Skocz do zawartości

WC 10: półtora generacji->maximum penetracji

Featured Replies

Opublikowano

Od czasu PS3 i PSP rewi.zje konsol robione przez Sony są słabej bądź tragicznej jakości + cięcie ficzerów i funkcjonalności. Wiadomo, wszystko to #4theplayers ;)

Vita była świetnie wykonana, ten oled i w ogóle, w porównaniu do 3ds z trzeszczącymi zawiasami i zdzierającym się krzyżakiem konsola ekskluzywna

• Odpowiedzi 31,2 tys.
  • Wyświetleń 646,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Serdecznie zapraszam

• W sumie idealnie wpasowują się w markę xbox i posiadaczy tej konsoli. xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD   PS. Nie żebym coś sugerował, ale twarz Rayosa czy Mazze na tych screenach, to byłoby coś.

• https://www.youtube.com/watch?v=gaxgjT-D8G8   XD

Opublikowano

Czy pad z wersji pro ps4 będzie miał lepsze akumulatorki? Bo ten przewód źle wróży. Czy może to jest jakaś jeszcze inna wersja, np. semi-pro?

Opublikowano

Od czasu PS3 i PSP rewi.zje konsol robione przez Sony są słabej bądź tragicznej jakości + cięcie ficzerów i funkcjonalności. Wiadomo, wszystko to #4theplayers ;)

Vita była świetnie wykonana, ten oled i w ogóle, w porównaniu do 3ds z trzeszczącymi zawiasami i zdzierającym się krzyżakiem konsola ekskluzywna

No szkoda ze gier brak

Opublikowano

Czy pad z wersji pro ps4 będzie miał lepsze akumulatorki? Bo ten przewód źle wróży. Czy może to jest jakaś jeszcze inna wersja, np. semi-pro?

Według specyfikacji aku będzie miał dokładnie tyle samo mAh jak w aktualnym Dualu. Jest tylko notatka że specyfikacja może zostać zmieniona bez ostrzeżenia.

Opublikowano

No szkoda ze gier brak

Gry są, a już z pewnością więcej niż na PS4.

Opublikowano

Easye - ale to PC gaming niszczy Gry. Patche Steamy czy wymuszona gonitwa za 4k . Powiedz mi, że to nie jest paranoja. Przez PC gry stały się ułomniejsze , prostsze idiotyczne. Straciły wartość,  są niedokończone i rzadko dopieszczone( no chyba że robią  ją jacyś zapaleńcy albo fani zmodują). Mimo ,że nie ma już używanych gier to ceny PC nie zmalały.

Ach no tak czekaj na wyprzedaż steama czy humbla i  nałykaj się szmelcu którego nie ograsz

Przez Steama fani są bardziej  Master Slave niż konsolowcy sorki , ale PC niszczy nagranie w imie" bo tak wygodniej czy to graczowi czy bardziej Wydawcy/ developerowi"

I Sorki ale granie w 60 w każdym gatunki mnie nie obchodzi. I ogłupianie rozgrywki w imię "bo musi być  ładne"  nie jest dla mnie.

mocne słowa jak na konsolomaniaka

Opublikowano

No szkoda ze gier brak

Gry są, a już z pewnością więcej niż na PS4.

No tak killzone najemnik

Opublikowano

Pier,dolony potrafi w jednym poście postawić kropkę bez spacji, po spacji, przecinek po spacji i bez spacji. Gra z dużej litery, tak samo Wydawcy. I te podwójne spacje co jakiś czas.

Jak ty to (pipi) robisz człowieku... człowieku?

Opublikowano

Easye - ale to PC gaming niszczy Gry. Patche Steamy czy wymuszona gonitwa za 4k . Powiedz mi, że to nie jest paranoja. Przez PC gry stały się ułomniejsze , prostsze idiotyczne. Straciły wartość,  są niedokończone i rzadko dopieszczone( no chyba że robią  ją jacyś zapaleńcy albo fani zmodują). Mimo ,że nie ma już używanych gier to ceny PC nie zmalały.

Ach no tak czekaj na wyprzedaż steama czy humbla i  nałykaj się szmelcu którego nie ograsz

Przez Steama fani są bardziej  Master Slave niż konsolowcy sorki , ale PC niszczy nagranie w imie" bo tak wygodniej czy to graczowi czy bardziej Wydawcy/ developerowi"

I Sorki ale granie w 60 w każdym gatunki mnie nie obchodzi. I ogłupianie rozgrywki w imię "bo musi być  ładne"  nie jest dla mnie.

Gość mocne rzeczy ćpie. Najbardziej to mnie rozbawił ten fragment,że przez pc gierki stały się ułomne,proste i idiotyczne rofl

Opublikowano

Moze on gada do komputera jak Hawking i on lapie mu wszystkie pauzy itp

Opublikowano

To zdjęcie Bansai Proroka co wrzuciłeś to rozumiem, że przed malowaniem? Bo chyba takiego brzydala nie wyciągnie się z pudełka.

Opublikowano

Vita jest rewi.zją jakiej konsoli? ;) Druga wersja oczywiście już bez oled. Pure Sony.

Opublikowano

:

Edytowane przez Wolfie_

Opublikowano

Kpina. Obstawiam średnią na poziomie ordera. 

Opublikowano

Loading po śmierci jest na pewno kluczową składową oceny gry, heh.

Opublikowano

Patrzę na to Pro i coraz bardziej zaczynam doceniać moją matową PS4, która wydaje się genialną w wykonaniu w porównaniu z tym co teraz nam serwuje Sony.

Opublikowano

PS4 Pro wyjęte pewnie niedawno z pudła na pokazy od razu wygląda jakby było brudne i zaniedbane. To jest ta słynna jakość i nowe standardy  :kaz:

Opublikowano

:

a to już po 6gb patchu xD

czujecie? ch.uje zrobili 6gb łatkę, spojrzeli na czas ładowania i powiedzieli - "spoko"

a może tak chu,j w te gierki i pora wyjechać w bieszczady?

Edytowane przez ragus

Opublikowano

Poczekaj na DQ7, zapakuj 3ds i mozesz jechac.

Opublikowano

jeszcze jak

Opublikowano

Brudna i tandentna konsola dla konsolowych plebejuszy. Przecież wszystko tutaj pasuje. Sony dostosowuje po prostu produkt do swojego targetu :hi:

Opublikowano

Patrzę na to Pro i coraz bardziej zaczynam doceniać moją matową PS4, która wydaje się genialną w wykonaniu w porównaniu z tym co teraz nam serwuje Sony.

Tyle, że na 90% to ten sam materiał.
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.