Skocz do zawartości

WC 10: półtora generacji->maximum penetracji

Featured Replies

Opublikowano

Nie wiem czy ktoś to już wrzucał

jezu jaki paskudny ten the crew i nfs na tle pozostałych

• Odpowiedzi 31,2 tys.
  • Wyświetleń 647,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Serdecznie zapraszam

• W sumie idealnie wpasowują się w markę xbox i posiadaczy tej konsoli. xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD   PS. Nie żebym coś sugerował, ale twarz Rayosa czy Mazze na tych screenach, to byłoby coś.

• https://www.youtube.com/watch?v=gaxgjT-D8G8   XD

Opublikowano

Czyli w grze z 2014 r. dalej wszystko wygląda lepiej  :fsg:  Tylko DriveClub  :banderas:

Opublikowano

Co z tego ze wygląda, jak jest trup i niedługo będzie dodawany jako gratis do płatków śniadaniowych?

Opublikowano

Ja się nie znam to się wypowiem.

Wolę buszować po polach bananowych moim kładem niż jechać po torze bez możliwości zboczenia z drogi. Najbardziej w(pipi)iający ficzer drivecluba to te kilka sekund w ciągu których wróć na tor albo reset. Grafika to nie wszystko liczy się miodność (grywalność) danej produkcji a Forza Horizon3 bije driveclub na głowę przynajmniej w moim odczuciu. Rozumiem że niektórzy wolą masturbować się do deszczu na szybie a inni wolą grać

Opublikowano

DC (pipi)owy tak jak gt czy forza motorsport nie lubię po torach jeżdżenia lubię fun płynący z jazdy. Mój top wyścigowy to Forza Horizon, Test Drive Unlimited, Burnout i PGR :D FM, GT czy Driveclub to dla mnie bardziej praca niż przyjemność. Jeździj w kółko odkrywaj nowe wozy i znowu w kółko. 

Ideał to pierwszy Test Drive Unlimited ale oficjalnie Forza horizon 3 wskakuje na pierwsze miejsce. Przynajmniej na razie po tych 11 h z grą

Opublikowano

Czyli w grze z 2014 r. dalej wszystko wygląda lepiej  :fsg:  Tylko DriveClub  :banderas:

Kurde napalem sie ostro na DC ale biore tylkojak wersja VR bedzie do ogrania tez bez gogli a na plycie wszystkie trasy.

Co do TLG... oj gowniaki z xboxami zal mi was. Myslicie, ze to bedzie crap? Ze wyjdzie (pipi) jak wasz Recore? To jest gra dla tych ktorzy zagrywali sie w uniwersum SC i przede wszystkim ICO. To juz jest dla mnie murowany hicior i podstarzala grafika czy sterowanie nie zmienia za(pipi)istego feelingu jaki plynie z tej gry strumieniami jak rzeka mleka i miodu, no ale wy w czwartych girsach nie doswiadczycie o czym mowa...

Opublikowano

DC (pipi)owy tak jak gt czy forza motorsport nie lubię po torach jeżdżenia lubię fun płynący z jazdy. Mój top wyścigowy to Forza Horizon, Test Drive Unlimited, Burnout i PGR :D FM, GT czy Driveclub to dla mnie bardziej praca niż przyjemność. Jeździj w kółko odkrywaj nowe wozy i znowu w kółko.

Ideał to pierwszy Test Drive Unlimited ale oficjalnie Forza horizon 3 wskakuje na pierwsze miejsce. Przynajmniej na razie po tych 11 h z grą

Horizona 3 muszę dorwać niedługo. W sumie DC i Horizon 3 świetnie będą się uzupelniac.

Edytowane przez Nemesis

Opublikowano

Co do TLG... oj gowniaki z xboxami zal mi was. Myslicie, ze to bedzie crap? Ze wyjdzie (pipi) jak wasz Recore? To jest gra dla tych ktorzy zagrywali sie w uniwersum SC i przede wszystkim ICO. To juz jest dla mnie murowany hicior i podstarzala grafika czy sterowanie nie zmienia za(pipi)istego feelingu jaki plynie z tej gry strumieniami jak rzeka mleka i miodu, no ale wy w czwartych girsach nie doswiadczycie o czym mowa...

To Recore jest IDEALNE dla ciebie :D

Opublikowano

Jak dobrze, że jak już wydadzą to TLG to ta ekipa zostanie oficjalnie zamknięta i rozesłana do innych projektów, a Sony przestanie ładować kasę w nieudolnych twórców. 

Opublikowano

Po pierwszych 3 godzinach w FH3 moge powiedziec jedno.

FH3 jest bardzo ładny jak na Open World

FH3 dla ludzi, którzy preferują takie wyścigi może sie bardzo podobać

DC ma dla mnie lepszy model jazdy

DC jest lepszy graficznie i trzeba byc slepym ,zeby to negowac.

Moze i jako całosc FH3 wypadnie finalnie lepiej, ale napewno nie jest to 72 vs 91. 

Edytowane przez Welna

Opublikowano

Moze i jako całosc FH3 wypadnie finalnie lepiej, ale napewno nie jest to 72 vs 91. 

No na pewno, może na max dopakowana i dopieszczona gra jest finalnie lepsza od popeliny zwanej DC, która przez rok czasu nie działała dobrze, a w płatnych dodatkach dostała chyba więcej zawartości niż było w samej grze na premierę :P No ja nie wiem po co takie głupoty pisać, nawet w WC ;)

Edytowane przez DonSterydo

Opublikowano

Jasne, ale finalnie zrobil sie nam z tego sztos jakich malo jak widzisz kolego. A pomysl sobie co bedzie jak wydadza dwojke?

Zreszta teraz wychodzi przeciez ta wersja VR z cala zawartoscia a jakosciowo jak widzisz nawet po uplywie czasu to dalej poziom premium z wisienka.

Edytowane przez okens

Opublikowano

Historia się powtarza i klapki znowu myślą, że Drajwsraka jest lepsza od Godrizonów. Niech tylko wyjdzie kolejny jubileuszowy, płatny patch dodający VR i FH3 będzie na kolanach.

Edytowane przez Hum

Opublikowano

Finalnie to tak w ogóle studio które robiło DC zostało zamknięte :P

Opublikowano

Ale dobra, przestań juz (pipi)ić o tym co było.  Bo widac, ze akurat ta opinia jest spowodowana twoja praca , a nie normalna opinia na temat DC.

Kazdy wie jak bylo na poczatku, kazdy wie ile bylo dodatkow. Natomiast każdy tez wie, ze tak gra teraz kosztuje z tymi wszystkimi dodatkami 80zł i oferuje (pipi) duzo.

Na potrzeby CW mozna sobe tak (pipi)ic, ale jak w normalnej rozmowie bys mi powiedzial, ze dzisiaj DC jest słabe to uznał bym cie za "janusza".

Bo dzisiaj mozna napisac, ze owszem ma słabsze momenty graficznie, ale generalnie to jest kosa i koniec.
Mozna tez nie preferowac modelu jazdy , ale wtedy generalnie inne wyscigi sie lubi.

Dlatego ja nie napisałem, ze FH3 to kupa pod wzgledem modelu jazdy bo innym ludziom inne rzeczy sie podobaja

Edytowane przez Welna

Opublikowano

Historia się powtarza i klapki znowu myślą, że Drajwsraka jest lepsza od Godrizonów. Niech tylko wyjdzie kolejny jubileuszowy, płatny patch dodający VR i FH3 będzie na kolanach.

ten post emanuje scisnietym do granic zwieraczem i gorycza, ze twoja cudowna seria z 2016 z zadycha musi konkurowac z scigala sprzed dwoch lat

Opublikowano

Same nieogary kupujo te plejstejszyn? :D Nie no super bo po 2 latach i 10 patchach jest już tak jak powinno być na premierę w cenie gry.

A wiesz jaki to będzie sztos z Horizon 3 jak za 5 lat wyjdą wszystkie dodatki i grę będzie można kupić za 50 zł? 20/10! Zastanów się nad tym  :reggie:

Edytowane przez DonSterydo

Opublikowano

A czy ja powiedziałem ze nie będzie? Ogarnij sie. 

Udajesz idiotę , przekładając wszystko pod siebie

Dzisiaj 27go Wrzesnia 2016 roku  DC vs FH3 to nie jest 72 vs 91 kumasz?

Opublikowano

ten caly okens nie gral jeszcze w dc tylko czeka na wersje vr?

xdddddd

jakie glupie te klapy

Opublikowano

No kumam, że kolejny klap już robi damage control bo znieść nie może, że Horajzon gniecie ściagłki na PS4 :)

Opublikowano

Patrząc na dzien premiery to jak najbardziej jest 72 do 91, teraz niby mniejsza roznica, ale zeby tak bylo konieczne jest kupno SP i przeczytanie REmasterow recenzji.

Opublikowano

Przedewszyski SlimShady - opinie na temat gry bierze sie z grania w nia a nie z Recenzji - zapamietaj bedzei Ci łatwiej

Don oczywiscie ma wieksze doswiadczenie w PRowym (pipi)eniu, napewno moze zostac politykiem w nastepnej kadencji. 

I jakim trzeba byc skorumpowanym pod-graczem , aby przyleciec rano na CW  i negowac wstepna opinie, nawet nie zła na temat FH3. Nie ma to dla niego znaczenia, (pipi) trzeba miec ból dupy , zeby nie skupic sie na FH3 tylko negowac, ze komus moze sie podobac DC.

Nawet nie opinie ,ze DC jest lepsze od FH3 bo na to zdecydowanie za wczesnie, a i napewno sa to inne gry przy okazji. 

No ale , czego innego sie moglem spodziwac

Edytowane przez Welna

Opublikowano

Podgraczem to akurat Ty jesteś, bo to Ty przyleciałeś z rana do CW przecież XD Widzę pamięć złotej rybki, jedno kółko wokół akwarium i nie pamiętamy co robiliśmy 5 minut temu :)

Opublikowano

O DC już nawet sami twórcy nie pamiętają bo Sony ich zamknęło, a co roku jakiś ulung musi tej gry bronić xddd

Cóż, widać już taka nasza świecka tradycja.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.