy (szczegolnie jak zaraz chcemy wyszukac inna fraze) - do tego 0 filtrow, ani po cenie, dacie wydania, aktualnych promocjach - NO NIC!

i Ty na sklep Windowsa 10 narzekasz ?  :blink:

Edytowane przez easye

Opublikowano

MS uczy sie PC na nowo po prostu

Opublikowano

Ja pier.dole easye xd a o problemie wpisywania się do psn nie wspomnisz 0? Jak sony banuje IP i trzeba na głowie stawać żeby to ogarnąć

Opublikowano

a to ja pisalem ze cos chodzi idealnie w porownaniu do innej z(pipi)anej uslugi ?

NIe slyszalem, by Sony banowalo adresy IP bez powodu - wrzuc linka.

Edytowane przez easye

Opublikowano

Dlawi to ci sie chyba mozg od tego co piszesz. Piec gier w sklepie Xboxa, rzeczywiscie slabo to wyglada w porownaniou do tego:

k8BuNIK.jpg

Opublikowano

Przeciez to Ty ciagle pisales - "kto by gral na PC z tym z(pipi)anym sklepikiem"

NIe wiem ile razy juz pytalem, co Ci tam nie dziala, skoro sa 4 gry na krzyz ! - ba mam wszytskie na kompie i sklepiku uzywalem lacznie 2 minuty. No musze przyznac, ze przynajmniej sie NIE ZACINA!

Edytowane przez easye

Opublikowano

Nie wiem jak mozna bronic sklepu ze mi dziala bo uzywalem go 2 min? XDDD

Jak spuscisz sie w gacie po 2 min patrzenia na cycki dziewczyny to tez powiesz ze juz jestes dobry yebaka?

Edytowane przez hav7n

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.