Skocz do zawartości

WC 10: półtora generacji->maximum penetracji

Featured Replies

Opublikowano

Jeżeli dla kogoś model jazdy w Horizon 3 jest słaby i gorszy od tego w DC to powinien wziąć tabletki i wrócić do swojej sali bez klamek. Czas na wizytację dla rodziny dobiegł końca.

• Odpowiedzi 31,2 tys.
  • Wyświetleń 647,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Serdecznie zapraszam

• W sumie idealnie wpasowują się w markę xbox i posiadaczy tej konsoli. xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD   PS. Nie żebym coś sugerował, ale twarz Rayosa czy Mazze na tych screenach, to byłoby coś.

• https://www.youtube.com/watch?v=gaxgjT-D8G8   XD

Opublikowano

No wlasnie gralem i DC nawet z patchami w podstawowym tourze bez SP jest mocno sredni, co innego jak ktoś jest cierpliwy i poczekal sobie odpowiednia ilość czasu. Wtedy to calkiem inna gra, tylko ze to powinno tak wygladac od początku, ale co zrobisz jak nic nie zrobisz. Ósma, prze-(pipi)owa generacja slynie z niedorobionych/niekompletnych gier.

Opublikowano

O DC już nawet sami twórcy nie pamiętają bo Sony ich zamknęło, a co roku jakiś ulung musi tej gry bronić xddd

Cóż, widać już taka nasza świecka tradycja.

Składam oficjalny wniosek ustanowienia dwóch świeckich świąt na forumku:

1. National Driveclub Day (7 października) - celebrujemy pamięć o poległych. Uroczyste apele w całym kraju.

2. PlayStation Butthurt Day (ruchome, corocznie przypadające w dzień premiery Forza Motorsport/Forza Horizon) - czas ten poświęcamy na chwilę zadumy nad tym jak traktujemy naszych kolegów z PS.

Opublikowano

Widzę że CW klapki na oczy i jedziemy. Welna napisał wyraźniej że dla niego lepszy model jest w DC a wszyscy już że FH3 ma słaby model jazdy. Widzę wścieklizna macicy od rana w cenie. Dla mnie np. FH3 jest mega grą, GTA wśród wyścigów samochodowych. Święto graczy, prawdziwy festiwal i nieprzerwana zabawa wśród mnóstwa trybów, ustawień itp. Jest takim Gears of War 2 (Bigger, Better, Faster, More!). Jest grą na wiele tygodni jeśli nie miesięcy. Napakowana na maksa zawartością jak tylko można. Ma się wrażenie że twórcy pomyśleli o wszystkim i o każdym.

Ale nie przyszło by mi do głowy żeby (pipi)ać DC - grałem chwilę i po prostu nie przypasowała mi i tyle. Welnie pasował bardziej model jazdy w DC ale że jesteśmy w CW to wszyscy na niego naskoczyli jak by (pipi)ał FH3 że to słaba gra. No weźcie się ogarnijcie i zobaczcie co napisał.

Opublikowano

czyli logika dona licza sie opinie i zawartosc gierki w dniu premiery, olewamy przyszle patche, tym torem lecimy:

KI spier.dolina bez trybow w 720p z dwoma postaciami na krzyz,

kolekcja Halo - spierdo.lina z niedzialajacym online

nie interesuje mnie, co sie pozniej dzialo z gierkami, beka z botow

Opublikowano

Nie przekręcaj Ficuś. Cisnę po prostu bekę, że znowu jakiś rodzynek na siłę stara się pokazać, że jednak z DC nie było tak źle. Wełna pisze coś, że nie ważne jak było na premierę, a sam porównuje premierowe oceny obu gier, heh. No i każdy wie, że MCC było skaszanione, nikt tego nie neguje. A KI to słaby przykład, bo nikt jej za 200 zł nie sprzedawał w 2013.

Kyo, ale Wełna pisał o modelu jazdy H3 - dzisiaj w temacie gry, że to "poduszkowce" :)

Edytowane przez DonSterydo

Opublikowano

Dlaczego Kyo nie jest adminem? :notsure: CO SIĘ STAŁO PRZEZ TE KILKA DNI JAK MNIE NIE BYŁO?! WARSZAWAGATE ZBIERA ŻNIWA?! 

Opublikowano

Nie interesuj się tak bo dostaniesz kociej mordy.

Opublikowano

Dlaczego Kyo nie jest adminem? :notsure: CO SIĘ STAŁO PRZEZ TE KILKA DNI JAK MNIE NIE BYŁO?! WARSZAWAGATE ZBIERA ŻNIWA?! 

Łachudra XS kupił. Przypadek, nie sondze ;) Hasztag #kyogate

Opublikowano

Kjo sam przeczytaj co napisałeś bo sam sobie zaprzeczasz.

Edytowane przez hav7n

Opublikowano

Nie przekręcaj Ficuś. Cisnę po prostu bekę, że znowu jakiś rodzynek na siłę stara się pokazać, że jednak z DC nie było tak źle. 

ale welna, ja i kazdy wie, ze DC to byla spier.dolina w dniu premiery, co zreszta potwierdza legendarna srednia. 

serio nauczcie sie czytac ze zrozumieniem, nikt nie stara sie na sile pokazac ze DC premierowy to byl mesjasz, jedynie po patchach zrobila sie z tego calkowicie inna genialna scigalka - przeciez chyba w kazdym poscie od dwoch stron welna to pisze

Opublikowano

Widzisz Don , jakbys miał troche pojecia to bys wiedział do czego odnosi sie "poduszkowy" model jazdy.

Wytłumaczę Ci , Gry jak DC , FM , GT , cokolwiek maja bardziej "twardy" model jazdy, wynika to z samej gry, Na torze jezdzi sie zupelnie inaczej niz w Open world.
Kazda gra tpu Open World musi miec bardziej "poduszkowy" model jazdy, bo on umozliwia, latani po burakch , skoki itd. 

Dla mnie , lepiej gra sie w gry "torowe" ale nie neguje, ze komus moze sie podobac FH3. Kto wie ,moze za kolejne 15h mi tez sie to spodoba. 

Tak samo jak pisanie wady DC bo 3 sekundy mozna byc poza torem. (pipi)a to sa wyścigi torowe, sama podstawowa zasada to nie jeździ sei na przełaj. TO tak jakby w Boksie ludzie narzekali, ze nie można kopać.  Jak chcesz Kopac to grasz w MMA, jak chcesz jezdzic poza trasa to grasz w FH3

Edytowane przez Welna

Opublikowano

No to po co w ogóle porównujesz DC do H3. No sam sobie przeczysz XD

Nie no DC to gra torowa, a H3 open world, więc zupełnie co innego, ale jednak to nie jest 72 vs 91, heh. No logika na złoto Wełna.

Przyznaj, że chodziło o plusiki ;)

Opublikowano

Nie przeczę sobie , informuje tylko , ze nie jak w przypadku Botkow i Redaktorow:

FH3 nie jest ladniejsza niz DC - mimo slabych momentow kazdej z gier. DC przez to ze nie jest Open World poprostu wyglada lepiej. Wiec wszystkie komentarze typu Godrizon Graficznie gniecie DC , mozecie sobie botki wsadzic w dupe.

Dla mnie , model jazdy z DC jest lepszy, ale FH3 tez moze  sie komus podobac

DC nie jest lepszy od FH3 jako całosc - ogolnie na gre patrzac (wielkosci , ilosc aut, wolnosc, generalnie). DC nie jest s(pipi)ina w porownaniu z FH3. Postawił bym je w jednym rzędzie. Ten kto woli Torowe sciganie uzna DC za lepszy wybor, dla tego kto woli wolnosc uzna FH3 za lepsza gre

Edytowane przez Welna

Opublikowano

No to Wełna doszedłeś do niesamowitych wniosków, że jak ktoś nie lubi wyścigów open world i woli na zamkniętych trasach, to będzie preferował wyścigi torowe. SZOK. I tylko dwa lata zajęło Ci dojście do tej konkluzji? ;)

A wiesz, że jak ktoś nie lubi arcade to będzie preferował FM/GT/CARS/AC? No widzisz, może oszczędziłem Ci kolejnych lat dumania ;)

Opublikowano

Historia się powtarza i klapki znowu myślą, że Drajwsraka jest lepsza od Godrizonów. Niech tylko wyjdzie kolejny jubileuszowy, płatny patch dodający VR i FH3 będzie na kolanach.

ten post emanuje scisnietym do granic zwieraczem i gorycza, ze twoja cudowna seria z 2016 z zadycha musi konkurowac z scigala sprzed dwoch lat

No a z czym ma konkurowac skoro na plejstejszyn NIC innego nie ma? I raczej nie zanosi sie aby bylo.
Opublikowano

Przedewszyski SlimShady - opinie na temat gry bierze sie z grania w nia a nie z Recenzji - zapamietaj bedzei Ci łatwiej

Sorry ale prawda jest taka, że Driveclub to słaba gierka i każdy recenzenci czy gracze pojechali ten półprodukt, który tym czym się wyróżnia to bardzo ładna grafiką podczas deszczu. W dzień to jest takie 8/10. I chyba tylko posiadacze playstation na tym forum zakrzywiają czasoprzestrzeń i piszą, że to taka super gra bo serio nigdzie nie widziałem takiego kultu tej przeciętnej gry. 

No bo serio z czym do ludzi: 

LbsU91X.png

XMIKwPm.png

Opublikowano

No to Wełna doszedłeś do niesamowitych wniosków, że jak ktoś nie lubi wyścigów open world i woli na zamkniętych trasach, to będzie preferował wyścigi torowe. SZOK. I tylko dwa lata zajęło Ci dojście do tej konkluzji? ;)

A wiesz, że jak ktoś nie lubi arcade to będzie preferował FM/GT/CARS/AC? No widzisz, może oszczędziłem Ci kolejnych lat dumania ;)

Sluchaj , umiesz czytac?

Tak samo jak pisanie wady DC bo 3 sekundy mozna byc poza torem. (pipi) to sa wyścigi torowe, sama podstawowa zasada to nie jeździ sei na przełaj. TO tak jakby w Boksie ludzie narzekali, ze nie można kopać.  Jak chcesz Kopac to grasz w MMA, jak chcesz jezdzic poza trasa to grasz w FH3

Juz wiesz do czego sie to odnosi? 

I jest to odpowiedz na Botków, ktorzy twierdza " FH3 gniecie DC"

Edytowane przez Welna

Opublikowano

Historia się powtarza i klapki znowu myślą, że Drajwsraka jest lepsza od Godrizonów. Niech tylko wyjdzie kolejny jubileuszowy, płatny patch dodający VR i FH3 będzie na kolanach.

ten post emanuje scisnietym do granic zwieraczem i gorycza, ze twoja cudowna seria z 2016 z zadycha musi konkurowac z scigala sprzed dwoch lat

Nom, musi konkurować ze ścigałką sprzed 2 lat, bo nic innego od 2 lat na trójnoga nie wyszło 

Opublikowano

Wełna piękne samozaoranie :fsg: ale czego innego spodziewać sie po fanach plejstejszon ?

Opublikowano

No Wełna ja doskonale wiem do czego się odnosi - po prostu kłócisz się sam ze sobą i wyimaginowaną konkurencją pomiędzy DC i FH. Wchodzisz z rana do WC i zaczynasz coś pisać jak to konkurencja DC vs FH nie wygląda tak jak sugerują oceny.

No ale żadnej dyskusji w tym względzie nie było. Serio myślisz, że kogoś kto teraz gra w FH3 obchodzi co ktoś gdzieś napisał o gierce na inną platformę która wyszła 2 lata temu? :) Just a drama queen ;)

Opublikowano

tak naprawdę konkurencją dla Driveclub jest PGR 4, który odstawia średniaka Polyphony w przedbiegach w każdym elemencie (za wyjątkiem grafiki) 

Opublikowano

chociaż raz mógłbyś wymyślić coś innego :/ 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.